- Genital iltihap
Op. Dr. Rahmi Demirtaş
Fırat Mah. Atalay Cad. No:42/A, Ağrı, Ağrı
- Sigortası olan hastalar
me...
Hayatımda karşılaştığım en iyi doktor her anlamıyla detay veren hastasını önemseyen güler yüzlü bilgilendirmesini tatmin edici şekilde veren keşke böyle doktorlarımız çoğalsa
s ...k
Kist tedavisi için gittim çok yardımcı oldu doktor bey
f.....
Çok nazik ve ilgililer kesinlikle temiz hijyenik bir ortam gerekli açıklama yapılıyor gidilmesi gereken bir doktor
as...r
Çok ilgili ve yön gösterme ve takip olarak çok iyi
se...
“Hamilelik sürecimde kendimi bu kadar güvende hissetmemi sağlayan bir doktorla karşılaşmak gerçekten büyük şans. Her muayenede tüm sorularıma sabırla cevap veriyor, en ufak detayları bile açıklıyor. İşini severek yaptığı o kadar belli ki… Güler yüzü ve ilgisi çok iyi. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.”
b....y
Doktorumuz her zaman güleryüzlü, oldukça ilgili, sorduğunuz bütün sorulara detaylıca sabırla cevap veriyor. Ayrıca cihazları da çok iyi.
gi...
Gayet kibar ve ilgili bir doktor . Yeterince açıklama da yapıyor ben memnun kaldım ilk muayenemde. Özellikle yanındaki tıbbi sekreter hanım çok ilgili ve kibardı.
K
k.....
İlgiliydi, rahatlatıcıydı. Sorduğumuz sorulara net cevaplar verdi. Maddiyat değil amaç odaklı.
se...r
Rahmi hoca çok ilgili ve alanında en iyisi gerçekten agri için çok önemli bir değer
d.....
Doktorumdan bu süreçte memnun kaldım detaylı ultrason olması benim içimi rahatlatıyor
• Op. Dr. Rahmi Demirtaş • Randevu •
Rahmi Demirtaş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Rahmi Demirtaş, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Rahmi Demirtaş tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Rahmi Demirtaş adresi nerede?Rahmi Demirtaş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Fırat Mah. Atalay Cad. No:42/A, Ağrı Ağrı
Adresine gitmek zorunda kalmadan Rahmi Demirtaş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Rahmi Demirtaş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Rahmi Demirtaş isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Rahmi Demirtaş, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Rahmi Demirtaş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Rahmi Demirtaş tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Rahmi Demirtaş hakkında ne düşünüyor?Toplam 21 hasta / danışan, Rahmi Demirtaş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Rahmi Demirtaş hangi sigortaları kabul ediyor?Rahmi Demirtaş tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.