0850 333 0388 Ücret öğren

Uzm. Dr. Sadullah Kocaman, 32 yıllık hekimlik deneyimi ve çeşitli devlet hizmetlerinde edindiği mesleki birikiminin ardından, günümüzde Ankara’daki kendi muayenehanesinde medikal estetik ve kozmetik uygulamalar alanında hizmet vermeye devam etmektedir.
Mesleki yaklaşımında, kişinin yüz ve cilt yapısının bütüncül olarak değerlendirilmesini ve ihtiyaçlara uygun uygulamaların planlanmasını ön planda tutmaktadır. Medikal estetik alanındaki uygulamalarında doğal görünüme ve kişiye özel tedavi planlamasına önem vermektedir.
Uzm. Dr. Sadullah Kocaman’ın çalışma alanları arasında *botulinum toksin uygulamaları, dolgu uygulamaları, mezoterapi, cilt yenileme ve gençleştirme uygulamaları, sıvı yüz germe, Işıltı mezoterapisi, örümcek ağı uygulaması, kırışıklıkların düzeltilmesi, saç mezoterapisi, PRP ile altın iğne, leke tedavisi ve epilasyona yönelik lazer ve IPL gibi medikal estetik uygulamalar bulunmaktadır.

Yetişkin

Sadullah Kocaman
Uzm. Dr. Sadullah Kocaman

Mutlukent Mahallesi, Doğan Taşdelen Bulvarı, 39/1, Çankaya, Ankara

Ödeme yöntemleri

• Bu adreste kabul edilen sigortalar
  • Nakit
  • Banka Havalesi
  • Kredi kartı

Kabul edilen sigortalar

• Diğer (İade)

Görüşler

s....u

Son derece ilgili ve mesleğinde bilgili olduğunu düşünüyorum. Aile Hekimim olduğu için çok memnunum. Ayrıca yardımcısı Hatice hemşirede inanılmaz tatlı bir bayan.

•  •