Uzm. Dt.
Protetik Diş Tedavisi
Daha fazla
uzmanliklar hakkinda
İzmir 1 adres
1997 yılında Edirne’de doğdum. 2015 yılında Keşan Anadolu Öğretmen Lisesi’nde lise eğitimimi tamamladım. 2020 yılında Ege Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nden diş hekimi olarak mezun oldum. 2021 yılında yapılan DUS sınavı ile uzmanlık eğitimime başladım ve 2025 yılında yine aynı fakültenin Protetik Diş Tedavisi branşında uzman ünvanımı aldım.
- Diş Gıcırdatma
- Diş Çene ve Yüz Bölgesi Gelişim Yetersizlikleri
- Diş Eksikliği
- Diş Çapraşıklığı
- Diş Hastalıkları
Menderes Caddesi, İzmir
Dentey ADSP
Sağlık sigortası anlaşma bilgisi bulunmamaktadır.
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Uzm. Dt. Mıstık Mustafa Korkmaz adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Mıstık Mustafa Korkmaz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mıstık Mustafa Korkmaz, Protetik Diş Tedavisi. Size Mıstık Mustafa Korkmaz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Mıstık Mustafa Korkmaz adresi nerede?Mıstık Mustafa Korkmaz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Menderes Caddesi İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mıstık Mustafa Korkmaz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mıstık Mustafa Korkmaz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mıstık Mustafa Korkmaz hangi dilleri konuşuyor?Mıstık Mustafa Korkmaz ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Mıstık Mustafa Korkmaz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mıstık Mustafa Korkmaz bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mıstık Mustafa Korkmaz ile iletişime geçmenizi öneririz.
- İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Protetik Diş Tedavisi Uzmanları
- İzmir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Protetik Diş Tedavisi Uzmanları
- İzmir bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Protetik Diş Tedavisi Uzmanları
- İzmir bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Protetik Diş Tedavisi Uzmanları
- İzmir bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Protetik Diş Tedavisi Uzmanları