2017 yılılnda İstanbul Üniversitesi İstanbul (Çapa) Tıp Fakültesinden Tıp Doktoru olarak mezun oldum. 2018 yılında Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesinde Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalında uzmanlık eğitimime başladım. 2024 yılında Uzman Doktor olarak mezun oldum. Aksaray Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde 2 yıl süren devlet hizmet yükümlülüğümü tamamladım. Halen serbest hekim olarak muayenehanemde çalışmalarıma devam etmekteyim.
Harman Mahallesi, 6225. Sokak No:6 Talas, Kayseri
Sağlık sigortası anlaşma bilgisi bulunmamaktadır.
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Uzm. Dr. Şule Aydın adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Şule Aydın isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Şule Aydın, Çocuk ve Ergen Psikiyatrisi.
Şule Aydın adresi nerede?Şule Aydın şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Harman Mahallesi, 6225. Sokak No:6 Talas Kayseri
Adresine gitmek zorunda kalmadan Şule Aydın isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Şule Aydın online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Şule Aydın isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Şule Aydın bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Şule Aydın ile iletişime geçmenizi öneririz.