Fzt.
Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon
Daha fazla
uzmanliklar hakkinda
Bursa 1 adres
Uzman Fizyoterapist Serhat Aydoğdu Karabük Üniversitesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon bölümünden mezun olduktan sonra Atılım Üniversitesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon bölümünde Yüksek Lisansını tamamlamıştır. Aynı zaman da Kanada merkezli Osteopathic College of Ontario okulundan Osteopati diplomasını almıştır. Şu an İnegöl Özel Cihangir Hastanesi'nde hizmet vermektedir.
- Bel fıtığı
- Boyun Fıtığı
- Osteopati
- Bel Ağrıları
- Diz Ağrısı
Sağlık sigortası anlaşma bilgisi bulunmamaktadır.
Görüşler
I
i̇...s
Serhat hocamla geçmeyen bel,bacak ve kuyruk sokumu ağrılarım sebebiyle tanıştık.Senelerce hastane hastane gezdim,ameliyatsız çözüm bulunamaz dediler fakat serhat hocam sayesinde bütün şikayetlerim geçti. Simit yastıksız oturamazdım uzunca süre yol yürüyemezdim ve kadınların diğer sorunu olan topuklu ayakkabıyı uzun saatlerce giyemezdim:) serhat hocamın tedavisi sayesinde 3 seans sonunda bütün şikayetlerim geçti. Çok memnun kaldım işinde çok iyi bir uzman. Düşünmeden ve gönül rahatlığıyla herkes tedavisini olabilir.
• İnegöl Özel Cihangir Hastanesi • Diğer •
Serhat Aydoğdu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Serhat Aydoğdu, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon.
Serhat Aydoğdu adresi nerede?Serhat Aydoğdu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- 6 Eylül Caddesi Bursa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Serhat Aydoğdu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Serhat Aydoğdu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Serhat Aydoğdu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Serhat Aydoğdu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Serhat Aydoğdu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Serhat Aydoğdu hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Serhat Aydoğdu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.