Uzm. Dr.
Fiziksel Tıp Ve Rehabilitasyon
Daha fazla
uzmanliklar hakkinda
Trabzon 1 adres
Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde uzmanlık eğitimimi tamamladım. Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon uzmanı olarak; Nukleoplasti, kök hücre, PRP, eksozom, kaudal enjeksiyon gibi yenilikçi yöntemlerle başta bel, boyun, diz, omuz ve diğer eklem sorunları olmak üzere birçok kronik ağrının tedavisinde kişiye özel çözümler sunuyorum. Hareket kabiliyetini ve yaşam kalitesini artırmak için en güncel ve etkili tedavi yaklaşımlarını uyguluyorum. Hemipleji, Parkinson, Serebral Palsi, omurilik ve beyin yaralanmaları sonrası rehabilitasyon süreçlerinde; hastalarımı yakından takip ederek, bilimsel temelli ve kişiye özel tedavi programları sunuyorum.
- Romatizma Ağrıları
- Ankilozan Spondilit (AS)
- Sırt Ağrısı
Özel 7M Hastanesi
Kavaklı, Samsun Caddesi No: 5,, Trabzon
Özel 7M Hastanesi
Ödeme yöntemleri
- Bu adreste kabul edilen sigortalar
- Nakit
Axa Sigorta
Zurich Sigorta
Görüşler
fa...k
Ameliyat bile kurtarmaz denilen bir durumda, L4-L5 diski ve L5-S1 diski patlamış, aşırı kireçlenme ve dayanılmaz sancılarla kendisine gittim. Artık bir çare bulamıyordum, dayanılmaz sancılarla son bir aydır uyku bile yoktu.
Sosyal medyadan Nizami hocamı gördüm ve vakit kaybetmeden gittim. Aynı gün Nükleoplasti işlemi yapıldım, iki disk için yaklaşık 40 dakika sürecek işlem, yoğun kireçlemeden dolayı 2 saat sürdü.
Bu işlem yapılalı 1 ay oldu ve çok şükür %95 iyiyim. Sancı, ağrı ve sabahları tutuk kalkmalarım artık yok.
Hafif bir bacak uyuşması oluyor ilk ayağa kalkmalarda ama rahatsız etmiyor ve kısa sürede geçiyor. Her gün daha iyiye gidiyorum. İşlem öncesi var olan hafif başparmak güçsüzlüğü devam ediyor. Onun içinde egzersiz programı başladık.
Kendisi ilgili ve çok iyi bir doktor.• Özel 7M Hastanesi • Fiziksel Tıp Ve Rehabilitasyon Randevusu •
Nizami Çelebi isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nizami Çelebi, Fiziksel Tıp Ve Rehabilitasyon. Size Nizami Çelebi tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Fiziksel Tıp Ve Rehabilitasyon Randevusu, Randevu.
Nizami Çelebi adresi nerede?Nizami Çelebi şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kavaklı, Samsun Caddesi No: 5, Trabzon
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nizami Çelebi isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Nizami Çelebi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Nizami Çelebi isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Nizami Çelebi, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Nizami Çelebi hangi dilleri konuşuyor?Nizami Çelebi ile Türkçe, Azerice, İngilizce, Rusça, Ukraynaca dilinde konuşabilirsiniz.
Nizami Çelebi isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nizami Çelebi tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Nizami Çelebi hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Nizami Çelebi hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Nizami Çelebi hangi sigortaları kabul ediyor?Nizami Çelebi tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Ak Sigorta, Axa Sigorta, Zurich Sigorta, Anadolu Sigorta, SGK, Ethica Sigorta, NN Hayat Ve Emeklilik Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
- Trabzon bölgesinde SGK kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
- Trabzon bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları