Tıp fakültesinde aldığım eğitimden sonra hastaların tedavi süreç ve sonuçları ile ilgili fark ettiğim en büyük sorun sınırlı muayene süreleri içinde çoğunlukla yalnızca semptomların tedavisine odaklanılmasıydı. Bu yaklaşım, hastalıkları oluşturan gerçek sebepleri anlamamızı engelliyor ve kalıcı iyileşme yerine geçici çözümlerle yetinmemize yol açıyordu.
Yıllardır süren bel ağrımın tedavi arayışında  fonksiyonel tıp ile tanıştım. Bedeni bir bütün olarak ele alan bu yaklaşım hem bana hekimlikte yeni bir yol açtı hem de kendi sağlık yolculuğumda bir dönüşüm sağladı. Eliminasyon diyeti sayesinde laktoz hassasiyetimi fark etmiş ve diyetimi değiştirerek ağrılarımdan kurtulmuştum.
Bugün, yaşadığım kişisel deneyimim ve buradan ilham alarak edindiğim mesleki birikimimle, insanların sağlık sorunlarının altında yatan nedenleri anlamalarına ve bu sorunlarına kalıcı çözümler bulmalarına eşlik ediyorum.

295. Sokak, Bayraklı

Dr Nilay TANIK

Nilay Tanık
Dr Nilay TANIK

295. Sokak, Bayraklı

Sağlık sigortası anlaşma bilgisi bulunmamaktadır.

Görüşler yakında geliyor

İlk görüşü yazın

Dr. Nilay Tanık adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.

Görüş ekle