2013 yılında Balıkesir Sırrı Yırcalı Anadolu Lisesinden mezun oldum. 2013-2018 yılları arasında İstanbul Medipol Üniversitesi'nde Diş Hekimliği eğitimimi tamamladıktan sonra bir yıl özel sektörde çalıştım. 2019 yılında diş hekimliğinde uzmanlık sınavını kazanarak 2020-2024 yılları arasında Kocaeli Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinde Ağız Diş ve Çene Cerrahisi Uzmanılığımı 2024 Nisan ayında tamamladım.

Sinan Ala

100. Yıl Teknik Lisesi Caddesi, Balıkesir 10050

Sağlık sigortası anlaşma bilgisi bulunmamaktadır.

Görüşler

• Ö

ö.....

daha önce bir çok diş doktoruna gittim ama 20lik dişimin çok zor bir operasyon olduğunu söyleyip yapamayız dediler Sinan hocam gittiğimde her şeyi detaylıca anlatıp dişimi de çok sorunsuz bir şekilde çekti operasyon mükemmel geçti bütün dişlerim içinde Sinan hocama gidiyorum ilgisi alakası harika işlem öncesi işlem sonrası her şeyi detaylı anlatıyor kesinlikle tavsiye ediyorum

as...n

Daha önce hiç diş kontrolüne gitmediğim için korkuyla gitmiştim. Sinan Hoca sayesinde bu korkumu yendim. Konuşmasıyla rahatlattı. Yirmilik dişimi çektirdim. Aşırı memnun kaldım. Gidenin pişman olmayacağını düşünüyorum.

bu....

Hekimim yirmilik dişlerimi çekti. Çekim sırasında konuşarak beni rahatlattı, yaptığı işlemleri tek tek anlattı. Eli çok hızlı ve nazik. Diğer yirmilik dişlerim için de kendisine gideceğim.

• M

me...ç

Gömülü 20’lik çekimi işin Sinan Beye gittim .Süreç boyunca tüm endişelerimi giderdi her şeyi tek tek anlattı . İşlem sorunsuz ve hızlı geçti .Eli çok hafif ve işinde inanılmaz profesyonel biri.İşlem sonrası da hiç ağrı ve şikayet yaşamadım hiç korkulacak bir şey yokmuş gerçekten allah razı olsun herkese de tavsiye ederim.

be...l

Doktor bey çok ilgili ve yetenekli. Gömülü 20 lik diş çekimimi yaptı. Eli çok pratik ve aynı zamanda işlem sırasında yaptığı her işi söylediğinden insanın stresini azaltıyor. Sonrasında da çok ilgiliydi . Enfeksiyon olmadan dikişlerim de alındı. Süreci hayırlısıyla atlattım.

• N

n....b

Yirmilik dişimi çektirmek için Sinan beyden randevu aldım. Doktor bey çok ilgiliydi. İşlem kısa sürdü ve rahat geçti.

b....

Sinan bey çok ilgili bir doktor hem gömülü 20 lik dişimi hemde üst 20 lik çekimi yaptı çok pratik ilgili hayatımda gördüğüm en iyi diş doktoruydu dikişlerimi alırken hiç bir ağrı duymadım 1 haftada normale döndüm Sinan bey in eli çok hafif Allah ondan razı olsun işlem sırasında hep anlattı ne işlemi yaptığını korkum stresim hiç yoktu sayesinde eline emeğine sağlık buradan da sonsuz tavsiyemdir herkese

si...

Önce kemik tedavim, sonra implantlarım yapıldı. Süreç boyunca çok ilgili, açıklayıcı ve güven veren bir yaklaşımı vardı. Sonuçtan gerçekten çok memnun kaldım, ellerine sağlık hocam.

• Baldent ağız ve diş sağlığı poliklinikleri • İmplant  •

Geceleri çenemi sıktığım için artık iki dişim kırılmıştı ve yıllardır uğraştığım problemde ince plaklar kullanıyordum bir işe yaramıyordu. Sinan Bey’ in yönlendirdiği ve yaptığı plak sayesinde çok daha rahatım. Ayrıca uyguladığı botoks tedavisi sayesinde de aylardır ilk defa dişlerim ağrımadan uyanabiliyorum. Çok ilgili iyi bir doktor sıkılmadan her ayrıntıyı dikkantle dinleyip kendisi de her aşamayı anlatarak artı ve eksileriyle birlikte ilerledi. Oldukça sabırlı ve ilgiki biri

• Baldent ağız ve diş sağlığı poliklinikleri • Çene Eklemleri Tedavisi  •

• R

rü...a

Diş temizliği yaptırdım öncesinde ve sonrasında çok ilgiliydi memnun kaldım

• Baldent ağız ve diş sağlığı poliklinikleri • Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)  •