0850 333 0388 Ücret öğren

Merhabalar ben Semih Berk ÖZCAN. Lise eğitimimi Konya Lisesinde tamamlayarak Anadolu Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dil ve Konuşma Terapisi Lisans Bölümünü 2018de kazandım. Eğitim almış olduğum yıllarda çeşitli birçok eğitim, uygulama ve staj yapmış bulunmaktayım.

Uygulamakta olduğum değerlendirme formları;

Röportaj

Semih Berk Özcan

Plevne Mah. 32.Karesi Cad. No:5 6 Eylül, Altıeylül, Balıkesir 10010

Ödeme yöntemleri

• Bu adreste kabul edilen sigortalar
  • Nakit
  • Banka Havalesi
Semih Berk Özcan

Kabul edilen sigortalar

• Diğer (İade)

Görüşler

Hasta/danışanlar tarafından en çok bahsedilen

• Detaylı açıklamalar
  • Tedavinin/danışma sürecinin etkisi
  • Dakiklik

em...

6 yaşında oğlumun dil ve konuşma terapisi için semih hocayla karşılaştık özverili ve güler yüzlü karşılamsıyla 2aylık bir eğitimde ciddi yol aldık çok memnunuz

bi...l

Oğlumun dil ve konuşma terapisi için Semih hocayla karşılaştık özverili ve güleryüzlü yaklaşımıyla oğlumda çok ilerleme oldu

• M

6 buçuk yaşındaki oğlumun konuşurken takılmaları oluyordu. Semih hoca ile yolumuz böyle kesişti. Semih hoca her şeyi tane tane çok güzel bir şekilde açıklıyor, anlatıyor. Bu süreçte kendisinden çok şey öğreniyoruz, çok memnunuz. Oğlumda Semih öğretmenini çok seviyor. Seanslara istekli bir şekilde geliyor.

• N

ni...k

Babam 79 yaşında pıhtı atması sonucunda sağ tarafında felç ve konuşma yetisini kaybetmiş şekilde yoğun bakımdan çıktı.Hastane sürecimizden sonra konuşma terapisi arayışına başladık tavsiye üzerine Semih Beyle tanıştık iyi ki tanımışız.İlk günden itibaren süreçle ilgili her türlü detayı bize en ince ayrıntısına kadar anlattı babama afazi ve apraksi teşhisini koydu konuşulanı kısmen anlayabiliyor ama kendini ifade etmekte çok güçlük çekiyor yaklaşık üç aydır terapi alıyoruz babam gelişme göstermeye başladı kelime dağarcığı arttı inşallah dahada artacak cümle kurmaya da başladı Semih Bey'in her seanstan sonra bizi detaylı bilgilendirmesi,güleryüzlü olması,sorularımıza cevap almamız,bizi çok memnun etti.Semih Bey işini severek yapan bir kişi böyle insanların artması dileğiyle

• Balıkesir/Altıeylül Afazili Bireylerde Dil ve Konuşma Terapisi  •

b....

Semih beyle yollarımız yeni kesişti gerek ilgisi gerekse oğlumla kurduğu bağla tüm seanslarımız çok verimli geçiyor .oğlumda artikülasyon bozukluğu var şimdiden çok yol katettik .

• Balıkesir/Altıeylül Artikülasyon Bozukluğu Terapisi  •

a....d

Kızımın kekemelik problemi için kendisine başvurduk. Çok güler yüzlü, pozitif yaklaşımıyla ve takipleriyle biz çok faydasını gördük. Çok memnunuz

• T

te...

Oğlum 3 yaşına girmesine rağmen akıcı konuşmaya sahip değildi çekingendi. Konuşmaktan utanıyordu kelimeleri söyleyemediği için. Semih hiç ile inanılmaz bir ilerleme kaydettik kreşteki hocalar bile bu ilerlemeye çok şaşırdılar. Şuanda artık susturamiyoruz maşallah kendi kendine hikaye bile anlatıyor. Berk hocayı çok sevdik .

• B

2 ay gibi kisa bir sürede 5 yaş çocuğumun çıkaramadığı önemli sesleri çıkarmasını saglayarak önemli ölçüde konuşmasını anlaşılır kıldı. Normalde 5 yaşında bir çocuk bu tip bir eğitime giderken ayak diretmesi gerekirken derslere istekle katılıyor aile olarak bizde şaşkınız. Semih Berk hoca çok kibar ve işinin ehli bir dil konusma terapisti. Aynı zamanda çocuklar ile çok iyi anlaşıyor. Buda sonuca doğrudan etki ediyor.

Dkt. Semih Berk Özcan

Güzel düşünceleriniz ve değerli yorumunuz için çok çok teşekkür ediyorum

• H

Kızım 20 aylıkken tanıştık Semih bey ile. İlgisi alakası seans içerisindeki tecrübeleri tartışılamaz bile kızımda çok sevdi hocasını her hafta severek gidiyorduk seanslarımıza. İyiki yollarımız kesişmiş . Şuanda kızım 24 aylık yaşıtlarının dil gelişimine Semih bey ile geldik.

Dkt. Semih Berk Özcan

Çok teşekkür ediyorum değerli yorumunuz ve güzel düşünceniz için

• Z

ze....

8 yaşındaki kızımın küçüklüğünden itibaren devam eden dil sürçmesi vardı. Ve bazı harflerin telaffuzunda zorluk yaşıyordu. Semih Berk Özcan bey çok özenli ve güven veren tutumuyla kızımın konuşmasında ve özgüveninde çok etkili oldu ayrıca güleryüzlü ve samimi yaklaşımından dolayı da kızımla çok iyi iletişimi oldu yaklaşık 6 ay süren seanslarımızda harcadığımız zamana değdiğini düşünüyorum. İlgisinden çok memnunum herkese tavsiye ederim.