Merhaba, ben Uzman Psikolog Rafi Burak Demirel.
Meslek hayatıma, Ankara Ufuk Üniversitesi Psikoloji bölümünde lisans eğitimimi tamamlayarak başladım. Lisans sürecim boyunca edindiğim kapsamlı teorik bilgiyi, Eskişehir Devlet Hastanesi bünyesindeki staj programımla uygulamaya taşıdım.
Bu staj deneyimi esnasında aşağıdaki birimlerde görev alarak geniş bir deneyim kazandım:
Poliklinik ve Klinik / Servis
TRSM (Toplum Ruh Sağlığı Merkezi)
AMATEM (Alkol ve Madde Bağımlılığı Tedavi Merkezi)
Lisans eğitimimi takiben, akademik derinleşme hedefiyle Ankara Ufuk Üniversitesi Gelişim ve Sosyal Psikoloji alanında yüksek lisans eğitimimi tamamladım. Yüksek lisans proje çalışmamı "Yeme Bozuklukları" üzerine odaklayarak bu alandaki uzmanlığımı pekiştirdim.
Danışanlarıma en güncel ve bilimsel temelli yaklaşımlarla destek sunabilmek amacıyla mezuniyet sonrasında da kişisel ve mesleki gelişimime aralıksız devam ettim.
Uzmanlık alanlarımı ve yaklaşımlarımı zenginleştiren, tamamladığım başlıca eğitimler aşağıdadır:
Aile Danışmanlığı Eğitimi | Gökhan Çınar | Tecrübe Akademi, 2025
ACT (Kabul ve Kararlılık Terapisi) | Lütfü Özdemir | Bilgelik Enstitüsü, 2023
Çözüm Odaklı Terapi | Lütfü Özdemir | Bilgelik Enstitüsü, 2023
BDT (Bilişsel Davranışçı Terapi) | Lütfü Özdemir | Bilgelik Enstitüsü / Bilişsel Davranışçı Terapistler Derneği, 2023
Oyun Terapisi Uygulayıcı Eğitimi | Uzm. Klinik Psk. Akbar Vatan | Gebze Teknik Üniversitesi, 2022
Kriz Yönetimi | ODTÜ | 2022
Çatışma Yönetimi | ODTÜ | 2022
Şikâyet Yönetimi | ODTÜ | 2022
Sex Therapy Training Program (Cinsel Terapi) | Prof. Dr. Sultan Doğan | Marmara Psikoloji, 2021
Psikolojide Değerlendirme Etiği ve İleri MMPI Uygulayıcı Eğitimi (MMPI) | Doç. Dr. Meltem Anafarta Şendağ | UFSEM, 2020
Bireysel (ergen ve yetişkin) ve aile danışmanlığı vermekteyim.
- Depresyon
- Kaygı Bozuklukları
- Stres
- Travma
- Travma Sonrası Stres Bozukluğu
Hoşnudiye Mahallesi Ayşen Sokak Dorya Residence A Blok No: 28, Daire: 6, Tepebaşı, Eskişehir 26130
- Sigortası olan hastalar
- Sigortası olan hastalar
Hoşnudiye Mahallesi Ayşen Sokak Dorya Residence A Blok No: 28, Daire: 6, Eskişehir
Beck Anksiyete Ölçeği Değerlendirme
Geştalt Terapi
Stres Yönetimi
İlişki Terapisi
Uzm.Psk. Rafi Burak Demirel
İş yerinde yaşadığım aksaklıklar beni ciddi biçimde yıpratmıştı. Aynı dönemde eşimle iletişimimizin eski denge ve sıcaklığını kaybetmesi yükü daha da ağırlaştırdı. Duygusal olarak tükenmiş, zihinsel olarak dağılmış bir hâle gelmiştim.
Burak Bey'le sürece başladıktan sonra, yaşadığım karmaşayı daha sistematik bir şekilde anlamlandırabildiğim bir alan oluştu. Zamanla, iş yerindeki düzensizliklerin beni ne kadar tükettiğini kabul etmekle kalmayıp, bu durumlarla daha sağlıklı baş etme stratejileri geliştirdim. Kendimi daha sakin, daha odaklı ve daha esnek bir noktada bulduğumu hissediyorum.
Bu süreç, benim için yalnızca kriz yönetimi değil; daha sürdürülebilir bir iç denge kurma yolculuğu oldu. Burak Bey’in yaklaşımı hem profesyonel hem insani tarafıyla güven veren bir çerçeve sağlıyor. Sorunların üstünü kapatmak yerine, onlarla yüzleşip onları dönüştürmeyi öğrendim. Eğer psikolojik destek arayışındaysanız, Burak Bey ile çalışmanızı içtenlikle tavsiye ederim.• Uzm.Psk. Rafi Burak Demirel • Bireysel Terapi •
P
p.....
“Yaşadığım olayları anlamlandıramadığım, adını koyamadığım, nefes alamadığımı hissettiğim bir dönemdeydim. Yardım almam gerektiğini düşündüm. İnternette arama yaparken Burak Hocamın ismine denk geldim, aradım.Hayatımdaki en doğru kararlarımdan birisi. Tam 1 yıldır kendisiyle görüşmelerim devam ediyor. İşine olan saygısı hassasiyeti o kadar belli ki. Her hafta farklı bir aydınlanma yaşadım. Olaylara bakışı, yorumlayışı, “hayata dâir” örneklerle olayları anlatışı; benim her gün farklı bir şekilde kendimi yapılandırmama vesile oldu.
Beni “kendi”me döndürmesi, hiç kimseyle hiçbir şeyle ilgilenmeden!asıl olayın “kendim”de olduğunu hatırlatması ve kendi gücümü bulmamı sağlaması..Bana o kadar iyi geldi ki.Danışmak isteyenlere küçük bir not; Hocamdan dinlediklerinizle kendinizi yeniden inşa sürecine çoktan girmiş oluyorsunuz,siz bile farketmeden usul usul, en derininden!Bence en büyük profesyonelliklerinden biri de bu. Çok doğru adrestesiniz!”• Uzm.Psk. Rafi Burak Demirel • Diğer •
b....a
Kendimi zor bir dönemde hissettiğim bir süreçte Burak Bey ile tanıştım. İlk seanstan itibaren kendimde fark edilir bir değişim gözlemledim. Uzun zamandır ertelediğim birçok konuyu düzene sokmaya başladım ve kendime odaklanmayı öğrendim. Panik atak belirtilerim konusunda da yalnızca dört seansta bir ilerleme kaydettim. Burak Bey’in desteği bu süreçte bana iyi geldi
• Uzm.Psk. Rafi Burak Demirel • Fobilerden Kurtulmak •
el...
Yaklaşık olarak 2 aydır terapi aldığım Burak Beyden çok memnun kaldım kaygılarım,takıntılarım,korkularım yerini çok daha güzel duygulara bıraktı her şeyden önce uykularım düzene girdi artık kendimi çok daha iyi hissediyorum ve bu süreçte yanımda olan Burak Beye minnettarım
• Uzm.Psk. Rafi Burak Demirel • Bilişsel Davranışçı Terapi •
sı...r
Burak Bey ile görüşmelerimiz yaklaşık olarak 4 buçuk ay boyunca devam etti. Bir danışanı olarak şahsi fikrim, kendisi işini başarıyla ve özenle yapan saygın bir psikolog. Benim sürece başlama sebebim uyku esnasında yaşadığım problemlerdi, seanslar devam ettikçe farklı konulara da değindik. Bu süreçte kendimle ilgili pek çok şey farkettim, uyku sorunlarım ortadan kalktı ve çevremdeki insanlarla olan iletişimimi nasıl daha sağlıklı bir şekilde ele alabileceğimi anlamaya başladım. Seansların gerçekten beni daha ileri bir noktaya taşıdığını düşünüyorum . Psikolog arayışında olan herkese önerim Burak Bey ile görüşmeleri yönündedir.
• Uzm.Psk. Rafi Burak Demirel • Bireysel Terapi •
a....l
Çok samimi ve güleryüzlü bir insan. Kendisinden son derece memnun kaldım ve problemlerinin çözüldüğünü rahatlıkla dile getirebilirim.
• Uzm.Psk. Rafi Burak Demirel • Yetişkin Terapisi •
b....k
Burak hocam bana gerçekten bi hayatım olduğunu gösterdi ilgisi alakası için çok minnettarım
• Uzm.Psk. Rafi Burak Demirel • Randevu •
el...
Rafi Burak Hocam benim kendim hakkında özgüvensizlik olarak düşündüğüm özelliklerimi aslında kabul edebileceğimi ve yeri geldiğinde düzeltebileceğimi , zihnimdeki sayısız düşünceleri biraz daha hafifletebileceğimi , zihnimdeki düşüncelerin çoğuna yenilmemem gerektiğini öğretti Rafi Burak hocamı psikoloğunuz olması için tavsiye edebilirim
• Uzm.Psk. Rafi Burak Demirel • Randevu •
sü...a
Burak bey bana annemle aramızda olan problemi çözmem için ikimize de faydalı olucak önerilerde bulundu. Görüşmeler sonunda bugünkü kendimle terapinden önceki kendimi kıyaslandığında oldukça ilerleme kaydettiğimi görüyorum. Konuyu daha iyi kavrama için bana örnekler gösterdi ve bu örnekler oldukça fayda sağladı. Artık empati yapabiliyor çevremde yaşanan şeylere büyük tepkiler vermektense olgunca düşünüp karşımdaki kişiyi kırmadan iletişim kuruyorum.
• Online Danışmanlık • •
na...n
Burak bey ile online terapi ile görüştüm zor bir süreçten geçiyorum uzman görüşü ile yolumu aydınlattı kendimi daha iyi tanımam ve ifade edebilmem için gerçekten yol gösterici oldu
• Online Danışmanlık • Online Terapi •
Rafi Burak Demirel isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Rafi Burak Demirel, Psikoloji. Size Rafi Burak Demirel tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Bireysel Terapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Yetişkin Terapisi, Cinsel Terapi, Evlilik Terapisi, Fobilerden Kurtulmak, Cinsel Terapi Danışmanlığı, Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite, Online Terapi, Boşanma Terapisi.
Rafi Burak Demirel adresi nerede?Rafi Burak Demirel şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Hoşnudiye Mahallesi Ayşen Sokak Dorya Residence A Blok No: 28, Daire: 6 Eskişehir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Rafi Burak Demirel isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Rafi Burak Demirel uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Rafi Burak Demirel isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Rafi Burak Demirel, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Rafi Burak Demirel hangi dilleri konuşuyor?Rafi Burak Demirel ile Türkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Rafi Burak Demirel isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Rafi Burak Demirel tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Rafi Burak Demirel hakkında ne düşünüyor?Toplam 43 hasta / danışan, Rafi Burak Demirel hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Rafi Burak Demirel hangi sigortaları kabul ediyor?Rafi Burak Demirel tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.