Doç. Dr.
- Tip 1 Diyabet
Abdominal Ultrasonografi
Adrenalektomi
Doçent Doktor Yılmaz Kor Muayenehanesi
Anti-Mikrozomal Antikor(Anti-M)(Tiroid Peroksidaz Testi)
Büyüme Hormonu Testi
Gtt(Glukoz Tolerans Testi)
Hemaferez
Karaciğer Kan Testleri
Doçent Doktor Yılmaz Kor Muayenehanesi
Ogtt (Oral Glukoz Tolerans Testi)
Sanal Kolonoskopi
Subkütan Enjeksiyon
Tam Kan Sayımı-Hemogram
Tiroid Kan Testleri
Tpo(Tiroid Peroksidaz Testi) Tpoab
Çocuk Gelişim Testi
Doçent Doktor Yılmaz Kor Muayenehanesi
Çınarlı mahallesi Ziyapaşa Bulvarı Günep Ziyapaşa İşmerkezi Kat 2. 205 nolu Ofis Seyhan/Adana, Adana 01120
Ödeme yöntemleri
- Nakit
- Kredi kartı
Sağlık sigortası anlaşma bilgisi bulunmamaktadır.
Görüşler
Hasta/danışanlar tarafından en çok bahsedilen
- Detaylı açıklamalar
- Tedavinin/danışma sürecinin etkisi
- Dakiklik
Ö
öz...l
Çocuğum için gittiğim bu randevuda, bir anne olarak en çok ihtiyaç duyduğum şeyi hissettim: güven. Doktorumuzun ilgisi, samimiyeti ve çocuğumuza yaklaşımı o kadar güzeldi ki randevudan içimiz rahat ve güzel duygularla ayrıldık. Bilgisi kadar iletişimi ve insani yaklaşımı da çok kıymetli. İyi ki yollarımız kesişmiş.
• Doçent Doktor Yılmaz Kor Muayenehanesi • Randevu •
Doç. Dr. Yılmaz Kor
Güzel yorum ve düşünceleriniz için teşekkür ederim, her şey yavrularımızın iyiliği için ve elimizden geldiğince her zaman en iyisini yapmaya devam edeceğiz, sevgiler.
se...
Hocamız çok güzel ilgilendi,
çok açık ve doğru bilgilendirme konusunda çok memnun kaldım hocamız alanında gayet iyi ve herkese tavsiye ederim...• Doçent Doktor Yılmaz Kor Muayenehanesi • Diğer •
Doç. Dr. Yılmaz Kor
Güzel yorum ve düşünceleriniz için teşekkür ederim, her şey gönlünüzce olsun, sevgiler.
O
or...
Tek kelimeyle mükemmel bir doktor o kadar iyi ilgilendi ki inanılmaz sonuç aldık çok memnunuz kendisinden
• Doçent Doktor Yılmaz Kor Muayenehanesi • Normal Randevu •
s....c
Yılmaz hocamın çocukla iletişimi ve yaklaşımından çok memnun kaldık. Hem uzmanlık bilgisi hem de detaylı açıklamaları bizi rahatlattı .
• Doçent Doktor Yılmaz Kor Muayenehanesi • Randevu •
ba...ı
Kızımın 5 yaşındaki taramasından tiroid değeri yüksek çıktı çocuk doktorumuzun tavsiyesiyle gittim iyki gitmisim çok ilgili bilgili tane tane anlattı süreci çok rahatladım o kapıdan girdiğimde o kadar üzüntülü ve telasliydim ama çıktığımda o kadar rahatlamıştım ki çok güzel tedavi etti kızımla iletişimi de çok iyiydi.
• Doçent Doktor Yılmaz Kor Muayenehanesi • Tiroid Kan Testleri •
Doç. Dr. Yılmaz Kor
Güzel yorum ve düşünceleriniz için çok teşekkür ederim, her şey yavrularımızın iyiliği için, sevgilerimle.
C
ca...
Yılmaz Hocama kızımın erken ergenlik durumuyla ilgili görüşlerini almak için gittik.Bilgilendirmesi , ilgilenmesi gayet iyiydi.Sorularımıza eksiksiz cevap bulduk.Kaygılarımız sonlandı diyebilirim.Gereksiz tedavi uygulamama konusunda hassasiyeti takdire şayan.
• Doçent Doktor Yılmaz Kor Muayenehanesi • Diğer •
ey...u
Oğlumun büyümesi ile ilgili danışmaya gittik. Sorduğumuz tüm soruların yanıtlarını tatmin edici şekilde aldık. Bilgisi ve ilgisinden çok memnun kaldık. Yapılacaklar ile ilgili yönlendirmeleri süreç hakkında bilgilendirmeleri tatmin edici düzeyde.
• Doçent Doktor Yılmaz Kor Muayenehanesi • Çocuk Gelişim Testi •
mü...k
Çok değerli bir hocamızın tavsiyesi ile .Kızımın tiroid rahatsızlığı için gittik sikayeterimizi en ince ayrıntısına kadar dinleyip bize ayrıntılı bir şekilde aciklamalarda bulundu.İlgi ve alakası Güler yüzü için saygılar sunuyorum
• Doçent Doktor Yılmaz Kor Muayenehanesi • Tiroid Kan Testleri •
Doç. Dr. Yılmaz Kor
Güzel yorum ve düşünceleriniz için teşekkür ederim, her şey gönlünüzce olsun, saygılar sevgiler .
na...
Yılmaz beyin yaklaşımı çok iyi açıklamaları açıklayıcı
• Doçent Doktor Yılmaz Kor Muayenehanesi • Normal Randevu •
Doç. Dr. Yılmaz Kor
Güzel düşünceleriniz için teşekkür ederim, her şey gönlünüzce olsun, sevgiler.
ma...s
Hocamızla tanışalı hemen hemen 1,5 yıl oldu.Kızım Bilge Ada'nın boy kısalığı problemi için Yılmaz Hocaya başvurmustuk, hocamızın uyguladığı tedavi sürecinde 11 ay gibi bir sürede kızım 9 cm uzadı.İyiki sizi tanıdık.
• Doçent Doktor Yılmaz Kor Muayenehanesi • Diğer •
Doç. Dr. Yılmaz Kor
Yılmaz Kor isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Yılmaz Kor, Çocuk Endokrinolojisi, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları. Size Yılmaz Kor tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Tam Kan Sayımı-Hemogram, Adrenalektomi, Subkütan Enjeksiyon, Anti-Mikrozomal Antikor(Anti-M)(Tiroid Peroksidaz Testi), Ogtt (Oral Glukoz Tolerans Testi), Sanal Kolonoskopi, Tpo(Tiroid Peroksidaz Testi) Tpoab, Büyüme Hormonu Testi, Abdominal Ultrasonografi, Karaciğer Kan Testleri.
Yılmaz Kor adresi nerede?Yılmaz Kor şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Çınarlı mahallesi Ziyapaşa Bulvarı Günep Ziyapaşa İşmerkezi Kat 2. 205 nolu Ofis Seyhan/Adana Adana
Adresine gitmek zorunda kalmadan Yılmaz Kor isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Yılmaz Kor online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Yılmaz Kor isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Yılmaz Kor, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Yılmaz Kor hangi dilleri konuşuyor?Yılmaz Kor ile Türkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Yılmaz Kor isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Yılmaz Kor tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Yılmaz Kor hakkında ne düşünüyor?Toplam 176 hasta / danışan, Yılmaz Kor hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.