Uzm. Dkt.
- Banka Havalesi
Kabul edilen sigortalar
Diğer (İade)
Görüşler
Hasta/danışanlar tarafından en çok bahsedilen
- Detaylı açıklamalar
- Tedavinin/danışma sürecinin etkisi
- Randevuya katılım
L
l.....
Bizim kekeleme sorunumuz vardı taki kürşat hocamla tanışana kadar alanında çok iyi bir öğretmen
• başka bir yer • Diğer •
m...
Çocuğumuzun hızlı konuşma probleminin çözümüne yönelik çalışmalar, hocamızın başarılı yönlendirmeleri ve uygulamaları ile olumlu seyirde devam etmekte, çok fazlası ile yol aldık. Daha önce de terapi almıştık ama bir adım yol gidememiştik. Kendisini tavsiye ederim.
Ö
ö...
Kürşat hocayla yaklaşık 5 aydır çalışıyoruz. Kızım 6 yaşında ve konuşmada, özellikle sosyal iletişim becerilerinde sıkıntılar yaşıyor. Kızıma göre bir çalışma planı oluşturdu ve evde de yapabileceklerimiz hakkında bilgilendirdi. Kızım şu an daha iyi durumda.
al...z
Hocamızla 3. ay içerisindeyiz 4 yaşında oğlumun konuşma bozukluğu ve dil problemi vardı şuan kelimelerin zihinindeki yerine oturtup dil problemini çözdük büyük yol kat ettik sayesinde derslere severek gittiği için öğrenmesi daha da kolay oldu bu konuda emegine saglik
gü...n
Kızım 6 yaşında apraksi tanılı daha önce başka yerde rehabilitasyon deneyimiz oldu sonuç vermedi yorumlara bakarak Kürşat hocayı buldum öncekine göre şuan kızım iyi ifade etmeye çalışıyor harfleri çıktıları birleştirme yapabiliyor halen devam da ediyor derslerimiz tavsiye ederim ilgili derste ne yaptıklarını ne yapmamız gerektiğini ayrıntılı bilgi veriyor sorularımızı yanıtsız bırakmıyor ebeveyn olarak da üstümüze düşmemiz gereken ödevleri de yapmamız gerekiyor Elif öğretmenini çok seviyor dinliyor istekli gider
• MERAM Dil ve Konuşma Merkezi • Aprakside Konuşma Terapisi •
R
r...
Çevremdekiler Muhammet Kürşat hocayı önerdi. Oğlum konuşmuyordu, o sebepten başvurdum. Çok yardımcı oldu. Oğlum Muhammed Kürşat hocayı çok seviyor. Onun sayesinde konuşmaya başladık. Gerçekten tavsiye ederim, kendisi bu işin uzmanı.
e...
Otizm tanılı oğlum konuşma gecikmesi nedeniyle hocamıza başvurduk. Kendisi çok güler yüzlü ve anlayışlı bir yaklaşımla sürece başladık. Oğlum hocamızı çok seviyor ve kendisinin gösterdiği emekten dolayı herkese tavsiye ediyoruz.
m...
Oğlum konuşmasında cümle kuramıyordu ama anne ve baba gibi kısa konuşması vardı. Psikiyatriye gittiğimizde, tam bu yaşlarda dil terapisti eğitimi alması gerektiğini söyledi. Biz de Kürşat Hocayla konuştuk, tam zamanı dedi. Cuma günü ders alıyoruz, hocamız bize ders veriyor, evde yapıyoruz. Oğlum Kürşat Hocayı sevdi. Önemli olan da çocukla öğretmen iletişiminin kurulması; bunu ben oğlumda görüyorum. Derslere istekli giriyor ve öğretmenini seviyor. Ben eğitimi beğendim, anlatımını ve bana verdiği dersleri. Çocuğun anlayarak kavraması, benimle iletişimini biraz daha kolaylaştırıyor. Hocamızın eğitimini beğeniyorum. İnşallah oğlum ile bu eğitimde ilerleyeceğimizi düşünüyorum. Hocamızı tavsiye ederim.
f....k
Ben 15 yaşındayım ve kendimi bildim bileli r sesini hiç çıkartamadım hep r sesi y sesine kayıyordu ama Kürşat Hocaya gittikten sonra 3 seansta çok büyük bir ilerleme kaydettik ve artık sosyal hayatımdada zorluk yaşamadan konuşabiliyorum Kürşat Hocayı kesinlikle öneririm
na...
Oğlum 7 yaşında ve 1.sınıfa gidiyor. Ş J C Ç ve R harfini çıkaramıyordu Kürşat Hocamızı buldum aradım yardımcı olabileceğini söyledi bizde gittik. Bizimle ve oğlumla çok ilgilendi. Ş J C ve Ç harflerini oğlum çıkarmaya ve konuşmaya başladı R harfine geçtik biz çok memnun kaldık. Kürşat Hocamızdan oğlum çok seviyor.
• MERAM Dil ve Konuşma Merkezi • Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu •
Muhammet Kürşat Nursöz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Muhammet Kürşat Nursöz, Dil ve Konuşma Terapisi. Size Muhammet Kürşat Nursöz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Afazili Bireylerde Dil ve Konuşma Terapisi, Aprakside Konuşma Terapisi, Artikülasyon Bozukluğu Terapisi, Fonolojik Bozukluk Terapisi, Gecikmiş Konuşma Terapisi, Down Sendromu ve Dil Konuşma Terapisi, Dil Terapisi, Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu, Hızlı Bozuk Konuşma Terapisi.
Muhammet Kürşat Nursöz adresi nerede?Muhammet Kürşat Nursöz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Şefikcan Caddesi Konya
- Binkonutlar Konya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Muhammet Kürşat Nursöz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Muhammet Kürşat Nursöz uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Muhammet Kürşat Nursöz isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Muhammet Kürşat Nursöz, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Muhammet Kürşat Nursöz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Muhammet Kürşat Nursöz tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Muhammet Kürşat Nursöz hakkında ne düşünüyor?Toplam 109 hasta / danışan, Muhammet Kürşat Nursöz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Muhammet Kürşat Nursöz hangi sigortaları kabul ediyor?Muhammet Kürşat Nursöz tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.