Op. Dr.
Genel Cerrahi
Daha fazla
uzmanliklar hakkinda
Yeşilyurt 1 adres
Opr.Dr. Latif Kahraman, Malatya Özel Divan Hastanesi'nde sağlık hizmeti vermektedir. Endoskopi eğitim sertifikası ve anaorektal hastalıklarda LAZER uygulamaları ile ilgili sertifikalarım mevcut.
- Hipertiroidizm (Zehirli Guatr)
- Peritonit
Dr Latif Kahraman
çilesiz mah fahri kayan bulvarı no 72 /A yeşilyurt malatya 72, Yeşilyurt 44090
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Op. Dr. Latif Kahraman adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Latif Kahraman isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Latif Kahraman, Sertifikalı Medikal Estetik, Genel Cerrahi. Size Latif Kahraman tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Latif Kahraman adresi nerede?Latif Kahraman şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- çilesiz mah fahri kayan bulvarı no 72 /A yeşilyurt malatya 72 Yeşilyurt
Adresine gitmek zorunda kalmadan Latif Kahraman isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Latif Kahraman online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Latif Kahraman isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Latif Kahraman tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.