0850 333 0388 Ücret öğren

Fzt. Mustafa Kamil Kaya, İzmit'te kendi kliniğinde hizmet vermektedir.

Yetişkin (İlgili adreslerde)
Çocuk (İlgili adreslerde)

Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu

Mustafa Kamil Kaya
Fizyoterapist Mustafa Kamil KAYA

Mars İş ve Yaşam Merkezi, Yahyakaptan, Elzem Sk. No:54 A1 Blok ( Kat:1 No:41,, İzmit 41050

Ödeme yöntemleri

• Bu adreste kabul edilen sigortalar
  • Nakit
  • Kredi kartı

Ödeme yöntemleri

• Bu adreste kabul edilen sigortalar

Görüşler

Hasta/danışanlar tarafından en çok bahsedilen

• Detaylı açıklamalar
  • Y

yı...

Açıklamalar izlene bilecek yollar net bir şekilde anlatıldı

• Fizyoterapist Mustafa Kamil KAYA Diğer  •

• F

fa...

Muayene sürecinde gösterdiğiniz ilgi ve profesyonel yaklaşım oldu Aklımdaki soru işaretlerini gidererek tedavi sürecine çok daha motive ile devam edeceğini anladığımı sağladınız. Emeklerinize sağlık , iyi çalışmalar dilerim

• Fizyoterapist Mustafa Kamil KAYA Fizik Tedavi  •

• H

İlgi ve alakaları gerçekten çok iyiydi. Tedavi sürecim boyunca kendimi güvende hissettim.”
    * “Ağrılarımda belirgin azalma .
    * “Güler yüzlü ve profesyonel bir ekip. Kesinlikle tavsiye ederim.”
    * “Temiz, düzenli ve çok ilgili bir fizik tedavi merkezi. Çok memnun kaldım.”
    * “Tedavi programım bana özel hazırlandı ve kısa sürede faydasını gördüm.”
    * “Fizyoterapistim her aşamayı detaylı anlattı. Çok ilgili ve bilgiliydi.”
    * “Beklentimin üzerinde bir hizmet aldım. Herkese gönül rahatlığıyla öneririm.”
    * “Hem çalışanların yaklaşımı hem de tedavinin etkisi çok başarılıydı.
    * “Şikayetlerimde büyük ölçüde iyileşme sağlandı. Çok memnun kaldım.”
    * “İlk günden itibaren güler yüzlü ve profesyonel bir hizmet aldım. Herkese tavsiye ederim.”

• Fzt. Mustafa Kamil Kaya Fizik Tedavi  •

• Ş

şü....

Sadece fiziksel olarak değil, moral ve motivasyon olarak da bana çok iyi gelen bir süreçti. Ağrılarımın yoğun olduğu, kendimi zorlanmış hissettiğim dönemlerde gösterdiği sabır, ilgi ve anlayış bana gerçekten güç verdi. Her seansta kendimi güvende ve değerli hissettim. Mesleğini böylesine özveriyle yapan bir insana denk gelmek büyük bir şans.

• Fizyoterapist Mustafa Kamil KAYA Randevu  •

• G

ga...e

Mustafa beye ilk gittiğimde çok şiddetli ağrılarım vardı, ihtiyaçlarımı gidermekte bile zorlanıyordum fakat 3. Seansta inanılmaz derecede ağrılarım hafifledi bu kadarını beklemiyordum diyebilirim hala seanslara devam ediyorum sonucun daha güzel olacağını inanıyorum

• Fizyoterapist Mustafa Kamil KAYA Randevu  •

• H

hü....

Klinik ortamı son derece temiz, seans saatleri her zaman çok düzenliydi. Hastaya yaklaşımı, detaycı çalışması ve empati yeteneği muazzam. Gözü kapalı tercih edebilirsiniz.

• Fzt. Mustafa Kamil Kaya Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu  •

a...

Boynumda ağrılar oluyordu; ara ara Fzt. Mustafa Kamil Kaya'ya başvurdum. Kendisi çok ilgili, çok becerikli, alanında uzman birisi; memnun kaldım. Tavsiye ederim.

• R

r...

Mustafa hocaya tavsiye üzerine başvurdum. Boyun ağrısı ve tenisçi dirseğinden dolayı şikayetlerim vardı. Kendisi bana sorunlarımın sebebini önce anlattı, sonrasında neler yapılacağını detaylıca bilgilendirdi. Seanslarım bittikten sonra şikayetlerim kalmadı. Ayrıca kendisi de gerçekten içten, samimi ve her şeyden önce çok güvenilir birisi. Her zaman ziyaret edeceğim birisi. Herkese tavsiye ederim.

a...

Kamil Bey ciddi anlamda alanında bilgili ve mesleğine vakıf bir insan bel ağrısı ve boyun ağrısı şikayetleri ile gittiğimde kendisi manuel terapi adı verilen terapiyi uyguladı ver ağrılarımın büyük bir kısmı geçti diğer seanslarla da tamamının geçeceğine inanıyorum kendisi samimi bir insan.

e...

Fzt. Mustafa Kamil Kaya’ya sosyal medya yorumları ve hasta değerlendirmeleri üzerinden ulaştım. Boyun düzleşmesi şikayeti için başvurmuştum.
    Kendisiyle gerçekleştirdiğimiz seans sürecinden oldukça memnun kaldım. Hem değerlendirme hem de tedavi aşamalarında çok ilgili ve açıklayıcıydı. Uyguladığı yöntemler sayesinde kısa sürede belirgin bir rahatlama hissettim ve süreci profesyonel bir şekilde yönetti.
    Kesinlikle çevremdeki kişilere de tavsiye ederim.