1997 yılında Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesine girdi.
2015 Ekim ayında Doçentlik ünvanını aldı.
2021 Kasım Ayında Profesörlük ünvanı aldı.

VM Medical Park Florya Hastanesi

Beşyol Mahallesi Akasya Sokak, Küçükçekmece 34295

Sağlık sigortası anlaşma bilgisi bulunmamaktadır.

Görüşler

ay...s

14 yaşında ritim bozukluğu teşhisi aldım. Nabzım 250'ye çıkıyordu. İlaç içmediğim zaman direkt acillik oluyordum. 10 sene içerisinde 2 farklı profesörden 3 ayrı ablasyon operasyonu geçirdim. Hepsinde başarılı geçtiği söylendikten sonra çarpıntım tekrarladı. Ömür boyu ilaç içerek çarpıntımı bastırmam gerektiği söylendi. Son kez pes etmek üzereyken Tolga Bey'e gittim. Operasyonum onun sayesinde başarılı geçti. 3 senedir problem yaşamadan ilaçsız hayatıma devam edebiliyorum. Tekrar herkes gibi her şeyi yapabilmemi ve hayatımı daha iyi standartlarda yaşayabilmemi ona borçluyum. Aynı zamanda kalp yetmezliği olan babama da ablasyon yaparak kalbindeki ritim bozukluğunu kaldırmıştı. Kaygılı ve umutsuzsanız bile, mutlaka Tolga Bey'e gitmenizi tavsiye ederim.

a....b

“Annemin ritim bozukluğuna pil taktı zor günlerimizde her sorumuza sabırla cevap verdiniz ve her aşamada yanımızda olduğunuzu hissettirdiniz. Sayenizde annemiz sağlığına kavuşma yolunda önemli bir adım attı. İyi ki yollarımız sizinle kesişmiş. Emeğiniz ve özveriniz için minnettarız.”

ay...

Bir süredir yaşadığım ritim bozukluğu çarpıntı için ablasyon tedavisi önerilmişti ama hep erteledim, Tolga hocamın videosunu gördüm gördüğüm anda iletişime geçtim bana o güveni verdi tahlillerimi attım gerekli gördüğünü telefonda izah etti hemen randevu oluşturup gittik çok konforlu bir süreçti oldukça acısız geçti çok memnun kaldım ekibinden ilgili hemşiresinden dahi memnun ayrıldım. Nabzım aynı gün yavaşladı mucize gibi bir şey yaşadım. Elinize emeğinize sağlık başarılarınız daim olsun

• K

k ...e

Dr. Tolga Aksu’da ablasyon oldum. Bilgisi, sakinliği ve yaklaşımıyla insanı gerçekten rahatlatan bir doktor. Bu süreci bu kadar güvenle ve rahat anlatmamı sağladığı için iyi ki yolumuz karşılaşmış diyorum. Kendisine gönülden başarılar dilerim. 2026 yılına mutlu ve yaşam dolu olarak girdim.

• B

bu...m

Annem ,Tolga Hocam yedi tepe üniversitesi hastanesindeyken ablasyon oldu.Harika bir operasyondu,annem ritim bozukluğu ile ilgili bir daha ilaç kullanmadı.İşinde okadar iyi ki kendine güveni sizi ayrıca rahatlatıyor.Annemin bir çok arkadaşı ablasyon olmuş ancak rahatlama olmamış .

• başka bir yer • Diğer  •

m....

Tolga hocam da ablasyon oldum Allah razı olsun çok güzel geçti tedavim önce Allah'a sonra Tolga hocama guvenebilirsiniz çok güler yüzlü ilgili bir hoca Rabbim ne murat i varsa versin herkes e acil şifalar versin Rabbim

al...r

Öncelikli olarak beni sonuna kadar sıkılmadan dinlediği için kendisine çok minnettarım. Hiç bir şekilde geçiştirmeden her datayı bizim anlayacağımız dille tek tek
    anlatıyor. Psikolojik olarak yıpranmış olduğum bu dönemlerde benim için bir umut oldu. Başarılı bir ablasyon ile şimdi kendimi çok iyi hissediyorum. Düzenli şekilde kontrollerim devam edecek. İnşallah çok daha iyi olacağım.

• VM Medical Park Florya Hastanesi • Diğer  •

Bacakta tıkanıklık görünmüştü hocamızı ziyaret ettik daha sonra anjiyo ike tetkik yapılmasj gerektiğini söyledi ve çok doğru oldu.
    Evvelde bayılmalarım oluyordu ve onu da iyileştirdi. Tetkikleri doğru yaptı. Çok ilgiliydi kendisini tebrik ediyoruz.

• Z

z ...t

Çok düşük kalp hızım ve gece uyurken durma ataklarım vardı bir çok yerde kalp pili takılması gerekiyor dendi tolga hocama cardioneuro ablasyon oldum ve çok memnun kaldım. Kalbim eskisine göre çok daha iyi. Zaten konuşmasıyla her detayı vermesiyle çok rahatlattı beni. Türkiye için çok kıymetli bi gurur bence kendisi. İyi ki var

• başka bir yer • Diğer  •

se...r

Mükemmel bir doktor. Kendisi için pelerini olmayan süper kahraman da diyebiliriz. Atriyal Fibrilasyon geçiriyordum 2 yıldır günde 2 defa en az 5-6 saat. Nabzım 130-140 oluyordu. Daha önce başka bir doktora ablasyon oldum fakat hiç işe yaramadı. Tolga hoca bir saatlik bir ablasyonla beni iyi etti. Kendinizi Tolga hocama güvenle teslim edebilirsiniz. Ne zaman kendisine ulaşmak istesem ulaşabiliyorum. Her soruma sıkılmadan cevap veriyor. En umutsuz olduğum zamanda bana beni geri verdi. Her zaman dualarımda. Çok ilgili bir doktor. Çalıştığı Yeditepe ünv Hastanede ki hemşireler çok güler yüzlü ve ilgililer.

• Yeditepe Üniversitesi Hastanesi • Diğer  •