Hakkında
Psikoloji lisans mezunuyum. Çocuk, ergen ve yetişkinlerle çalışıyor; bireysel görüşmeler yürütüyorum. Aynı zamanda DEHB Yürütücü İşlev Geliştirme Uygulayıcısı olarak dikkat, planlama, organizasyon ve öz düzenleme becerilerini desteklemeye yönelik çalışmalar gerçekleştiriyorum. Ayrıca oyun terapisi uygulamalarıyla çocukların duygusal, sosyal ve davranışsal gelişimlerini desteklemeyi hedefliyorum.
Danışanlarıma güvene dayalı, etik ilkelere bağlı ve bireyin ihtiyaçlarını merkeze alan bir yaklaşımla destek sunmayı amaçlıyorum.
- Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite
SCL90-R Psikolojik Belirti Tarama Testi
Ödeme yöntemleri
- Nakit
- Banka Havalesi
Sağlık sigortası anlaşma bilgisi bulunmamaktadır.
Görüşler
Z
z....t
Uzun zamandır dikkatimi toparlamakta, başladığım işleri bitirmekte ve günlük hayatımı planlamakta çok zorlanıyordum. Sürekli bir şeyleri erteliyor, bu yüzden de kendimi yetersiz hissediyordum. Başlarda bunun sadece benim düzensizliğim olduğunu düşünüyordum. Görüşmeler ilerledikçe yaşadıklarımı daha iyi anlamaya başladım. Özellikle kendimi suçlamak yerine yaşadığım zorlukları fark edip bunlarla nasıl baş edebileceğimi öğrenmek bana çok iyi geldi.
Süreç boyunca kendimi rahatça ifade edebildiğim, yargılanmadığımı hissettiğim bir ortam vardı. Günlük yaşamımı kolaylaştıracak öneriler ve bakış açıları sayesinde hem iş hayatımda hem de özel hayatımda daha planlı hareket etmeye başladım. Hâlâ öğrenmeye ve gelişmeye devam ediyorum ama artık nereden başlayacağımı biliyorum. DEHB ile ilgili benzer zorluklar yaşayan ve destek almayı düşünen herkese bu süreci ertelememelerini gönülden tavsiye ederim.• Online adres • Online Hizmet •
ek...n
Oğlumun DEHB nedeniyle hem okulda hem evde zorlandığı bir dönemdi. Açıkçası biz de nasıl davranacağımızı bilmiyorduk. Süreç ilerledikçe hem oğlumdaki değişimi hem de bizim yaklaşımımızdaki farkı görmeye başladık. İyi ki bu desteği almaya karar vermişiz.
• Psikolog Leyla Nur Yılmaz • ADHD (Dikkat Eksikliği - Hiperaktivite Bozukluğu) Testi •
af...r
Sürekli zihnimi meşgul eden ve beni yoran düşüncelerim vardı. Leyla Hanım sayesinde bu düşüncelerle baş etmeyi öğrenmeye başladım. Sıcakkanlı ve profesyonel bir yaklaşımı vardı, kesinlikle öneririm .
• Online adres • Online Hizmet •
Leyla Nur Yılmaz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Leyla Nur Yılmaz, Psikoloji. Size Leyla Nur Yılmaz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Bender Gestalt Motor Algı Testi, Benton Görsel Bellek Testi, Cattell 2a Zeka Testi, Cattell 3a Zeka Testi, Gessell Gelişim Testi, Davranış Bozuklukları, Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite, ADHD (Dikkat Eksikliği - Hiperaktivite Bozukluğu) Testi.
Leyla Nur Yılmaz adresi nerede?Leyla Nur Yılmaz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kıbrıs Girne Girne
Adresine gitmek zorunda kalmadan Leyla Nur Yılmaz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Leyla Nur Yılmaz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Leyla Nur Yılmaz isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Leyla Nur Yılmaz, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Leyla Nur Yılmaz hangi dilleri konuşuyor?Leyla Nur Yılmaz ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Leyla Nur Yılmaz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Leyla Nur Yılmaz bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Leyla Nur Yılmaz ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Leyla Nur Yılmaz hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Leyla Nur Yılmaz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.