Yalı Mahallesi Caher Dudayev Blv. No: 71, Karşıyaka
I
i̇...i
Kendisiyle 2019da tanıştım.Retina dekolmanı ameliyatımı çok çok başarılı bir şekilde gerçekleştirdi.Zor ve uzun süren bir ameliyat olmasına rağmen doktor beyin tecrübesi ve bilgisiyle hem ameliyatımla ilgili hem de sonraki süreçle ilgili çok mutlu ve memnun oldum.İşinde çok titiz, yetenekli ve bilgili birisi, sadece doktor olarak değil insan olarak da sizin sorduğunuz sormadığınız aklınıza takılan en ufak bir şey kalmayana kadar açıklama yapıyor anlatıyor.Kendisiyle tanıştığım için ve doktorum olduğu için şanslı hissediyorum.Düzenli olarak kontrollerime de gidiyorum.Yakında kendisine mercek ameliyatı da olacağım.Gerçekten emin ellerde olduğunuzu hissedebilirsiniz.
• Karşıyaka Göz Hastanesi • Diğer •
ay...t
başkalarına nasıl davrandığınız beni pek ilgilendirmiyor ama babamın retina dekolmanı tedavisi veya ameliyatı için bize 15 gün önce randevu verdiniz 11.07.2013 yanınıza gediğimizde bizi akşama kadar bekletip ardından ''gözünüzün hemen başka bir yerde ameliyat edilmesi gerektiğini acele etmemiz gerektiğini eğer başka bir yerde ameliyat olamazsa tekrar oraya gelip ameliyata alabileceğinizi'' söylediniz..hem acele diyorsunuz hemde başka bir yere gönderiyorsunuz.ayrıca orda beklerken bir kadına yaptığınız muamele sizin doçentlik cübbesine yakışmıyor.
• • •Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
hü...r
sn göktuğ seymenoğlu şimdiye kadar çok nadir karşılaşabildiğimiz en iyi hekimlerden.o kadar güzel hastalığımızla ilgili anlatım ve bilgiler veriyor okadar güzel anlatıyor ki biz çok iyi bilgileniyoruz ve şahane ilgi ile karşılanıyor ve muayne oluyoruzkimoralimiz düzeliyor teşekkürler sn doktorum çözüm ürettiğiniz ve işinizi insanlık için yaptığınızdan dolayı
se...ğ
BENİ AMELİYAT ETTİĞİNİZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER,GÖRÜYORSAM SİZİN SAYENİZDE.ALLAH RAZI OLSUN.TEKİRDAĞDAN ÖZELLİKLE GELDİM,SİZE AMELİYAT OLMAYA.
Recep Göktuğ Seymenoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Recep Göktuğ Seymenoğlu, Göz Hastalıkları.
Recep Göktuğ Seymenoğlu adresi nerede?Recep Göktuğ Seymenoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yalı Mahallesi Caher Dudayev Blv. No: 71 Karşıyaka
Adresine gitmek zorunda kalmadan Recep Göktuğ Seymenoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Recep Göktuğ Seymenoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Recep Göktuğ Seymenoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Recep Göktuğ Seymenoğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Recep Göktuğ Seymenoğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Recep Göktuğ Seymenoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Recep Göktuğ Seymenoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
- Karşıyaka bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Göz Doktorları
- Karşıyaka bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Göz Doktorları