0850 333 0388 Ücret öğren

Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde uzmanlık eğitimimi tamamladım. Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon uzmanı olarak; Nukleoplasti, kök hücre, PRP, eksozom, kaudal enjeksiyon gibi yenilikçi yöntemlerle başta bel, boyun, diz, omuz ve diğer eklem sorunları olmak üzere birçok kronik ağrının tedavisinde kişiye özel çözümler sunuyorum. Hareket kabiliyetini ve yaşam kalitesini artırmak için en güncel ve etkili tedavi yaklaşımlarını uyguluyorum. Hemipleji, Parkinson, Serebral Palsi, omurilik ve beyin yaralanmaları sonrası rehabilitasyon süreçlerinde; hastalarımı yakından takip ederek, bilimsel temelli ve kişiye özel tedavi programları sunuyorum.

Yetişkin

Nizami Çelebi
Özel 7M Hastanesi

Kavaklı, Samsun Caddesi No: 5,, Akçaabat , Trabzon 61300

Ödeme yöntemleri

• Bu adreste kabul edilen sigortalar
  • Nakit

+5 daha fazla

Görüşler

• F

fa...k

Ameliyat bile kurtarmaz denilen bir durumda, L4-L5 diski ve L5-S1 diski patlamış, aşırı kireçlenme ve dayanılmaz sancılarla kendisine gittim. Artık bir çare bulamıyordum, dayanılmaz sancılarla son bir aydır uyku bile yoktu.
    Sosyal medyadan Nizami hocamı gördüm ve vakit kaybetmeden gittim. Aynı gün Nükleoplasti işlemi yapıldım, iki disk için yaklaşık 40 dakika sürecek işlem, yoğun kireçlemeden dolayı 2 saat sürdü.
    Bu işlem yapılalı 1 ay oldu ve çok şükür %95 iyiyim. Sancı, ağrı ve sabahları tutuk kalkmalarım artık yok.
    Hafif bir bacak uyuşması oluyor ilk ayağa kalkmalarda ama rahatsız etmiyor ve kısa sürede geçiyor. Her gün daha iyiye gidiyorum. İşlem öncesi var olan hafif başparmak güçsüzlüğü devam ediyor. Onun içinde egzersiz programı başladık.
    Kendisi ilgili ve çok iyi bir doktor.

• Özel 7M Hastanesi Fiziksel Tıp Ve Rehabilitasyon Randevusu  •