Kl. Psk.
Psikolojik Danışma ve Rehberlik
Daha fazla
uzmanliklar hakkinda
Karacabey 1 adres
Psikoloji alanında edindiğim akademik bilgi ve klinik deneyimi, danışanlarımın ihtiyaçlarına göre şekillendirdiğim bütüncül ve bilimsel bir yaklaşımla birleştiriyorum.
İstanbul Arel Üniversitesi Psikoloji Bölümü 2016-2020 mezuniyetimin ardından,
Bursa Karacabeyde 2023 yılında ofisimi açtım. 3 yıldır aktif bir şekilde hasta alıp meslegimi icra etmeyim.
İstanbul Gelişim Üniversitesi Klinik Psikoloji Yüksek Lisans programını 2024–2026 döneminde tamamladım.
Klinik çalışmalarımda çocuk, ergen, yetişkin, çift ve ailelerle; bireysel ve online danışmanlık süreçlerinde çalışıyorum. Danışanın yaşına, yaşam koşullarına, ihtiyaçlarına ve terapi hedeflerine göre farklı terapi yaklaşımlarından yararlanıyorum.
Özellikle Bilişsel Davranışçı Terapi (BDT) ve EMDR temelli çalışmaları; kaygı bozuklukları, stres, özgüven problemleri, ilişki ve iletişim sorunları, yaşam değişiklikleri, duygusal zorluklar ve travmatik yaşantılar gibi farklı başlıklarda kullanıyorum.
Çocuk ve ergenlerle yürütülen çalışmalarda ise çocuğun gelişimsel özelliklerini ve aile sistemini birlikte değerlendirmeyi önemsiyorum. Bu nedenle gerektiğinde ebeveyn görüşmelerini de terapi sürecinin önemli bir parçası olarak ele alıyorum.
Çift ve aile çalışmalarında ise yalnızca bireysel sorunlara değil, kişiler arasındaki iletişim, ilişki dinamikleri, çatışma biçimleri ve ihtiyaçlara odaklanıyorum.
Benim için psikoterapi yalnızca belirtiyi ortadan kaldırmaya yönelik bir süreç değil; kişinin kendisini daha iyi anlamasını, düşünce ve duygu dünyasını fark etmesini ve yaşamında sürdürülebilir değişiklikler oluşturmasını destekleyen bir süreçtir.
1- Yüz yüze ve online danışmanlık
2-Çocuk • Ergen • Yetişkin • Çift • Aile
3-BDT • EMDR ve bütüncül psikoterapi yaklaşımları
Danışmanlık sürecinde etik ilkelere, bilimsel yaklaşımlara, gizlilik ve danışan güvenliğine önem veriyorum.
- Depresyon
- Aile İçi İletişim Sorunları
- Kaka Tutma (Enkoprezi)
- Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite
- Sınav Kaygısı
Bursa Caddesi, Karacabey
MİNE ÖZER KURAN
Bursa Caddesi, İş Bankası Üstü No:3 Kat:3 Daire:5, Karacabey 16700
Sağlık sigortası anlaşma bilgisi bulunmamaktadır.
Görüşler
f.....
Yaklaşık 4 yıldır aktif olarak danışanlarına hizmet veren, mesleki gelişimini sürekli sürdüren bir psikolog. Bu yıl Klinik Psikoloji yüksek lisansını tamamlayarak uzmanlığını akademik olarak da güçlendirdi ve kliniği İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından ruhsatlandırıldı. İşine olan özeni, profesyonelliği ve kendini sürekli geliştirmesi gerçekten takdire değer. Psikolojik destek almak isteyenler için güven veren, profesyonel bir adres.
• MİNE ÖZER KURAN • Randevu •
Mine Özer Kuran isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mine Özer Kuran, Psikoloji, Aile Danışmanlığı, Psikolojik Danışma ve Rehberlik. Size Mine Özer Kuran tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Mine Özer Kuran adresi nerede?Mine Özer Kuran şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bursa Caddesi Karacabey
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mine Özer Kuran isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mine Özer Kuran online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Mine Özer Kuran isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Mine Özer Kuran, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Mine Özer Kuran isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mine Özer Kuran bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mine Özer Kuran ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mine Özer Kuran hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Mine Özer Kuran hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.