Merhaba ben Psikolog Rana Koçal Mesleki yolculuğumda temel motivasyonum, bireylerin iç dünyalarındaki karmaşayı anlamlandırmalarına ve daha sağlıklı bir yaşam kalitesine ulaşmalarına eşlik etmektir.
Çalışmalarımı bilimsel temelli bir yaklaşım olan Bilişsel Davranışçı Terapi (BDT) ekolü üzerine kurguluyorum. Bu yöntemle, danışanlarımın düşünce, duygu ve davranış arasındaki döngüleri fark etmelerine ve kalıcı bir değişim yaratmalarına destek oluyorum.
Uzmanlık Alanlarım ve Yaklaşımım
Geniş bir yaş yelpazesiyle çalışıyor, her yaş grubunun kendine has ihtiyaçlarına yönelik çözümler üretiyorum:
Çocuk ve Ergen Danışmanlığı: Gelişim süreçlerindeki zorluklar, sınav kaygısı ve duygusal düzenleme konularında genç beyinlere rehberlik ediyorum.
Yetişkin Terapisi: Kaygı bozuklukları, depresyon, ilişki sorunları ve stres yönetimi gibi alanlarda yetişkinlerin psikolojik dayanıklılığını artırmayı hedefliyorum.
İstiklal Mahallesi Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı, Sakarya
Psikolog Rana Koçal
İstiklal Mahallesi Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı, No: 51 Kat: 1 Daire: 9 Cer Ofis İş Merkezi, Serdivan , Sakarya 54050
- Sigortası olan hastalar
Ö
ö....k
Rana Hanım çok anlayışlı ve profesyonel bir psikolog. Görüşmeler sırasında kendimi rahat ve güvende hissediyorum. Kesinlikle tavsiye ederim.
• Psikolog Rana Koçal • Randevu •
Rana Koçal isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Rana Koçal, Psikoloji. Size Rana Koçal tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Rana Koçal adresi nerede?Rana Koçal şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstiklal Mahallesi Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı Sakarya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Rana Koçal isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Rana Koçal uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Rana Koçal isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Rana Koçal, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Rana Koçal hangi dilleri konuşuyor?Rana Koçal ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Rana Koçal isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Rana Koçal tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Rana Koçal hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Rana Koçal hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Rana Koçal hangi sigortaları kabul ediyor?Rana Koçal tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.