Ody.
Sümeyye Yılmaz
Odyoloji (Dil, Konuşma ve Ses Bozuklukları)
Daha fazla
uzmanliklar hakkinda
Pendik 1 adres
Ody. Sümeyye Yılmaz, İstanbul'da hizmet vermektedir.
Sertifika ve Kurslar:
Resim Analizi Yorumlaması Uygulayıcısı
Türk İşaret Dili Sertifikası;
Kurum: MEB Ankara-Çankaya Halk Eğitim Merkezi
Denver Testi Uygulayıcı Sertifikası;
Kurum: Gelişimsel Çocuk Nörolojisi Derneği
RI-SAT Resimli ipuçlu Sözcük Anlaşılabilirlik Testi, SCAN -3 Uygulaması ve Tanı, Özgün Anadolu Dil Testi Kursu (0-6 yaş), Fonemik Sentez Eğitimi, Çocuklarda Kompakt Diskle Konuşma Odyometrisi ve Çocuklarda
ROLL-OVER Testi Kurslarına Katılım Belgesi
Kurum: Biruni Üniversitesi (Çocuklarda Perifer ve Santral İşlemleme ve İşitsel Eğitim Kongresi)
Odyoloji Randevusu
Otizme Bağlı Konuşma Bozuklukları Terapisi
Zihinsel Engelliler İçin Dil ve Konuşma Terapisi
İşitme Engeline Bağlı Konuşma Bozuklukları Terapisi
Ödeme yöntemleri
- Bu adreste kabul edilen sigortalar
- Nakit
- Banka Havalesi
Kabul edilen sigortalar
Diğer (İade)
Görüşler
Hasta/danışanlar tarafından en çok bahsedilen
- Detaylı açıklamalar
- Randevuya katılım
- Dakiklik
em....
Sümeyye Hanımla işitme kayıplı oğlum 9 aylıktı tanışmıştık şuan oğlum 5 yaşında kendisini hiç bırakmadık birlikte çok güzel bir yol katettik.Gerek çocuğumla kurduğu bağ olsun gerek verdiği özverili eğitimi ,velisiyle olan iletişim becerisi çok yüksek ve başarılı bir eğitimci olduğunu düşünüyorum iyi ki kendisiyle yollarımız kesişmiş
Ody. Sümeyye Yılmaz
Teşekkür ederim ben de iyi ki sizin gibi süreci kabullenip elinden geleni yapan çook tatlı bir insanla tanışmışım.Bu yolculukta size eşlik etmek benim için keyifti
R
rü...l
Sümeyye Hanım'dan uzun yıllardır odyoloji eğitimi alıyorum kendisi alanında çok başarılı olduğu gibi verdiği eğitimlerin etkisi de çok fazla iyi geldi bana çok güzel yollar kat ettik
Ody. Sümeyye Yılmaz
Evet uzun soluklu derin bir süreçti.sen de çok başarılı bir öğrenci oldun
sa...e
Bana çok büyük katkısı oldu. Konuşmamda ve anlamamda yol gösterdi. Beni çok destek verdi.guler yüzlü anlayışlı bir öğretmen. Iyi ki tanımışım.
Ody. Sümeyye Yılmaz
Size yol gösterip yanınızda olup ilerlediğinizi görmek çok güzel. Daha da ilerleyeceğinize eminim
me...m
Sümeyye Hanım‘ı çok iyi tanıdım yeğenim için çok güzel şeyler yaptı harika bir öğretmendir Inşallah herkese böyle faydası bol olsun
Ody. Sümeyye Yılmaz
Akrabalarıyla bile bu kadar ilgilenen az insan bulunursiz bunlardandınız.faydalı olabildiğim için çok mutluyum
ne...
İlgi ve alaka çok güzel. Bebeğimize davranışları alakası çok cana yakın. Yakın takip ve sürekli ilgili olması bizi memnun ediyor.
Ody. Sümeyye Yılmaz
En sevdiğim bebekle başlamak ve bu başlangıcı sizinle takip etmek çok keyifli
Ş
şü...n
Sümeyye hoca güler yüzlü gerçekten anlaşılır ve anlatımı sade sorunlarla tek tek ilgilenen ve her konuda yardımcı olan işini özenle yapan profesyonel bir odyolog tavsiye ederim
Ody. Sümeyye Yılmaz
Sizinle bu yolu gitmek çok keyiflibunları duymak çok değerli
h....s
İşini çok iyi yapıyor. Çok faydalandım. Başarılar dilerim.
Ody. Sümeyye Yılmaz
Faydalı olmak ve böyle dönüşler almak işimizin en güzel kısmı
Ö
öm...
Sabrı, güler yüzü, alanındaki deneyim ve tecrübesi ile hocamızdan çok memnun kaldık. Dil ve konuşma bozuklukları konusunda kesinlikle tavsiye ederim.
Çok teşekkür ederim
h....ö
Çok memnun kaldık cana yakınlığı konuşması güler yüzlü olması bir psikolog kadar etkileyici konuşması
Ody. Sümeyye Yılmaz
Hepsi eğitimimize ve insanlığımıza dahil
Y
ye...k
Bu kadar sempatik harika ve vicdanlı birini görmedim iyki tanımışım sizi
• Online Danışmanlık • Konuşma Terapisi •
Ody. Sümeyye Yılmaz
Ben de bu süreçte sizin gibi insanlarla tanıştığım için çok şanslıyım
Sümeyye Yılmaz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sümeyye Yılmaz, Odyoloji (Dil, Konuşma ve Ses Bozuklukları). Size Sümeyye Yılmaz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Odyoloji Randevusu, Konuşma Terapisi, Oyun Terapisi, Gecikmiş Konuşma Terapisi, Hızlı Bozuk Konuşma Terapisi, Kekemelik Terapisi, İşitme Engeline Bağlı Konuşma Bozuklukları Terapisi, Afazili Bireylerde Dil ve Konuşma Terapisi, Odiyometri-Odyometri, Aksan ve Şive Etkilerini Azaltmaya Yönelik Terapi.
Sümeyye Yılmaz adresi nerede?Sümeyye Yılmaz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstanbul Pendik
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sümeyye Yılmaz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Sümeyye Yılmaz uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Sümeyye Yılmaz isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Sümeyye Yılmaz, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Sümeyye Yılmaz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sümeyye Yılmaz tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Sümeyye Yılmaz hakkında ne düşünüyor?Toplam 11 hasta / danışan, Sümeyye Yılmaz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Sümeyye Yılmaz hangi sigortaları kabul ediyor?Sümeyye Yılmaz tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.