Karşıyaka Göz Hastanesi
Başka bir uzmanlık arayınHakkımızda
Karşıyaka Göz Hastanesi
Yalı Mahallesi Caher Dudayev Blv. No: 71, Karşıyaka
i̇...i
Kendisiyle 2019da tanıştım.Retina dekolmanı ameliyatımı çok çok başarılı bir şekilde gerçekleştirdi.Zor ve uzun süren bir ameliyat olmasına rağmen doktor beyin tecrübesi ve bilgisiyle hem ameliyatımla ilgili hem de sonraki süreçle ilgili çok mutlu ve memnun oldum.İşinde çok titiz, yetenekli ve bilgili birisi, sadece doktor olarak değil insan olarak da sizin sorduğunuz sormadığınız aklınıza takılan en ufak bir şey kalmayana kadar açıklama yapıyor anlatıyor.Kendisiyle tanıştığım için ve doktorum olduğu için şanslı hissediyorum.Düzenli olarak kontrollerime de gidiyorum.Yakında kendisine mercek ameliyatı da olacağım.Gerçekten emin ellerde olduğunuzu hissedebilirsiniz.
do...e
Lider beye çok teşekkür ediyorum...Başarılı ve çok doğal bir göz kapağı ameliyatı oldum..Kısa sürede iyileştim...Kutluyorum ve bütün arkadaşlarıma tavsiye ediyorum...
Karşıyaka Göz Hastanesi, Karşıyaka şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Karşıyaka Göz Hastanesi, Karşıyaka şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Göz Doktoru, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Kardiyolog.
Karşıyaka Göz Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Karşıyaka Göz Hastanesi sundukları hizmetleri ayrıntılı olarak belirtmedi. İhtiyaç duyduğunuz hizmeti veya tedaviyi sağlayıp sağlamadıklarını öğrenmek için lütfen Karşıyaka Göz Hastanesi ile iletişime geçin.
Karşıyaka Göz Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Karşıyaka Göz Hastanesi DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Karşıyaka Göz Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Karşıyaka Göz Hastanesi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Karşıyaka Göz Hastanesi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Karşıyaka Göz Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Karşıyaka Göz Hastanesi ile iletişime geçin.
Hastalar/danışanlar Karşıyaka Göz Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta/danışan, Karşıyaka Göz Hastanesi hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Karşıyaka Göz Hastanesi nerede?Karşıyaka Göz Hastanesi adresi Yalı Mahallesi Caher Dudayev Blv. No: 71 Karşıyaka şeklindedir.