Hakkında

Psikoloji lisans mezunuyum. Çocuk, ergen ve yetişkinlerle çalışıyor; bireysel görüşmeler yürütüyorum. Aynı zamanda DEHB Yürütücü İşlev Geliştirme Uygulayıcısı olarak dikkat, planlama, organizasyon ve öz düzenleme becerilerini desteklemeye yönelik çalışmalar gerçekleştiriyorum. Ayrıca oyun terapisi uygulamalarıyla çocukların duygusal, sosyal ve davranışsal gelişimlerini desteklemeyi hedefliyorum.

Danışanlarıma güvene dayalı, etik ilkelere bağlı ve bireyin ihtiyaçlarını merkeze alan bir yaklaşımla destek sunmayı amaçlıyorum.

Online danışmanlık

Online adres

Leyla Nur Yılmaz

Leyla Nur Yılmaz

Ödeme yöntemleri

• Nakit
  • Banka Havalesi

Sağlık sigortası anlaşma bilgisi bulunmamaktadır.

Görüşler

• Z

z....t

Uzun zamandır dikkatimi toparlamakta, başladığım işleri bitirmekte ve günlük hayatımı planlamakta çok zorlanıyordum. Sürekli bir şeyleri erteliyor, bu yüzden de kendimi yetersiz hissediyordum. Başlarda bunun sadece benim düzensizliğim olduğunu düşünüyordum. Görüşmeler ilerledikçe yaşadıklarımı daha iyi anlamaya başladım. Özellikle kendimi suçlamak yerine yaşadığım zorlukları fark edip bunlarla nasıl baş edebileceğimi öğrenmek bana çok iyi geldi.

Süreç boyunca kendimi rahatça ifade edebildiğim, yargılanmadığımı hissettiğim bir ortam vardı. Günlük yaşamımı kolaylaştıracak öneriler ve bakış açıları sayesinde hem iş hayatımda hem de özel hayatımda daha planlı hareket etmeye başladım. Hâlâ öğrenmeye ve gelişmeye devam ediyorum ama artık nereden başlayacağımı biliyorum. DEHB ile ilgili benzer zorluklar yaşayan ve destek almayı düşünen herkese bu süreci ertelememelerini gönülden tavsiye ederim.

• Online adres Online Hizmet  •

ek...n

Oğlumun DEHB nedeniyle hem okulda hem evde zorlandığı bir dönemdi. Açıkçası biz de nasıl davranacağımızı bilmiyorduk. Süreç ilerledikçe hem oğlumdaki değişimi hem de bizim yaklaşımımızdaki farkı görmeye başladık. İyi ki bu desteği almaya karar vermişiz.

• Psikolog Leyla Nur Yılmaz ADHD (Dikkat Eksikliği - Hiperaktivite Bozukluğu) Testi  •

af...r

Sürekli zihnimi meşgul eden ve beni yoran düşüncelerim vardı. Leyla Hanım sayesinde bu düşüncelerle baş etmeyi öğrenmeye başladım. Sıcakkanlı ve profesyonel bir yaklaşımı vardı, kesinlikle öneririm .

• Online adres Online Hizmet  •