Sevgili danışanlarım,
Başkent Üniversitesi Psikoloji bölümünden mezun oldum ve şu anda Kapadokya Üniversitesi’nde Aile Danışmanlığı alanında yüksek lisans yapıyorum. Aynı zamanda Milli Eğitim Bakanlığı onaylı Aile Danışmanı sertifikasına sahibim. Çocuklarla çalışırken resim analizi eğitimi aldım; çocuk, ergen ve yetişkinlerle bireysel çalışmaların yanı sıra aile danışmanlığı alanında da hizmet veriyorum. Daha önce bir klinikte mesleki deneyim kazanarak danışanlarla güvene dayalı, destekleyici ve çözüm odaklı bir süreç yürütmeyi ilke edindim. Bu yolculukta size eşlik etmekten mutluluk duyarım.
Anne Baba Ayrılığı
Çözüm Odaklı Terapi
İlişki Terapisi
- Sigortası olan hastalar
al...ç
Yaklaşık 3 aydır danışanıyım ve özellikle karar alma konusunda ciddi bir ilerleme kaydettim. Daha önce sürekli ertelediğim ya da kararsız kaldığım konularda artık daha net ve özgüvenli davranabiliyorum. Seanslar hem farkındalık kazandırıyor hem de düşünce sistemimi düzenlememe yardımcı oluyor. Profesyonel ve güven veren yaklaşımı olduğu için gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
• Psk. Rabia Çınar • Bireysel Terapi •
se...m
Rabia Hanımla tanışmadan önce hayatla ilgili kaygılarım ve olumsuz düşüncelerim vardı ama seanslarımıza başladıktan sonra dünyaya bakış açım tamamen değişti. Kaygılarım, öfke problemlerim azaldı ve olaylara olumlu tarafından bakmaya başladım. Bu süreç için kendisine minnettarım
• Psk. Rabia Çınar • Psikoloji Randevusu •
T
t....y
Küçük olaylara büyük tepkiler veren, ağladığımda kendimi durduramayan, bir o kadar da kendimi duygusuz diye tanıttığım biriydim. Profesyonel bir sürece girmem gerektiğini düşündüm ve araştırarak Rabia Hanımı buldum. Buz dağının görünmeyen kısmı çok daha farklıymış. Farkındalığım daha da arttı.
• Online Danışmanlık • Randevu •
Rabia Çınar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Rabia Çınar, Psikoloji. Size Rabia Çınar tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Çocuk Gelişim Testi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi, Oyun Terapisi, Denver Gelişim Tarama Testi, Aile Danışmanlığı, Metropolitan Okul Olgunluğu Testi, Evlilik Terapisi.
Rabia Çınar adresi nerede?Rabia Çınar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Niğde, niğde Niğde
Adresine gitmek zorunda kalmadan Rabia Çınar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Rabia Çınar uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Rabia Çınar isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Rabia Çınar, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Rabia Çınar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Rabia Çınar tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Rabia Çınar hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Rabia Çınar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Rabia Çınar hangi sigortaları kabul ediyor?Rabia Çınar tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.