0850 333 0388 Ücret öğren

Dr.Ufuk Tapar, Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun olmuştur. Gelibolu Devlet Hastanesi'nde uzun yıllar çalıştıktan sonra kendi kliniğinde ve Çanakkale, Tekirdağ ,Balıkesir gibi bazı şehirlerden hastalarını kabul etmektedir.

Dr. Ufuk Tapar

Yazıcızade Mahallesi, Gazi Sokak, Gelibolu 17500

Ödeme yöntemleri

• Bu adreste kabul edilen sigortalar
  • Nakit

Görüşler

Hasta/danışanlar tarafından en çok bahsedilen

• Tedavinin/danışma sürecinin etkisi
  • Randevuya katılım
  • Detaylı açıklamalar
  • N

nu...k

İlk önce güler yüzlülük ve batoksun etkisi çevremdeki insanların çok doğal olmuş demesi

• B

bi...

Botoks uygulamam için kendisini tercih ettim ve sonuçtan gerçekten çok memnun kaldım. En önemlisi, yüzümün doğallığını ve mimiklerimi kaybetmeden çok güzel bir sonuç elde ettik. İşlem öncesinde ne istediğimi dikkatle dinlemesi, her aşamayı açıklaması ve sonrasında da ilgilenmesi ayrıca güven verdi. Gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.

• B

b ...y

Çok kibar ve ilgili güvenilir doğru adres gerçekten

• Dr. Ufuk Tapar Mezoterapi  •

e....t

Dr bey ve asistanının randevu alma sürecinden işlem sürecinin tamamında göstermiş olduğu ilgi,botox,sıvı yüz germe mezoterapi işlemlerinin ve kullanılacak ilaçlar hakkında yaptığı bilgilendirme,ayrıca kliniğin rahat ve huzurlu ortamı mükemmeldi.

• F

fe...

Çene ağrısı nedeniyle masseter botoxu yapıldı. Daha önce de yaptırmıştım Ufuk beye. Çok memnun kaldım. İşinin ehli bir insan

• I

i̇...r

İstediğim gibi ufuk bey doğallıktan yana benim içinde bu çok önemli idi memnun kaldım.

• Dr. Ufuk Tapar Diğer  •

• Ö

öz...ç

Yıllardır ufuk bey’e işlem yaptırıyorum. Düzenli mezoterapi hastasıyım. Botoks, dudak dolgusu her işlemi detaylı bilgi vererek büyük titizlikle uyguladı. 7-8 yaş attım sayesinde. Gözünüz kapalı gelebilirsiniz.

• H

h....b

Sürekli takip edip işlemlerimi yaptırdığım bir hekim.ilgisi ve bilgisi süper.

• P

pı...r

Ufuk bey , tedaviyle ve kullandıgı ilaçlarla ilgili beni bilgilendirdi ve her türlü soruma cevap alabildim.heryer çok hijyendi çok memnun kaldım..

a....b

Mükemmel hizmet,Mükemmel ilgil,güleryüz ve saygı,hijyen 10 numara,uygulama harika,uzman ellerde olmak ve kendini güvende hissetmek çok önemliydi benim için.

• Dr. Ufuk Tapar Botoks Enjeksiyonu  •