0850 333 0388 Ücret öğren

İstinye Üniversitesi, Dil ve Konuşma Terapisi bölümünden 2022 yılında onur öğrencisi olarak mezun oldum.
Sağlık sektöründe, Türkiye'nin en büyük hastaneler grubuna sahip MLP Care bünyesinde, Liv Hospital olmak üzere çeşitli hastanelerde staj yaptım. İstanbul ve Kocaeli illerinde çok sayıda Rehabilitasyon ve klinikte stajlarımı tamamladım. Şuan aktif olarak tınaztepe üniversitesinde yüksek lisans eğitimine devam etmekteyim.

Yetişkin (İlgili adreslerde)
Çocuk (İlgili adreslerde)

Online danışmanlık

Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu

Röportaj

Yusuf Özgen

Mezopotamya Mah. 326. Sokak, Adress 75 Plaza, Kayapınar, Diyarbakır 21070

Ödeme yöntemleri

• Bu adreste kabul edilen sigortalar
  • Nakit
  • Banka Havalesi
Yusuf Özgen

Kabul edilen sigortalar

• Diğer (İade)

Görüşler

Hasta/danışanlar tarafından en çok bahsedilen

• Detaylı açıklamalar
  • Tedavinin/danışma sürecinin etkisi
  • Randevuya katılım
  • R

r ...

Çocuğumuz uzun süredir katı gıdalara geçişte zorlanıyor, birçok yiyeceği ağzına almak istemiyor ve çiğneme sırasında güçlük yaşıyordu. Yapılan ayrıntılı değerlendirme sonrasında beslenme ve oral motor becerilerini destekleyen bir terapi programı oluşturuldu. Süreç ilerledikçe yeni besinleri denemeye daha istekli hale geldi, çiğneme becerisi gelişti ve öğünlerde yaşanan zorlanmalar belirgin şekilde azaldı. Aile olarak her aşamada uygulanabilir önerilerle desteklendik ve ilerleme düzenli olarak takip edildi. Çocuğun bireysel ihtiyaçlarını merkeze alan, planlı ve profesyonel bir çalışma anlayışına sahip bir dil ve konuşma terapisti.

• V

v ...b

Çocuğumuz karşısındaki kişiyle iletişim kurarken sıra almayı, konuşmayı uygun şekilde başlatmayı ve sürdürmeyi zor başarıyordu. Özellikle akranlarıyla oyun sırasında iletişim problemleri yaşıyordu. Terapi sürecinde sosyal iletişim becerilerine yönelik yapılan çalışmalar sayesinde sohbeti başlatma, göz teması kurma ve karşılıklı konuşmayı devam ettirme konusunda belirgin ilerleme kaydetti. Okuldan da iletişim becerilerindeki gelişimle ilgili olumlu geri bildirimler almaya başladık. Süreç planlı, düzenli ve tamamen çocuğun ihtiyaçlarına göre yürütüldü. Mesleki yaklaşımı ve objektif değerlendirmeleriyle güven veren bir uzman.

m ...ç

Çocuğumuzun ses tonu yaşıtlarına göre oldukça kısıktı ve uzun süre konuştuğunda sesi yoruluyordu. Yapılan değerlendirme sonrasında doğru nefes kullanımı ve ses hijyenine yönelik çalışmalar planlandı. Süreç ilerledikçe sesini daha rahat kullanmaya, konuşurken daha az yorulmaya ve kendini daha net ifade etmeye başladı. Seanslar yalnızca çocukla sınırlı kalmayıp aileye de günlük yaşamda uygulanabilecek öneriler sunuldu. Bilimsel yaklaşımı ve düzenli takibiyle süreci güven verici şekilde yöneten bir uzman.

• Y

y....d

Oğlumuz uzun cümleleri anlamakta zorlanıyor, verilen yönergeleri sık sık tekrar ettiriyordu. Değerlendirme sonrasında alıcı dil becerilerine yönelik planlı bir terapi süreci başlatıldı. Birkaç ay içinde yönergeleri daha rahat takip etmeye, sorulara daha uygun cevap vermeye ve günlük iletişimde daha aktif olmaya başladı. Seanslar çocuğun seviyesine göre düzenleniyor ve gelişim somut örneklerle takip ediliyor. Aileyi sürecin içine katan, gözleme dayalı ve sistemli çalışan bir dil ve konuşma terapisti.

• Dkt. Yusuf Özgen Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu  •

Yusuf hocayla oğlumun konuşma gerılıgınden dolayı başvurduk ve oldukça güzel ılgılendıgı ıcın eglencelı zaman gecırdıgı ıcın oglumun onun sayesınde konusması ılerledı ve gayet güzel ıletısım kurmaya başladı onun sayesınde oğlum şuan konuşmada hıc bı sıkıntısı yok ılgısı detaylı bılgılendırmelerı ve surecı titizlikle takıp etmesı bıze güven verdı ve şuan oğlum dıl terapısenden mezun oldu .

• Dkt. Yusuf Özgen Dil Terapisi  •

a....m

Kekemelik nedeniyle konuşurken kendini geri çeken çocuğumuz zamanla daha rahat iletişim kurmaya başladı. Terapi sürecinde sadece konuşma akıcılığı değil, özgüveni de desteklendi. Günlük yaşamda konuşmaktan kaçınma davranışı belirgin şekilde azaldı. Süreç aceleye getirilmeden, çocuğun hızına uygun şekilde planlandı ve her aşama anlaşılır bir şekilde aileyle paylaşıldı. Düzenli, bilimsel ve bireyselleştirilmiş yaklaşımıyla güven veren bir uzman.

• B

b ...h

Çocuğumuz bazı sesleri doğru çıkaramadığı için konuşurken çevresindekiler tarafından anlaşılmakta zorlanıyordu. Terapi süreci ilerledikçe hem sesletiminde hem de konuşma anlaşılırlığında belirgin bir gelişme oldu. En beğendiğimiz nokta, her seansta sadece alıştırma yapılmaması; çocuğun motivasyonunu yüksek tutacak oyun ve etkinliklerle sürecin desteklenmesi oldu. Düzenli takip edilen, planlı ilerleyen ve aileyi sürecin içine dahil eden profesyonel bir yaklaşım sunuyor.

m....ş

Çocuğumuzun iletişim kurma isteğinde ve kendini ifade etme becerilerinde gözle görülür bir gelişim yaşadık. Her seansın belirli bir amacı olması ve sürecin düzenli olarak değerlendirilmesi bize güven verdi. Terapi boyunca hem çocuğumuza hem de bize yol gösteren yaklaşımı sayesinde evde nasıl destek olmamız gerektiğini de öğrendik. Mesleğine özen gösteren, sabırlı ve çözüm odaklı bir dil ve konuşma terapisti.

• H

h....h

Uzun zamandır tanıdığım dil ve konuşma terapisi ilgisinden ve alakasından dolayı çok memnun oldum ilerlemelerim ve takılmalarım eskisine dair daha azaldı gün geçtikçe daha da iyi gidiyorum

• Dkt. Yusuf Özgen Dil Terapisi  •

• B

b....s

Çocuğumun söyleyemediği kelimeler kadar, söylemek isteyip söyleyemediği anlar da bizi üzüyordu. Terapi sürecinde sadece konuşması değil, özgüveni de değişti. Artık kendini anlatmaya daha istekli ve daha mutlu. Her seanstan sonra bize ayrıntılı geri bildirim verilmesi ve evde neler yapabileceğimizin anlatılması bu süreci çok kolaylaştırdı. Sabır, ilgi ve profesyonelliğin bir arada olduğu bir terapi deneyimi yaşadık. İyi ki bu desteği almışız.