0850 333 0388 Ücret öğren

Psikolog Ünsal Yaman, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Psikoloji Bölümü’nden mezun olmuştur. Lisans eğitiminin ardından İstanbul Gelişim Üniversitesi Klinik Psikoloji Yüksek Lisans Programı’nda eğitimine devam etmektedir.

Mesleki çalışmalarını Özel İlgi Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nde psikolog olarak sürdürmekte; farklı gelişimsel ve psikolojik ihtiyaçlara sahip bireylerle çalışma deneyimi kazanmaktadır.

Çalışmalarında bilimsel temelli, etik ilkelere bağlı ve bireyin ihtiyaçlarını merkeze alan bir yaklaşımı benimsemektedir. Mesleki gelişimini klinik psikoloji alanındaki akademik eğitimi ve güncel bilimsel çalışmalarla sürdürmektedir.

Yetişkin

Kabul edilen sigortalar

• Diğer (İade)

Görüşler

a...

Ünsal Bey'e internetten ulaştım. Yaşadığım yoğun anksiyete ve kaygıdan dolayı kendisiyle iletişime geçtim. Dikkatle dinleyen ve yargılamayan yaklaşımından dolayı da ayrıca memnuniyet duydum.

Psk. Ünsal Yaman

Güzel düşüncelerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim. Sağlık ve huzur dolu günler dilerim.

d...

Psk. Ünsal Bey ile online gerçekleştirdiğimiz görüşmelerden oldukça memnun kaldım. Görüşmelerin uzaktan olmasına rağmen iletişimin son derece rahat ve doğal ilerlemesi, benim için en önemli artılardan biriydi. Kendimi yargılanmadan dinlenmiş ve anlaşılmış hissettim. Yaklaşımı, sorularıyla yönlendirmesi ve olaylara farklı açılardan bakmamı sağlaması gerçekten çok faydalı oldu. Süreçte kendimde fark ettiğim değişikliklerden dolayı kendisinden çok memnunum. Profesyonel ve güven veren bir destek arayanlara kesinlikle tavsiye ederim.

Psk. Ünsal Yaman

Nazik yorumunuz ve güzel sözleriniz için teşekkür ederim. Sağlıklı ve huzurlu günler dilerim.

d...

Psk. Ünsal Bey'e arkadaş çevrem aracılığıyla ulaştım. Gerçekleştirdiğimiz seanslar benim için çok iyiydi. Saygın kişiliğiyle, empatik iletişimiyle ve yarattığı alanla kendimi çok rahat ifade etmemi sağladı. Sorunlarıma farklı bir açıyla bakmamı sağladı ve profesyonel yaklaştı. Destek almak isteyen herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

Psk. Ünsal Yaman

Değerli geri bildiriminiz için çok teşekkür ederim. İyi dileklerimle, güzel günler dilerim.

d...

Ünsal Bey'e internet üzerinden ulaştım, yoğun stres ve kaygı yönetimi için başvurdum. Kendisiyle yaptığımız seanslar oldukça verimli geçti. İlk andan itibaren kurduğu güven veren iletişim sayesinde süreçte kendimi çok rahat hissettim ve bakış açım olumlu yönde değişti. Kesinlikle çevreme tavsiye ederim.

Psk. Ünsal Yaman

Değerli geri bildiriminiz ve güzel sözleriniz için çok teşekkür ederim. Sağlıklı ve huzurlu günler dilerim.