0850 333 0388 Ücret öğren

1977 yılında Van'da dünyaya geldim. 2003 yılında Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun oldum ve göz hastalıkları ihtisasımı 2008 yılında Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde tamamladım. 2011 yılında International Council of Ophthalmology’nin (ICO) üç aşamalı sınavlarını başarıyla geçtim. 2018 yılında, göz alanında en prestijli uluslararası yeterlilik sınavı olan "Advanced ICO" sınavını kazanarak FICO unvanını almaya hak kazandım. Mesleki çalışmalarıma halen Liv Hospital Gaziantep bünyesinde devam etmekteyim.

Yetişkin

Röportaj

Mehmet Fatih Karadağ

Seyrantepe, Abdulkadir Konukoğlu Cd No:1, Şehitkamil, Gaziantep 27080

Ödeme yöntemleri

• Bu adreste kabul edilen sigortalar

Kabul edilen sigortalar

• Allianz Sigorta
  • Axa Sigorta
  • Mapfre Sigorta
  • Anadolu Sigorta

Görüşler

Hasta/danışanlar tarafından en çok bahsedilen

• Detaylı açıklamalar
  • Tedavinin/danışma sürecinin etkisi
  • Dakiklik
  • Ö

ö....̇

No toch lazer ameliyatı çok kalite ve güzel geçti gönül rahatlığıyla tercih edebileceğiniz bir doktor çok kaliteli

mu...n

Gözüm 5 derecedeydi lazer işleminden sonra 3 hafta içinde 0 dereceye ulaştı çok memnun kaldık

se...n

İyi ki dediğim doktorum.
    Hem doktorluğunun verdiği tecrübe hemde insanlığı ile hastasına her türlü konuda yardımcı oluyor. Üveitim onun vesilesi ile daha güvende elhamdülillah. Doktor her yerde bulunur ama karakterli doktor sayısı azdır. Karakterli Hocamdan Allah razı olsun.

• Liv Hospital Üveitli Hastalarda Katarakt Cerrahisi  •

• Y

yu...k

Hocamıza no touch lazer işlemi oldum. Ameliyattan önce gözümün birinde 3 diğerinde 3,5 derece astigmat vardı. Ameliyatı olalı daha 1 ay olmadan derecelerim sıfıra düştü. Hocama ilgi alaka ve yaklaşımından dolayı şükranlarımı sunuyorum

Değerli Hastamız,

Çok geçmiş olsun, bu kıymetli ve mutluluk verici yorumunuz için çok teşekkür ederim. Astigmatın getirdiği netlik kaybından ve 3–3,5 derecelik kısıtlamalardan kurtulup, henüz 1. ayınız dolmadan tam sıfır dereceye ulaşmış olmanız benim ve ekibim için en büyük gurur kaynağı.

Süreç boyunca gösterdiğiniz sabır, uyum ve bana duyduğunuz güven için ben de size şükranlarımı sunarım. Gözlüksüz, kesintisiz ve tüm netliğiyle hayatı keşfedeceğiniz yeni dönemin keyfini sağlıkla çıkarın. Net görüşlü güzel günler dilerim!

• Z

z ...y

17 yıllık gözlük takma zorunluluğumu ortadan kaldıran Mehmet Hocam sayesinde yaklaşık 6 derece olan miyop probleminden kurtuldum. Doktor Bey ve asistanının ilgili yaklamışından çok memnun kaldım.

Değerli Hastamız,

Çok geçmiş olsun, bu kıymetli ve içten yorumunuz için çok teşekkür ederim. 17 yıllık bir alışkanlığı geride bırakıp, 6 derece gibi yüksek kısıtlamalardan kurtularak dünyayı kendi gözlerinizle net görmeye başlamanız benim ve ekibim için en büyük mutluluk.

Süreç boyunca asistanıma ve bana duyduğunuz güven, gösterdiğiniz uyum için ben de size teşekkür ederim. Gözlüklerinizden kurtulduğunuz bu yepisyeni ve özgür hayatınızın keyfini sağlıkla çıkarın, net görüşlü güzel günler dilerim!

se...ç

25 Haziran 2026 tarihinde lazer operasyonu geçirdim. Operasyon sürecinde ve sonrasında Dr. Bey ve asistanı çok ilgiliydi. 16 Temmuzda kontrole gittim. Göz derecem sıfırlanmıştı. Öncesinde göz miyop ve astigmat tüm ve miyop derecem 4 e yakındı. Astigmat konusunda da çok problem yaşıyordum. Gözlük olmayan kendimi çok çaresiz hissediyordum. Ama ameliyattan sonra çok şükür kurtuldum. Görmem operasyondan sonra ilk gün zaten düzelmeye başlamıştı ama hassastı. Çift görme ve bulanık görme vardı ama büyük çoğunluk olarak 3 haftada geçti. Sadece akşamları bir tık zorlanıyorum ama o da göz kuruluğundan. Damlamı ihmal ettim sanırım. Göz lazer düşünülüyorsa kesinlikle Fatih hocadan bu konuda destek alınmalı. Öncesinde ve sonrasında açıklayıcı bilgiler vardı. Randevulara gittiğimde dakikasında alındım diyebilirim, çok beklemedim. Aklıma takılan sorularda vs yardımcı oldular. Gözümün daha da iyi olacağını umut ediyorum

Değerli Hastamız,
    Öncelikle bu içten, detaylı ve güzel geri bildiriminiz için çok teşekkür ederim. Gözlüklerinizden kurtulup hayatı tüm netliğiyle, özgürce görebildiğinizi duymak bir hekim olarak benim ve ekibim için en büyük mutluluk ve motivasyon kaynağı.
    Miyop ve astigmatın günlük hayatta yarattığı o kısıtlayıcı ve "çaresizlik" hissini çok iyi biliyorum. Tam da bu yüzden lazer operasyonlarımızla sadece görüşü değil, yaşam kalitesini de geri kazandırmayı hedefliyoruz. Operasyon sonrasındaki ilk haftalarda yaşanan çift veya bulanık görme gibi durumların geçici olduğunu biliyorduk ve 3. hafta kontrolünüzde (16 Temmuz) derecelerinizin tamamen sıfırlandığını görmek bizleri de çok sevindirdi. Zamanla görüşünüz çok daha konforlu ve net bir hal alacaktır, hiç merak etmeyin.
    Küçük bir hatırlatma: Akşamları yaşadığınız o hafif zorlanma için yaptığınız "damla ihmali" itirafını not ettim! :) Göz kuruluğu, operasyon sonrası iyileşme sürecinin çok normal bir parçasıdır. Lütfen suni gözyaşı damlalarınızı bir süre daha saatine sadık kalarak, düzenli kullanmaya özen gösterin. Gözleriniz nemlendikçe akşamları hissettiğiniz o hassasiyet de tamamen ortadan kalkacaktır.
    Sürecin başından beri gösterdiğiniz uyum ve ekibimize olan güveniniz için tekrar teşekkür ederiz. Randevu hassasiyetimiz ve bilgilendirmelerimizle ilgili güzel sözleriniz için de asistanım adına ayrıca minnettarım.
    Her zaman bir telefon uzağınızdayız. Gözlerinizin ışığı ve netliği daim olsun, sağlıklı günler dilerim!

sı...n

Göz derecelerim Sag Sol Göz 3 tü. Fatih hocamla görüştükten sonra yapılan tetkikler için gözüme en uygun olan no touch lazer işlemine karar verdik. Lazer işlemimin 1. Ayında göz derecelerim sıfıra düşmüştü. Fatih hocamdan Allah razı olsun

Değerli Hastamız,
    Çok geçmiş olsun, bu güzel ve içten dualarınız için çok teşekkür ederim. Sağ ve sol gözünüzdeki 3 derecelik kısıtlamalardan kurtulup, hayatı tamamen net bir şekilde görmeye başlamanız benim ve ekibim için en büyük mutluluk.
    Kliniğimizde her hastamızın göz yapısı detaylı tetkiklerle incelenir ve en güvenli, en doğru yönteme birlikte karar verilir. Operasyonun henüz 1. ayında derecelerinizin tamamen sıfıra düşmüş olması, süreci ne kadar doğru yönettiğimizin ve sizin de önerilerimize harfiyen uyduğunuzun harika bir kanıtı.
    Sürecin başından beri gösterdiğiniz güven ve uyum için ben de size teşekkür ederim. Net görüşünüzün keyfini çıkarmanızı diler, her türlü sorunuzda her zaman yanınızda olduğumuzu hatırlatmak isterim.
    Gözlerinizin ışığı daim, her şey gönlünüzce olsun. Sağlıklı ve mutlu günler dilerim!

• Z

z.....

1 ay önce ameliyat oldum. İlgi ve alaka sebebiyle memnun oldum. Şuan iyileşme sürecindeyim.

• Liv Hospital Göz Hastalıkları Randevusu  •

Değerli Hastamız,
    Çok geçmiş olsun, nazik yorumunuz için teşekkür ederim. Ekip olarak bu süreçte sizleri memnun edebildiysek ne mutlu bize.
    Şu an iyileşme dönemindesiniz; gözleriniz zamanla, her geçen gün çok daha net ve konforlu bir hal alacaktır. Bu süreçte damlalarınızı düzenli kullanmayı lütfen ihmal etmeyin. Her türlü sorunuzda her zaman yanınızdayız. Sağlıklı ve güzel günler dilerim!

se...n

5.50 derece miyop ve ona eşlik eden astigmatım için Mehmet Fatih Hocam no touch tekniği ile inanılmaz başarılı bir ameliyat gerçekleştirdi. 8 yaşından beri görmeyi unutan gözlerim sayesinde artık 0 derece ve mükemmel görüyor. Onun gibi iyi doktorlar iyi ki varlar!

• Liv Hospital Lazer Refraktif Cerrahi  •

Değerli Hastamız,
    Çok geçmiş olsun, bu harika ve duygu dolu yorumunuz için yürekten teşekkür ederim. 8 yaşından beri özlemini duyduğunuz o net görüşe, gerçekleştirdiğimiz No Touch Lazer operasyonuyla kavuşmuş olmanız benim ve ekibim için en büyük mutluluk.
    5.50 derece gibi yüksek bir değerden sonra gözlerinizin tamamen sıfırlanması ve hayatı tüm netliğiyle keşfetmeye başlamanız çok kıymetli. Süreç boyunca bize duyduğunuz güven için ben de size teşekkür ederim. Yeni, gözlüksüz ve net hayatınızın keyfini sağlıkla çıkarın!

• B

bi...

Annemin riskli katarakti vardı %5 görme oranimizi tedavi ve ameliyat yaparak %95 e çıkardı doktorumuz ilgili güler yüzlü ameliyat sonrası ilgiside güzeldi

• Liv Hospital Akıllı Mercek  •

Değerli Hastamız,
    Annenize çok büyük geçmiş olsun, bu içten ve güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim. Riskli bir katarakt sürecinin ardından, görme oranımızı %5'ten %95 gibi harika bir seviyeye el birliğiyle çıkarabilmiş olmak benim ve ekibim için en büyük mutluluk ve gurur kaynağı.
    Annenizin hayat kalitesinin ve dünyasının yeniden netleştiğini bilmek her şeye değer. Süreç boyunca gösterdiğiniz güven, güler yüz ve uyum için ben de sizlere teşekkür ederim. Annenize selamlarımı iletir, birlikte geçireceğiniz sağlık ve net görüş dolu güzel günler dilerim!