0850 333 0388 Ücret öğren

Klinik Psikolog Tuğba Yahşi Satılmış

Kendinizi daha iyi anlamak, yaşadığınız zorluklarla baş etmek ve hayatınızda yeni bir başlangıç yapmak için psikolojik destek almak önemli bir adımdır.

Ben Klinik Psikolog Tuğba Yahşi Satılmış. Marmara Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Bölümü’nden mezun oldum. Aynı alanda yüksek lisans eğitimimi tamamlayarak uzmanlığımı aldım. Ardından Klinik Psikoloji alanında yüksek lisans eğitimimi ve tez çalışmamı tamamlayarak Klinik Psikolog unvanını aldım.

Mesleki çalışmalarımda çocuk, ergen, yetişkin ve ailelerle çalışıyorum. Danışanlarımın yaşadığı sorunları yalnızca bir belirti olarak değil; kişinin yaşam öyküsü, düşünceleri, duyguları, ilişkileri ve içinde bulunduğu koşullar bütününde değerlendirmeyi önemsiyorum.

Terapi sürecinde danışanın kendisini güvende, anlaşılmış ve yargılanmadan ifade edebildiği bir ortam oluşturmayı önemsiyorum. Her bireyin yaşadığı güçlüğün ve ihtiyaçlarının farklı olduğuna inanıyor; bu nedenle terapi sürecini kişinin ihtiyaçlarına ve hedeflerine göre şekillendiriyorum.

Benim için terapi, yalnızca sorunların konuşulduğu bir süreç değildir. Kişinin kendisini tanıdığı, duygu ve düşüncelerini fark ettiği, ilişkilerini yeniden değerlendirdiği ve hayatında daha işlevsel seçimler yapmayı öğrendiği bir keşif sürecidir.

Değişim her zaman büyük bir adımla başlamaz. Bazen yalnızca “Artık böyle devam etmek istemiyorum.” diyebilmek, değişimin ilk adımıdır.

Eğer siz de yaşadığınız güçlükleri daha iyi anlamak, kendinizi keşfetmek ve yaşamınızda ihtiyaç duyduğunuz değişimi gerçekleştirmek için profesyonel destek arıyorsanız, terapi sürecinde size eşlik etmekten memnuniyet duyarım.

Yetişkin
Çocuk

Online danışmanlık

Tuğba Yahşi Satılmış

Ödeme yöntemleri

• Banka Havalesi
Tuğba Yahşi Satılmış
Yağmur Psikoloji Danışma ve Eğitim Merkezi

Aşağınohutlu Mah. Aynalı Hamam Sok. No: 2 Arif Yılmaz Apt Kat:2 Daire:4, Yozgat Merkez, Yozgat 66100

Ödeme yöntemleri

• Nakit
  • Banka Havalesi

Kabul edilen sigortalar

Görüşler

• Ö

ö.....

Panik atak şikâyetim için Tuğba Hocaya başvurdum. Kapalı alan fobim vardı, panik atak geçirdiğim zaman kendimi sakinleştirememe problemim vardı. Bu yüzden başvurdum, birkaç seans sonra EMDR tedavisi uyguladı. Terapi seansları devam ettikçe ilaç kullanmayı da bıraktım. Tuğba hocanın bana çok faydası oldu. Çok yakın davranıyor, çekinmeden kendisine ulaşabiliyorum. Herhangi bir soru sorduğumda cevap alabiliyorum. Birilerine karşı çekinme huyum vardı ama kendisiyle bu çekingenliği hissetmedim. Hem profesyonel deneyimini paylaştı hem de ara ara ödevler verdi bana. Kendisinden oldukça memnun kaldım. Hatta kuzenime tavsiye ettim. Online terapiye katılıyor şimdi. Herkese tavsiye ederim.

• Yağmur Psikoloji Danışma ve Eğitim Merkezi Yetişkin Terapisi  •

• U

u....u

Tuğba hanımla tanışmamız büyük şanstı.Eşimle birlikte seanslara katıldık.Ayrılmanın eşiğindeydik,anlaşılmamak kızgınlık ve aldatma. son şanstı terapi almak ve evliliğimizi kurtarmak bizim için.Eşime çok öfkeliydim bir türlü onun affedemiyordum.Terapiden sonra şuan bambaşka bir noktada evliliğimiz.İlişkimiz eskisinden bile daha sağlam ilerlyor.İkimiz de hatalıydık ve birbirimizi suçlamayı bırakabildik.Şuan online terapi ile devam ediyoruz görüşmelerimize.Ve şuan çok iyi giden bir evliliğimiz var .Kendisine sonsuz teşekkürler.Samimiyetle bizi dinlediği için ve evliliğimizi kurtardığı için.Teşekkürler hocam.

• Yağmur Psikoloji Danışma ve Eğitim Merkezi Aile Terapisi  •

el...f

Bir psikolojik danışma merkezine gitmek ve destek almaya karar vermek gerçekten çok zordu başlangıçta benim için...

Tuğba hocamla tanışmam çok büyük şanstı benim için... Ön yargılarım ortadan kalktı ve neden daha önce gelmedim dedim hep... Anlaşılmak ve anlaşıldığını hissetmek çok güzel bir duyguymuş. Benim hissettiklerimin bir karşılığı varmış meğer. Seanslara devam ettikçe Tuğba hocanın samimi ve içten yaklaşımı ile bütün endişelerim kayboldu. İşinde çok iyi olduğunu zaten yaklaşımları ve bakış açısı ile ortaya koyuyor. Kaygılarımdan kurtuldum ve panik atak nöbetlerim sona erdi artık.
    Şuan Almanya'dan online olarak hocamdan destek alıyorum.
    İyi ki varsınız hocam

• Yağmur Psikoloji Danışma ve Eğitim Merkezi Aile Terapisi  •