Kl. Psk. Necdet Gülnar

Psikoloji · Daha fazla uzmanliklar hakkinda

Çanakkale 1 adres

Klinik Psikolog Necdet Gülnar

Üsküdar Üniversitesi Psikoloji lisans eğitimimin ardından İstanbul Gelişim Üniversitesi’nde Klinik Psikoloji yüksek lisans eğitimimi tamamladım.

Çanakkale’de bireysel, çift ve aile psikoterapisi alanlarında çalışıyor; aynı zamanda Türkiye’nin her yerinden ve yurt dışından online danışan kabul ediyorum.

Psikoterapi sürecinde kişiyi yalnızca yaşadığı belirti veya probleme göre değerlendirmek yerine; düşünce, duygu, davranış, ilişki ve geçmiş yaşantıları arasındaki bağlantıları birlikte ele almayı önemsiyorum. Bu doğrultuda danışanın ihtiyaçlarına göre farklı psikoterapi yaklaşımlarından yararlanarak bütüncül bir çalışma yürütüyorum.

Çalışma alanlarım arasında özellikle panik atak, kaygı, ilişki ve bağlanma sorunları, özgüven problemleri, duygusal zorlanmalar ve çift ilişkileri yer alıyor.

Her danışanın yaşadığı sürecin kendine özgü olduğuna inanıyorum. Bu nedenle terapiyi hazır kalıplar üzerinden değil, kişinin ihtiyaçları, yaşam öyküsü ve terapi hedefleri doğrultusunda şekillendiriyorum.

Çanakkale’deki ofisimde yüz yüze, online olarak ise Türkiye ve yurt dışından danışanlarla psikoterapi çalışmalarımı sürdürüyorum

Yetişkin
Çocuk

İnönü Caddesi, Çanakkale

Cevatpaşa mahallesi İnönü caddesi no : 44 daire : 6

Necdet Gülnar
Cevatpaşa mahallesi İnönü caddesi no : 44 daire : 6

İnönü Caddesi, Kat 2 daire 6, Çanakkale 17000

Sağlık sigortası anlaşma bilgisi bulunmamaktadır.

Görüşler yakında geliyor

İlk görüşü yazın

Kl. Psk. Necdet Gülnar adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.

Görüş ekle