0850 333 0388 Ücret öğren

1992 yılında Konya'da doğdum.ilk orta ve lise eğitimimi konyada tamamladım. Kırıkkale Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinden Pediatristlerin çocuk hastalarda dental bilgi ve farkındalıklarını inceledigim tezimle 2017 yılında mezun oldum. Yaptıgım bu tez çalışması 2018 yılında yayınlandı. Diş Hekimliği fakültesini başarı bir şekilde tamamladıktan sonra girdigim uzmanlık sınavından derece ile ortodonti bölümüne yerleştim. Uzmanlık yerleştirmeleri tamamlanana kadar 7 ay İstanbul' da çalıştım

Konya Necmettin Erbakan Üniversitesinde 2021'de Ortodonti Anabilim Dalındaki uzmanlık eğitimimi; Ortodontik Tedavisi  Bitmiş Hastalarda üç Boyutlu Dijital Analiz Yöntemi ile Bolton Fazlalıklarının Belirlenmesi ve Tedavisi Yöntemi konulu tezimi tamamlayarak mezun oldum. 2022 Yılında tezim Avrupa'da yayınlayarak uluslar arası dergilerde yayınlandı.

2022-2024 arasında Kayseri ve Nevşehir'deki özel kliniklerde binlerce ortodonti hastasının tedavisini tamamladım. 2024'te İzmir ve Nevşehir'de DentaFİX'i Diş kliniklerini kurdum, 2026'da DentaFİX Bayraklı'nın kuruluşunu gerçekleştirerek yönetim kurulu başkanlığı görevini sürdürmekteyim.

Yetişkin

güzelyurt mah göktürk cad no 13b, Nevşehir 50100

DENTAFİX BAYRAKLI ADSP

manavkuyu mah sakarya cad 74a, Bayraklı, İzmir 35535

• Banka Havalesi

Sağlık sigortası anlaşma bilgisi bulunmamaktadır.

Görüşler

• D

di...n

Nuri hocamın ellerine sağlık tüm tedavi sürecimi titizlikle yönetti herşeyden çok memnum kaldım

• DENTAFİX GİRNE ADSP Randevu  •

• H

hi...

Ortodontik tedavi ,uzun ve meşakkatli bir süreçtir ama Nuri hocam ile çok güzel ve memnuniyetle geçti. O kadar içten ve ilgiliki , her zaman özenle yaptı işini. Ve bu süreçte benimde içim çok rahattı. Her muayeneye gittiğimde ilgili ve güler yüzlü yaklaşımıyla ortodontik tedavi haricinde moral verip kaygilarimi azaltir.. Nuri hocamla ortodontik tedavi yolculugu bambaskadir kesinlikle tavsiye ederim

• başka bir yer Diğer  •