Özlem AŞILI ARSLAN,
Ondokuzmayıs Üniversitesi Dil ve Konuşma Terapisi bölümünü kazandı. Lisans eğitimi sırasında 1 yıl süre ile Ondokuzmayıs Üniversitesi Dil ve Konuşma Klinikleri'nde Kekemelik, Hızlı Bozuk Konuşma, Afazi, Travmatik Beyin Hasarı gibi Edinilmiş Dil Bozuklukları, Sesletim ve Sesbilgisi Bozuklukları, İşitme Engeline Bağlı Dil ve Konuşma Bozuklukları, Motor Konuşma Bozuklukları, Dil Bozuklukları, Dudak-Damak Yarıklığına Bağlı Dil ve Konuşma Bozuklukları ve Ses Bozukluklarının değerlendirmesi ve terapisiyle ilgili gözlemlerde bulundu. Bununla birlikte Uygulama Okulları, Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Samsun Ruh Sağlığı Hastanesi ve birçok rehabilitasyon merkezlerinde dil ve konuşma güçlüğü yaşayan bireylerin terapilerine yönelik yöntemlerini gözlemledi ve uyguladı. Şu anda Sinop Hacettepe Özel Eğitim ve Rehabilitasyon merkezinde çalışmaktadır.

KATILDIĞI KURSLAR / EĞİTİMLER / TECRÜBELER

09.03.2026

DIRFloortime 101 Sertifikası, Çiğdem Ergül

DIRFloortime 201 Sertifikası, Egemen Nakışçı

29.06.2025

ETEÇOM-2 (Etkileşim Temelli Erken Çocuklukta Müdahale Programı)

25.04.2024

VOİCEISTANBUL 2024

20.10.2024

PROMPT, Nida Şanlı

15.02.2024

Türkçe Erken Dil Gelişim Testi (TEDİL)

04.06.2024

Sinop Hacettepe Özel Eğitim Ve Rehabilitasyon Merkezi

Özlem Aşılı Arslan
Sinop Hacettepe Özel Eğitim Ve Rehabilitasyon Merkezi

Bostancılı Aşağı Küme Mevkii No:44, Sinop 57002

Sağlık sigortası anlaşma bilgisi bulunmamaktadır.

Görüşler

sa....

Kızım için hocamızla beraber çalıştık kısa sürede mükemmel ilerlemeler kaydettik dil ve konuşma terapisi yanında iletişim ve odaklanma olarak bile çok fazla yol kat ettik hocamızın kızımla ve bizle iletişimi güler yüzü enerji yüksekliği her şekilde mükemmel hocamızı çok seviyoruz özellikle bu alanda sevgi çok önemli özellikle çünkü sevgi iletişimi iletişim dil ve konuşmayı geliştirir

• K

ka...r

Biz hocamızla hacettepe sayesinde tanıştık ve iyiki de tanışmışız çok yollar katettik kızımla harfleri çıkartmakta zorluk çekiyordu ama şuanda çok iyi ilerliyoruz hocamız sayesinde sizi seviyoruz :)

• I

i̇...

Çocuğum için basvurdugumuzda konusma kelime ses yoktu özlem hanım ile yürüdüğümüz yoldan itibaren şu anda sesler çıkartabiliyor tek kelime cümleler kurabiliyor bu yolda kendisine çok minnettarız sürecimiz çok güzel ilerliyor çok memnunuz bu yolda olan herkese tavsiyemizdir

• Sinop Hacettepe Özel Eğitim Ve Rehabilitasyon Merkezi Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu  •

Dkt. Özlem Aşılı Arslan

Güzel düşünceleriniz için çok teşekkür ederim. Birlikte daha nice güzel gelişmelere ulaşmak dileğiyle.

• Y

ya...n

Çocuğum harfleri yutuyodu çıkartmiyodu ilk Beyza hocamıza gittik çok mennunduk her şekilde Beyza hocamız tayını çıktığı için gitti bize özlem hocamızı tavsiye etti iyiki başlamışız kelimeleri çıkartabiliyor onun sayesinde şimdi daha iyi iyiki tanımışız özlem hocamızı böyle durumda olan varsa özlem aşılı Arslan hocamızı kesinlikle tavsiye ederiz

Dkt. Özlem Aşılı Arslan

Güzel yorumunuz ve güveniniz için çok teşekkür ederim. Çocuğunuzun gelişimine eşlik etmek benim için büyük bir mutluluk.

• (

(m...)

Kızım bazı cümleleri söylerken kekeleyebiliyordu.Özlem hanım süreçle ilgili bizi bilgilendirerek hem kaygımızı azalttı hem de mesleki donanımıyla süreci çok güzel yönetti. İyi ki tanışmışız..

Dkt. Özlem Aşılı Arslan

Değerli geri bildiriminiz ve güzel sözleriniz için çok teşekkür ederim. Süreç boyunca yanınızda olabilmek ve kaygılarınızı bir nebze olsun azaltabilmek benim için çok kıymetliydi.

• H

5 yaşındaki oğlum için Özlem hocamdan destek alıyoruz.Bazi harfleri hiç söyleyemiyordu.Şu an bütün sesleri doğru telaffuz edebiliyor.Çocugumuzla kuvvetli bir bağ kurdu biz yol kat ettik.Herkese tavsiyemdir

Dkt. Özlem Aşılı Arslan

Güzel değerlendirmeniz için çok teşekkür ederim. Oğlunuzun gelişimine eşlik etmek benim için büyük bir mutluluk. Sağlıklı ve mutlu günler diliyorum.