0850 333 0388 Ücret öğren

Uzm. Dt. Serhat Özdemir 2010 yılında Gazi Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinden mezun olmuştur. Şuan Şanlıurfada bulunan kliniğinde hizmet vermektedir

Yetişkin
Çocuk

Diş Hekimi Randevusu

Ortodonti Randevusu

Röportaj

Serhat Özdemir
Serhat Özdemir Muayenehanesi

Atakent Mahallesi Adnan Menderes Caddesi No 67/A Karaköprü/Şanlıurfa, Karaköprü, Şanlıurfa 63320

Ödeme yöntemleri

• Nakit

Sağlık sigortası anlaşma bilgisi bulunmamaktadır.

Görüşler

Hasta/danışanlar tarafından en çok bahsedilen

• Detaylı açıklamalar
  • Tedavinin/danışma sürecinin etkisi
  • Randevuya katılım
  • I

i̇...

Kliniğim burada olmadığı için braketim düşmüştü rica edip kendileri ile görüştüm. Bugün daha şu an randevuda dönüyorum. Sanırım nazlı hanımdı benimle ilgilenen,özellikle yorum yapmak istedim. Çok ilgilendi kendi hastası olmamama rağmen tek tek tellerimi değiştirip lastiklerimi yeniledi,dişlerim için gerekli olan şeyleri söyleyip beni pür dikkat dinledi ben çok memnun kaldım herkese tavsiye ederim kesinlikle

me...z

Dişlerimde özellikle dışa dönüklük ve ciddi çapraşıklık vardı. Bu nedenle diş teli tedavisine başladım. Tedavi sürecinin başından sonuna kadar doktorumun ilgisi, sabrı ve titizliği sayesinde çok güzel bir sonuç elde ettik. Başlangıçtaki dişlerimle şu anki hâli arasındaki değişim gerçekten benim için çok büyük.

Tedavi boyunca her aşamada detaylı şekilde bilgilendirildim ve kendimi güvende hissettim. Hem estetik açıdan hem de özgüven açısından beni çok mutlu eden bir sonuç oldu.Ortodonti tedavisi düşünen herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

• Serhat Özdemir Muayenehanesi Ortodontik Tedavi  •

• G

g....a

Tedavimiz daha yeni başladı.Doktorumuz ilgili alanında profesyonel.Yapılacak çalışmaları kendisi planlıyor.Biz plak tedavisi yaptıracağız.Bugün görüntüleme yapıldı.Umarım güzel sonuçlar alırız.Tedavi süreç istiyor.

• Serhat Özdemir Muayenehanesi Invisalign Tedavisi  •

• F

fa...

Benim iki tane köpek dişim gömülüydü birkaç doktora gittim tedavi sonrasında cikmayabilir de dediler dişlerin sonra serhat hocanın yanına gittim allahın izniyle her ikisi de çıkar dedi Gerçekten işini layıkıyla yapan bir doktor çok kibar mütevazi tedavi hakında istediğiniz her şeyi sorabileceğiniz bir doktor bugün tellerim çıktı o kadar çok mutluyum ki gidip gelip aynadan dişlerime bakıyorum allahım ne kadar güzel olmuş diyorum serhat hocam iyi ki sizi tanımışım iyiki benim doktorum siz olmuşsunuz

• Serhat Özdemir Muayenehanesi Diş Teli Tedavisi  •

sa...y

Bugün tellerime veda ettim ve sonuç gerçekten hayal ettiğimden çok daha güzel Tedavi sürecim boyunca Serhat Hocamın ilgisi, profesyonelliği ve her aşamada beni detaylıca bilgilendirmesi sayesinde süreci çok rahat geçirdim. Diş teli takmayı düşünen herkese gözü kapalı tavsiye ederim.

• M

Çocuğumun plak ile diş tedavi süreci halen devam etmekle birlikte şuan bile gözle görülür bir düzelme oldu. Zamanla daha iyi olacağına kanaatim tam.

• Serhat Özdemir Muayenehanesi Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi)  •

me...

Diş teli takmayı uzun zamandır istiyordum ama süreçten korkuyordum ta ki Serhat hoca ve ekibi ile tanışana kadar. Süreç hiç korktuğum gibi olmadı. Klinikteki ilgi çok güzel. Serhat hoca işinde çok başarılı.

• F

f.....

Serhat bey'e diş teli tedavisi için başvurdum süreç boyunca oldukça ilgili ve sabırlı davrandım her aşamada detaylı bilgilendirme yaptım bu da işimi çok rahatlattı kliniği temiz ve düzenliyde çalışanları da oldukça Güler yüzlüydü tedavimde çok memnun kaldım kesinlikle tavsiye ederim.

• Serhat Özdemir Muayenehanesi Diğer  •

• B

b....k

2 yıla yakın bir süre şeffaf plak tedavisi aldım Serhat beyden ve sonuca aşık oldum. Özgüvenimi kazanmama yardımcı oldu Sürecin başından sonuna tüm sorularıma sabırla cevap verdi. Ben heyecanlı bir yapıdayım sakinliği bana bu süreçte güven verdi. Sonuçtan son derece memnun kaldım. Ekibi de çok tatlı güler yüzlü ve ilgiliydi. Tüm çevreme tavsiye ettin kendisini. Bilgisine ve titizliğine kefil olduğum bir hekim.

• T

tu...

Kızlarım yaklaşık 1,5 yıldır Serhat Hocamızdan ortodonti tedavisi görüyor. Uzmanlığı ve deneyimi tartışılmaz; en çok değer verdiğim yönü ise iyi yüreği ve çocuklarla kurduğu sıcak iletişimi. Güvenilir ve özverili tutumuyla bize her zaman içimiz rahat bir tedavi süreci yaşattı. Urfa’da böyle bir uzmanın olması gerçekten büyük şans.. İhtiyacı olanlara gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

• Serhat Özdemir Muayenehanesi Diş Hekimi Randevusu  •