0850 333 0388 Ücret öğren

Dil ve Konuşma Terapisti Rümeysa Yiretalay, lisans eğitimini Ondokuz Mayıs Üniversitesi Dil ve Konuşma Terapisi bölümünde onur derecesiyle tamamlamıştır. Lisans eğitimi süresince çeşitli kurumlarda stajlar ve klinik gözlemler gerçekleştirerek çocuk ve yetişkin danışanlarla çalışma deneyimi kazanmıştır.

Mesleki gelişimini desteklemek amacıyla alanla ilgili seminer, kongre, eğitim ve bilimsel etkinliklere aktif olarak katılmıştır.

Kekemelik, artikülasyon ve fonolojik bozukluklar, gecikmiş konuşma, gelişimsel dil bozukluğu, otizm spektrum bozukluğu, ses bozuklukları ve yutma bozuklukları gibi alanlarda çalışmaktadır.

Halen Karatay Derin Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi ve klinik ortamında aktif olarak bireysel dil ve konuşma terapisi hizmeti vermektedir. Terapi süreçlerinde bilimsel temelli yaklaşımları benimseyerek danışanların iletişim becerilerini geliştirmeyi ve yaşam kalitelerini artırmayı hedeflemektedir.

Online danışmanlık

Rümeysa Yiretalay

Rümeysa Yiretalay

Karatay, Karatay, Konya 42020

Ödeme yöntemleri

• Bu adreste kabul edilen sigortalar
  • Nakit
  • Banka Havalesi

Kabul edilen sigortalar

• Diğer (İade)

Görüşler

• K

k...

Sevgili Rümeysa Hocam,
    Sizin gibi işini sevgiyle yapan bir dil terapistini tanımak bizim için büyük bir şans oldu. Mesleğinize olan bağlılığınız, sabrınız, güler yüzünüz ve her zaman umut veren yaklaşımınız sadece çocuklara değil, ailelere de güven veriyor.
    Her çocuğun gelişimine gösterdiğiniz özen, onların küçük başarılarını büyük bir mutlulukla karşılamanız ve her adımda yanımızda olmanız, mesleğinizi ne kadar özveriyle yaptığınızı gösteriyor. Konuşma gecikmesi yaşayan çocuğumda sayenizde sadece konuşma ve dil gelişimi değil, özgüven ve mutluluk da yeşeriyor.
    İyi ki yollarımız kesişmiş. Başarılarınızın ve güzel dokunduğunuz hayatların her zaman artmasını diliyorum. İyi ki varsınız, Rümeysa Hocam.

• T

t...

Rümeysa Hanım'ın kızım için gerçekleştirdiği çözüm süreci, dil gelişimi açısından son derece faydalı oldu. Terapistimizin profesyonelliği ve sıcak yaklaşımı, farklılıkların rahat hissetmesini sağladı. Seansların gösterdiği sabır ve anlayış, kendine olan güvenini artırdı. Terapi teknikleri oldukça etkiliydi ve gelişiminin dil özelliklerinin geliştirilmesine büyük katkı sağladı.

• H

h...

Oğlumun dil ve konuşma yönünden eksiği vardı. Rümeysa hocamdan bir süre eğitim aldık, güler yüzlü, işinde özverili, veli ve çocuklar ile de iletişimi çok iyi. Biz memnun kaldık.

s...

Konuşma gecikmesi sebebiyle başvurduğumuz terapistimiz Rümeysa Hanım’ın seans süresince gerek ilgisi gerekse öğrencisiyle direkt temasıyla kaliteli ve tempolu bir süreç geçiriyoruz. İnce düşünce ve davranışlarından ötürü çok memnunuz.

• H

h...

Rümeysa hocama Rehabilitasyon merkezi sayesinde ulaştık. Rümeysa hocama kekemelik için gidiyoruz ve gerçekten işinin ehli biri. Güler yüzüyle, sıcak ve kalpten ilgisiyle çok ilerledik ve şu an kızım hiç takılmıyor, kekelemiyor. Kendini rahatça ifade edebiliyor. İyi ki yollarımız birleşmiş hocamızla. Dil konuşma terapisti arayanlara gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim... İyi ki Rümeysa Yiretalay

Teşekkür ederim H.. Hanım

• F

f...

Çocuğumun yaşıtlarına göre konuşması gecikmişti, seanslara başladığımızda çok az kelimesi vardı ve cümle kuramıyordu. Bu durumda bir dil ve konuşma terapisti ile görüşmemiz gerektiği söylendi. Araştırmalar yaptıktan sonra, Rümeysa hocamızla referans ile tanıştık. Daha ilk seanslardan itibaren çocuğumda farkı hemen hissettik, kullandığı kelimeler arttı ve cümle kurabilmeye başladı. Rümeysa hocamızın ilgisi, şefkati ve yaklaşımı gerçekten çok kıymetliydi. İnanır mısınız, çocuğum seanslardan ayrılmak istemiyordu. Bu kadar sevgi dolu yaklaşması süreci bizim için çok kolaylaştırdı. Çok kısa sürede çocuğum konuşmaya başladı ve artık yaşıtlarıyla aynı seviyeye geldi. Kendini çok daha rahat ifade edebiliyor, iletişimi oldukça gelişti. Rümeysa hocamız bizim için gerçekten büyük bir şans oldu. Kendisine çok güveniyorum ve gönül rahatlığıyla herkese tavsiye ediyorum. Benim çocuğum gibi sorun yaşayan aileler hiç çekinmeden başvurabilirler, güzel sonuçlar alacaklarından eminim.

Teşekkür ederim F... Hanım

• N

ni...n

Rümeysa hocam ile bi akrabam sayesinde tanıştık kendisi çocuğu için eğitim almış çok faydasını görmüş bizede önermişti iyikide önermiş iyikide hocam ile yollarımız kesişmiş kızım 4 yaşında ve konuşma dil gecikmesi var daha 1 ay gibi kısa bi süre olmasına rağmen çok yol aldık çok memnunuz çok güler yüzlü ilgili çocuklar ile iletişimi harika iyiki varsınız hocam

Dkt. Rümeysa Yiretalay

Teşekkür ederim sizler de iyi ki varsınız

• D

d...

Benim kızım 2,5 senedir dil terapistine gidiyordu ve uzun zamandır R, Ş, S, Ç ve C harfi bir türlü çıkmıyordu. Akışkan konuşmamız da bayağı kötüydü ve bu dediğim harflerde terapi süreçlerinde yerinde saydı uzun zaman. Ne zaman ki Rümeysa hocamız dersimize girdi, daha ilk girmede bana anne, Ş sesi böyle çıkacakmış diyerek seansta gördüğünü söyledi ve çok muntazam çıkardı. Sonrası ne mi oldu? Bütün dediğim harfler ardı ardına tek seanslarda çıkmaya başladı. Şimdi sadece akışkan konuşmaya tam anlamıyla geçmeye başlamak kaldı. Aslında geçti ama tam konuşursam öğretmenim sizden ayrılır mıyım soruları gelmeye başladı. Biz bu sene inşallah tamamlayacağız. Ben Rümeysa hocama sihirli değneğimiz diyoruz ve herkese tavsiye ediyorum. Kendisine de diyorum, siz nereye biz oraya gideriz diyorum. Biz Rümeysa hocamızı çok seviyoruz; işini aşkla yapan ve her geçen gün üstüne bilgilerini katarak daha iyisini yapmaya çalışan bir terapist.

Teşekkür ederim D... Hanım

e...

Rehabilitasyon merkezi sayesinde ulaştık, dil ve konuşma anlaşılırlığı için başvurduk. Sürecimiz çok iyi geçti, hâlâ devam ediyoruz. Bu süreçte çok ilgilendi, ilgilenmeye de devam ediyor. Kızım kendisini çok sevdi. Herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

Teşekkür ederim

• M

m...

Sevgili Hocamız Rümeysa Yiretalay ile tanıştığımız için kendimizi gerçekten çok şanslı hissediyoruz. Dil konuşma gecikmesinden dolayı başvurduk. Süreç boyunca hem güler yüzü hem de alanındaki uzmanlığıyla bize inanılmaz bir güven verdi. Çocuğumuzun gelişimine sağladığı katkı, sabrı ve anlayışı sayesinde her geçen gün daha güzel ilerlemeler gördük. Özellikle çocuklara yaklaşımı o kadar sıcak ve içten ki, seanslar bizim için hem verimli hem de keyifli geçti. Bir ebeveyn olarak tüm sorularımıza içtenlikle cevap vermesi ve her zaman destek olması bizi çok rahatlattı. İyi ki yollarımız kesişmiş. Gönül rahatlığıyla herkese tavsiye ederim.

Teşekkür ederim