0850 333 0388 Ücret öğren

En az 4 yaşındaki çocuklar

Online danışmanlık

Nazlı Plümer

Ödeme yöntemleri

• Bu adreste kabul edilen sigortalar
  • Banka Havalesi

Kabul edilen sigortalar

• Diğer (İade)

Görüşler

• O

o.....

Nazlı Hanım krizlerimizin büyüdüğü bir dönemde karşımıza çıktınız. Bizim şansımızsınız. Oyun terapisi sayesinde cocugumuzdaki değişimleri çok hızlı gozlemledik. Kaygılarımız azaldı kızımla iletişimimiz güçlendi. Bilginiz sabrınız ve guleryuzunuz ile iyi ki karşılaşmışız.

• T

t....ö

Bir anne ve bir baba olarak çocuğunuz için destek ararken gerçekten kime güveneceğinizi bilemiyorsunuz. Bizim için en güzel tarafı, daha ilk görüşmeden itibaren kendimizi rahat hissetmemiz oldu. Samimi, sakin ve yargılamayan yaklaşımı hem bize hem çocuğumuza çok iyi geldi. Çocuğumuzun kendini açabilmesi kolay bir şey değildi ama zamanla onun yanında kendini güvende hissettiğini fark ettik. Süreç içinde bize de çok güzel rehberlik etti. İyi ki tanımışız dediğimiz uzmanlardan biri oldu.

• N

na....

9 yasindaki kizim icin Cas2 uygulama ve degerlendirmesini yapti. Hem yaklasimiyla kizimin uzun suren bu uygulamayi keyifle tamamlamasini sagladi hem de sonrasinda bizi cok aydinlatan degerlendirmeler ve onerilerde bulundu. Esim de ben de bu surecten cok faydalandik ve bizim icin bircok sey netlik kazandi.

• Y

y.....

Kızımın ergenlik döneminde yaşadığı zorluklar için başvurduk ve çok doğru bir tercih yaptığımızı düşünüyorum. Nazlı Hanım’ın hem çocukla hem de ebeveyn olarak bizimle kurduğu iletişim çok açıklayıcı ve destekleyiciydi. Süreci iyi yapılandıran, güven veren ve gerçekten fayda gördüğümüz bir deneyim oldu. İyi ki yollarımız kesişmiş.

• H

ha...a

LGS hazırlık süreci hem oğlum hem de bizim için bir kabusa dönüşmüştü. Deneme sınavı sonuçlarına göre değişen ruh halleri, uyku problemleri ve özgüven kaybı oğlumun tüm enerjisini tüketmişti. Nazlı Hanım bu süreçte sadece bir danışman değil ,adeta bir yol gösterici oldu. Çocuğuma stresle nasıl başa çıkacağını, başarısızlığın bir son olmadığını ve kendi değerini sınav sonuçlarına bağlamaması gerektiğini o kadar güzel aşıladı ki... Seanslar ilerledikçe oğlumun omuzlarındaki yükün kalktığınız, gözlerindeki o eski ışıltının geri geldiğini gördük. Akademik başarının ruh sağlığı yerinde olduğunda kendiliğinden geldiğini bize Nazlı Hanım kanıtladı. Sınav maratonundaki her gencin onunla görüşmesini öneririm.

• Online Danışmanlık • Randevu  •