Op. Dr.
Daha fazla
uzmanliklar hakkinda
Kocasinan 1 adres
Şeker Mahallesi Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı No:77, Kocasinan 38080
Sağlık sigortası anlaşma bilgisi bulunmamaktadır.
Görüşler
se...
9 yaşındaki Oğlumu Kırşehir'de bademcik rahatsızlığından dolayı doktora götürdüm. Yapılan muayenede bademciklerinin çok büyük olmasından dolayı Ameliyat riskini göze almayıp bizi başka hastanelere yönlendirdiler.Bizde tesadüfen Kayseri Şehir Hastanesi'nde Mustafa Hocamla tanıştık.Ameliyat öncesi olsun Ameliyat sonrası olsun bize çok yardımcı oldu. Hatta şehir dışından geldigimiz için Ameliyat sonrası kanama riskinden dolayı bizi 4 gün hastanede gözetim altinda tuttu. Hicbir sorunla karşılaşmadık.Taburcu olduktan sonrada sürekli bizi arayıp oğlumun durumunu sordu. Oğlum o kadar rahatladı ki hem iştahı açıldı hemde geceleri çok rahat uyuyor. Mustafa Hocamla tanıştığımız için gerçektende çok şanslıyız.İnsallah herkesin karşısına Mustafa Hocam gibi ilgili, alakalı ve işini en iyi şekilde yapan doktorlar çıkar.Mustafa Hocam Allah senden razı olsun, biz sizin gibi candan ilgilenen bir doktor görmedik. Mesleğiniz de daha ileride olmanız dileğiyle.
• Kayseri Şehir Hastanesi • Diğer •
m....p
Dr. Mustafa yıldız iyiki varsın.
4 yasındaki oğlumun geniz eti ve bademcik ameliyatını yaptı oglum nefes alamaz durumdaydı ve yatarken horlaması vardı Mustafa hocamızla tesadüfen denk geldik ve iyikide gelmişiz amaliyatımızdan sonra agrı hissetmedi bile oglum cok rahat bi amaliyat gecirdi herkes daha küçük yaptırma amaliyatı derken biz Mustafa hocaya güvenmeyi denedik ve iyikide güvenip 4 yasındaki oglumu ona emanet ettik ilgili ve herseyi en ufak ayrıntısına kadar bilgilendiren bir doktorumuz iyiki varsin.• Kayseri Şehir Hastanesi • Diğer •
mu...n
Mustafa hocaya bir yakınımın tavsiyesiyle gittim. Burnumdan nefes almakta zorlanıyordum ve baş ağrılarım oluyordu. Beni güzelce dinledi, muayenemi yaptı. Burun etlerimde büyüme ve sinüzitimin olduğunu söyledi. Sorunlarımla ilgili anlayacağım şekilde nasıl bir tedavi vereceğini tek tek anlattı. Gerçekten çok efendi, güler yüzlü ve ilgili bir doktor. İnsan derdini rahat rahat anlatabiliyor, yaklaşımı da insana güven veriyor. Verdiği ilaçları 2 haftadır kullanıyorum ve çok rahatladım. Emeğinize sağlık hocam
• Kayseri Şehir Hastanesi • Diğer •
Y
ye...k
Mustafa hocama geçen hafta oğlumun geniz eti ve bademcik ameliyatını yaptırdık. Ameliyattan önce de sonra da bizimle çok ilgilendi, ne sorduysak ilgiyle yanıtladı kendimizi özel hastanede gibi hissettik Allah kendisinden razı olsun. Ameliyattan sonra neredeyse ağrımız bile olmadı, oğlum elinde video izleyerek taburcu oldu. Verdiği beslenme listesine de uyduk, kontrolümüze gelince de aynı ilgiyi yine kendisinden gördük. Eşimin burnundaki kemik eğriliği ve et büyümesi için yine hocama geleceğiz. İlgisi, alakası ve güler yüzüyle biz kendisinden çok memnun kaldık, herkese kendisini tavsiye ederim
• başka bir yer • Diğer •
e....
Dr. Mustafa Yıldız'a Erciyes Üniversitesinde tesadüfi bir şekilde denk geldim iyi ki de denk gelmişim. Kulak akıntısından dolayı gitmiştim fakat bana karşı kibar ve açıklayıcı oluşu beni fazlasıyla memnun etti. Böyle doktorlarımız iyi ki varlar.
• Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi • Diğer •
Mustafa Yıldız isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mustafa Yıldız, Kulak Burun Boğaz.
Mustafa Yıldız adresi nerede?Mustafa Yıldız şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Şeker Mahallesi Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı No:77 Kocasinan
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mustafa Yıldız isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mustafa Yıldız online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mustafa Yıldız isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mustafa Yıldız bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mustafa Yıldız ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mustafa Yıldız hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Mustafa Yıldız hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
- Kocasinan bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
- Kocasinan bölgesinde SGK kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları