Psk. Ramazan Özdemi̇r, Beykent Üniversitesi Psikoloji Bölümü'nden mezun olmuştur. 2021 yılında lisans eğitimini tamamlamıştır. Bağımlılık, psikolojik rahatsızlıklar ve bilişsel süreçler üzerine çalışmalara ağırlık vermiştir. Lisans eğitiminnin ardından iki farklı yüksek lisans programına devam etmiştir. Üsküdar Üniversitesi'nde Bağımlılık Danışmanlığı ve Rehabilitasyon alanında yüksek lisans eğitimini Onur Derecesi ile tamamlamıştır. Bununla birlikte Haliç Üniversitesi Uygulamalı Psikoloji yüksek lisans programına da devam ederek çift disiplinli bir uzmanlık süreci yürütmüştür. Tezinde, "Psikotik Bozukluk Tanısı Almış Hastalarda Madde Kullanımının Bilişsel Fonksiyonlarla İlişkisinin İncelenmesi" konusu üzerine yoğunlaşmıştır. Aynı zamanda altı ay boyunca NPİSTANBUL Beyin Hastanesi'nde saha çalışmaları yaparak, birebir deneyim kazanmıştır.

Bilişsel Davranışçı Terapi (CBT), Motivasyonel Görüşme Teknikleri, Kısa Süreli Çözüm Odaklı Terapi, Nöropsikolojik Testler ve Sigara, Alkol ve Madde Bağımlılığı Tedavi Programı (SAMBA) gibi alanlarda uzmanlık eğitimleri almıştır.

Sayın Özdemir'in temel amacı bireylerin yaşamlarını iyileştirmek ve ruhsal iyilik hallerine katkıda bulunmaktır. Yenilikçi ve bilimsel yaklaşımlar kullanmakta olup bireysel farklılıklara göre terapi yöntemleri belirleyerek danışanlarına rehberlik etmektedir. Danışanlarına hem bilimsel hem de insani bir yaklaşımla destek olmaktadır.

Bilimsel Kuruluşlara Üyelik:
2021 Türk Psikologlar Derneği (TPD)
2022 Bilişsel Davranışçı Psikoterapiler Derneği (BDPD)
2024 Yeşil Ay Cemiyeti

2022 Metropolitan Okul Olgunluk Ölçeği
2022 Beier Cümle Tamamlama Testi
2022 Bender Gestalt Görsel Motor Algı Testi
2023 Nöropsikolojik Testler Eğitimi / Moodist Akademi
2023 Sigara, Alkol ve Madde Bağımlılığı Tedavi Programı (SAMBA) Uygulayıcı Eğitimi /
Prof. Dr. Kültegin ÖGEL, Uzm. Psk. Melike ŞİMŞEK

Çocuk (İlgili adreslerde)

Ramazan Özdemi̇r

Hoşnudiye Mahallesi 732. Sokak No:12/13 Gürdal Abacı Plaza, Tepebaşı, Eskişehir

Ödeme yöntemleri

• Bu adreste kabul edilen sigortalar
Ramazan Özdemi̇r

Kabul edilen sigortalar

• Diğer (İade)

Görüşler

• O

o....b

Eşimin alkol bağımlılığı sürecinde ben de 'bağımlı yakını' olarak psikolojik olarak tükenmiştim. Ramazan Bey hem eşime destek oldu hem de benim kendimi korumamı, aşırı verici tutumlarımı fark etmemi sağladı. Ailece çok fayda gördük.

• O

o.....

Kumar oynamayı birçok kez bırakmaya çalışmıştım fakat bir süre sonra tekrar başlıyordum. Maddi kayıplarımın yanında aile ilişkilerim de ciddi şekilde etkilenmişti. Ramazan Bey’le görüşmelerimizde sadece kumarı bırakmaya değil, beni kumara yönelten düşünceleri ve tetikleyicileri anlamaya da odaklandık. Kumar oynama isteği geldiğinde ne yapabileceğimi, riskli durumları nasıl fark edeceğimi ve para yönetimini nasıl düzenleyebileceğimi öğrendim. Yargılamadan dinlemesi ve bağımlılık alanındaki bilgisi sürece güvenmemi sağladı. Tekrar başlamamak dileğiyle

• Online Danışmanlık Bağımlılık Tedavisi  •

• B

Yetişkinlikte DEHB ile yaşamak sürekli bir şeyleri unutmak ve kaos içinde olmak demekti. Ramazan Bey ile seanslara başladıktan sonra zihnimdeki bu karmaşa son buldu. Bana özel geliştirdiği ajanda ve odaklanma teknikleri hayatımı kurtardı. Ramazan Bey’in derin mesleki birikimi ve samimi yaklaşımı kendimi çok rahat hissettirdi. DEHB yaşayan tüm yetişkinlere Ramazan Bey’i ısrarla tavsiye ediyorum.

• Online Danışmanlık Randevu  •

s....a

Sosyal medya ve dijital ekran bağımlılığı nedeniyle hayatımın kontrolünü kaybettiğimi, günlerimi ekran karşısında boşa harcadığımı fark ettiğimde Ramazan Bey’e başvurdum. Saatlerce ekrana bakmaktan gözlerim yaşarıyor, işlerimi aksatıyor ama yine de kendimi durduramıyordum. Ramazan Bey, dijital bağımlılığın psikolojik dinamiklerini ve zihindeki ödül mekanizmasını bana detaylarıyla açıkladı. Terapide Bilişsel Davranışçı Terapi yöntemleriyle ekran sürelerimi kademeli olarak düşürdük ve gerçek yaşamda bana haz verecek yeni alanlar keşfettik. Kendisinin yönlendirmeleri sayesinde zihinsel berraklığımı ve zamanımı yeniden kazandım. Bağımlılığın her türlüsünde, teknolojide bile ne kadar yetkin bir uzman olduğunu bizzat deneyimledim. Hayatına odaklanmak ve bağımlılıklarından kurtulmak isteyen herkese Ramazan Bey’i içtenlikle tavsiye ederim.

• Online Danışmanlık Bağımlılık Danışmanlığı  •

• H

he...

Ergen kızımdaki dikkat dağınıklığı, erteleme ve sınav stresi için Ramazan Bey’den profesyonel destek aldık. Ramazan Bey, kızımın dikkatini toplamasına yardımcı olurken aynı zamanda özgüvenini yeniden kazanmasını sağladı. Sınav dönemini çok rahat ve başarılı geçirdik. Ramazan Bey’in ergen ve DEHB alanındaki uzmanlığı harikulade. Tüm ebeveynlere öneririm.

• Chiron Us Dönüşüm Merkezi Online Terapi  •

e....n

Kumar oynamayı birçok kez kendi kendime bırakmaya çalışmıştım fakat bir süre sonra tekrar başlıyordum. Maddi kayıplarımın yanında aile ilişkilerim de ciddi şekilde etkilenmişti. Ramazan Bey’le görüşmelerimizde sadece kumarı bırakmaya değil, beni kumara yönelten düşünceleri ve tetikleyicileri anlamaya da odaklandık. Kumar oynama isteği geldiğinde ne yapabileceğimi, riskli durumları nasıl fark edeceğimi ve para yönetimini nasıl düzenleyebileceğimi öğrendim. Yargılamadan dinlemesi ve bağımlılık alanındaki bilgisi sürece güvenmemi sağladı.

• Chiron Us Dönüşüm Merkezi Bağımlılık Tedavisi  •

• H

h....g

Aşırı öfke patlamaları ve sonrasında gelen yoğun pişmanlık hissi yüzünden hem iş hem de özel hayatımdaki tüm ilişkilerim zedelenmişti. Ramazan Bey ile öfkenin altındaki ikincil duyguları (kırgınlık, haksızlık hissi) keşfettik. Öfke anında mola verme ve yapıcı ifade biçimlerini öğrenmek çevremle olan diyaloglarımı tamamen dönüştürdü.

ma...i

Kızımızın aşırı alışveriş yapma ve kontrolsüz para harcama (oniomani) problemi için başvurduk. Ramazan Bey bu davranışın altındaki duygusal açlığı ve içsel boşluk hissini görünür kıldı. Aile olarak nasıl bir duruş sergilememiz gerektiği konusunda bize mükemmel bir kılavuzluk etti.

• Online Danışmanlık Bağımlılık Danışmanlığı  •

se...s

Üniversiteye geçiş sürecinde yaşadığım uyum bozukluğu ve yalnızlık hissi beni ciddi bir depresyonun eşiğine getirmişti. Ramazan Bey ile gerçekleştirdiğimiz seanslarda yataktan dahi çıkmak istemeyen halimi adım adım aktivasyon yöntemleriyle dönüştürdük. Dinleme becerisi ve danışanı merkeze alan empatik tavrı sayesinde karanlık bir dönemden çok daha güçlü çıktım.

• D

d....m

Yıllardır süregelen değersizlik hissi ve mükemmeliyetçilik tuzaklarım nedeniyle kariyerimde tıkanmış, sürekli kendimi sabote eder hale gelmiştim. Seanslarda çocukluk çağı şemalarıma ve kendime koyduğum acımasız kurallara odaklandık. Ramazan Bey'in tarafsız, analitik ve derinlikli yaklaşımı sayesinde kendime karşı çok daha şefkatli olmayı ve sınırlarımı doğru çizmeyi öğrendim.

• Chiron Us Dönüşüm Merkezi Aile Terapisi  •