1992 yılında Konya'da doğdum.ilk orta ve lise eğitimimi konyada tamamladım. Kırıkkale Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinden Pediatristlerin çocuk hastalarda dental bilgi ve farkındalıklarını inceledigim tezimle 2017 yılında mezun oldum. Yaptıgım bu tez çalışması 2018 yılında yayınlandı. Diş Hekimliği fakültesini başarı bir şekilde tamamladıktan sonra girdigim uzmanlık sınavından derece ile ortodonti bölümüne yerleştim. Uzmanlık yerleştirmeleri tamamlanana kadar 7 ay İstanbul' da çalıştım
Konya Necmettin Erbakan Üniversitesinde 2021'de Ortodonti Anabilim Dalındaki uzmanlık eğitimimi; Ortodontik Tedavisi Bitmiş Hastalarda üç Boyutlu Dijital Analiz Yöntemi ile Bolton Fazlalıklarının Belirlenmesi ve Tedavisi Yöntemi konulu tezimi tamamlayarak mezun oldum. 2022 Yılında tezim Avrupa'da yayınlayarak uluslar arası dergilerde yayınlandı.
2022-2024 arasında Kayseri ve Nevşehir'deki özel kliniklerde binlerce ortodonti hastasının tedavisini tamamladım. 2024'te İzmir ve Nevşehir'de DentaFİX'i Diş kliniklerini kurdum, 2026'da DentaFİX Bayraklı'nın kuruluşunu gerçekleştirerek yönetim kurulu başkanlığı görevini sürdürmekteyim.
Aksoy mah Girne blv no 38e, İzmir
DENTAFİX BAYRAKLI ADSP
- Banka Havalesi
güzelyurt mah göktürk cad no 13b, Nevşehir 50100
- Banka Havalesi
Sağlık sigortası anlaşma bilgisi bulunmamaktadır.
Görüşler
di...n
Nuri hocamın ellerine sağlık tüm tedavi sürecimi titizlikle yönetti herşeyden çok memnum kaldım
• DENTAFİX GİRNE ADSP • Randevu •
hi...
Ortodontik tedavi ,uzun ve meşakkatli bir süreçtir ama Nuri hocam ile çok güzel ve memnuniyetle geçti. O kadar içten ve ilgiliki , her zaman özenle yaptı işini. Ve bu süreçte benimde içim çok rahattı. Her muayeneye gittiğimde ilgili ve güler yüzlü yaklaşımıyla ortodontik tedavi haricinde moral verip kaygilarimi azaltir.. Nuri hocamla ortodontik tedavi yolculugu bambaskadir kesinlikle tavsiye ederim
• başka bir yer • Diğer •
Nuri Yelken isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nuri Yelken, Diş Hekimi, Ortodonti. Size Nuri Yelken tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Nuri Yelken adresi nerede?Nuri Yelken şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Aksoy mah Girne blv no 38e İzmir
- güzelyurt mah göktürk cad no 13b Nevşehir
- manavkuyu mah sakarya cad 74a İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nuri Yelken isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Nuri Yelken online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Nuri Yelken isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Nuri Yelken, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Nuri Yelken hangi dilleri konuşuyor?Nuri Yelken ile Almanca, İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Nuri Yelken isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nuri Yelken tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Nuri Yelken hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Nuri Yelken hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.