Uzmanlık eğitimi sırasında çocuk ve ergenlerin değerlendirilmesi ve tedavisine yönelik pek çok eğitim aldı . Mecburi Hizmet süresi boyunca mülteci çocuklar ile ilgili pek çok çalışmanın içerisinde bulunmuştur.
- Otizm
- Öğrenme Güçlükleri
- Obsesif-Kompulsif Bozukluk
- Yaygın Anksiyete Bozukluğu
- Hiperaktivite
ibrahimli mahallesi 68028 nolu cadde no:21 şehitkamil, Şehitkamil, Gaziantep 27560
ibrahimli mahallesi 68028 nolu cadde no:21 şehitkamil, Gaziantep
Uzman Doktor Rabia Yılmaz Muayenehanesi
ay...n
Yaklaşık 5 yıl oldu kızımıza OKB tanısı konulalı Rabia hocayla tanışmadan önce durumu çok kötüydü evden odadan dahi çıkamıyordu Rabia hoca kızımla hem seans esnasında hem seans dışında çok yakından ilgilendi onun sayesinde kızım normal hayatına geri döndü şuan üniversite için Antalya'ya gitti Rabia hocaya hayatımız boyunca minnettar kalıcağız tüm samimiyetimle söylüyorum hiç düşünmeden Rabia hocayla iletişime geçiniz ben bir anne olarak söylüyorum
se...k
Aile olarak ekibin ilgisinden ve özverili çalışmalarından çok memnunuz. Oğlumuzda gözle görülür bir gelişim var. Elbette bu bir süreç, ancak her geçen gün daha iyiye gittiğini görmek bizi mutlu ediyor.
m ...b
Daha önce başka bir hekimle görüşmemiz olmuştu rabia hocamla kıyasladığımızda oldukça kısa ve açıklamasız bir seanstı ebeveyn olarak çok fazla kaygılıyken sayesinde daha rahat bir çerçeveden bakabildik duruma.İyi ki görüşmüşüz dilerim çok daha fazla çocuğa yardımcı olur hocam
g.....
On yedi yaşında ağır ergenlik geçiren kızımız için Rabia Hocam a gittik. Bizleri sabırla dinledi ve bizleri yönlendirdi.Detaylı açıklamalar yaparak çözüm odaklı olmamıza yardımcı oldu. Şehir dışında da olsak her daim iletişim kurabiliyoruz.
Teşekkür ediyorum
C
c....̇
Oğlum için hocamızla görüştük ve çok memnun kaldık.İletişim dili çok örtüştü ,severek gidiyor.İlaçla birlikte hem biz hem kendisi okul ortamında çok daha rahat etti.İlaçla ilgili önyargıların herkes tarafından kalkması gerektiğini düşünüyorum. Topluma daha sağlıklı bireyler kazandırılmış oluyor
Uzm. Dr. Rabia Yılmaz
Bizimde amacımız bireylerin hayatını iyileştirmek çok teşekkür ediyorum
ay...h
Rabia hocam son derece dikkatli ve özverili kendisi bizi çok rahatlattı sayesinde çocuğumun gelişimi ile ilgili oldukça kapsamlı fikir edindim.
Teşekkür ediyorum
Rabia hanım çok güler yüzlü ve sevecen bir şekilde karşıladı beni ve oğlumu.Bizi can kulağıyla dinleyerek,orada olduğumuz süre içerisinde iyi ki gelmişiz doğru yerdeyiz dedirtti.Hem kendine olan özgüveni hem bize karşı olan tutumuyla elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştığını hissediyorsunuz.Ve tek bir görüşmede bile oğlum için etkili olduğunu söyleyebilirim,sınav kaygısıyla baş etmekte zorlanan oğlum için en iyi çözümü bizlere sundu ve kendisini hiç tereddüt etmeden tavsiye edebilirim...iyi ki varsınız Rabia hanım
Çok teşekkür ediyorum
R
r....d
Oyun terapisi, duyu terapisi, floor time, dil terapisi ve özel eğitim… sonunda Doktor Rabia ile tanıştıktan sonra ise her şey değişti. Alanında gerçekten uzman ve bilgili bir doktor. Kızımı tanımamı, onun dünyasını anlamamı sağladı. Onun sayesinde doğru teşhisi koyabildik ve ihtiyacı olan tedaviye başlayabildik. Çocuğun durumunu bütüncül olarak kavrarken, günlük hayattaki küçük ama önemli sorunlara da çözüm üretebiliyor. Problemin kaynağını bulmak, buna göre teşhis koymak ve tedavi sunmak konusunda çok başarılı. Gerekirse alternatif tedavi yöntemleri de önererek en iyi sonucu almamızı sağlıyor. Sadece bilgisiyle değil, yaklaşımıyla da farkını hissettiren bir doktor. Hem çocuğa hem de aileye rehberlik eden, güven veren biri. Bu süreçte yanımızda olduğu için kendisine minnettarım.
Çok teşekkür ediyorum
iş...
Değerli hocamızla iyi ki tanıştık oğlumun 2 yaşından beri çeşitli kaygıları ve takıntıları vardı en zoru da kıyafet takıntısı idi basit bir şey değildi hayatımızı çok kötü bir şekilde etkiliyordu, oğlumla sürekli çatışma halindeydik ilaca karşı
olduğumdan psikiyatri hiç düşünmedim, gitmediğimiz psikolog kalmadı süreç uzadı ve karmakarışık bir hal aldı taa ki Rabia hocamla tanışana kadar.. Çok yıprandığımız için ilaca başladık süreç zaten uzamıştı..Ergoterapistlede çalışmalara devam ediyorduk bir yandan.. 1 haftada ilaç işe yaradı inanamadık halen devam ediyoruz harika bir şekilde.. Oğlum da çoook büyük değişiklikler oldu bütün sorunlar çözüldü şükür rabbime.. 4 yıl boşuna yıpranmışız.. İlaçla ilgili ön yargılarım vardı Rabia hocam bu konuda çok güzel açıklamalar yaptı. İkna oldum iyi ki de başlamışım.. İyi ki sizinle tanıştık hocam Allah razı olsun• Uzman Doktor Rabia Yılmaz Muayenehanesi • Diğer •
Uzm. Dr. Rabia Yılmaz
Çok teşekkürler bu güzel yorumunuz için evet çoğu zaman terapileri bizlerde sıklıkla ilk seçenek olarak uyguluyoruz ancak terapilerin yetersiz kaldığı noktada ilaçlarda çocuklar ve aileler için yaşam kalitesini oldukça artırabiliyor
sa...e
Oğlumuzun yaşadığı zorluklarla ilgili bize çok destek oldular. Profesyonel, anlayışlı ve çözüm odaklı bir ekip. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederiz :)
Çok sağolun
Rabia Yılmaz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Rabia Yılmaz, Çocuk ve Ergen Psikiyatrisi. Size Rabia Yılmaz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Rabia Yılmaz adresi nerede?Rabia Yılmaz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- ibrahimli mahallesi 68028 nolu cadde no:21 şehitkamil Gaziantep
Adresine gitmek zorunda kalmadan Rabia Yılmaz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Rabia Yılmaz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Rabia Yılmaz isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Rabia Yılmaz, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Rabia Yılmaz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Rabia Yılmaz tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Rabia Yılmaz hakkında ne düşünüyor?Toplam 52 hasta / danışan, Rabia Yılmaz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.