- Kasık Fıtığı
- Hipospadias
- Safra Kesesi Taşları
Yenimahalle/Ankara, Ankara 06170
na...n
Randevu verdigi tarihte sunnet icin yerimizi aldik.en basindan en sonuna kadar ilgilendi.Anisi icin fotografi olsun dedim aglarsa tavsanla oynatin dedim hic birine hayir demedi nazikce karsiladi.Ignesini yaparken bile hatirlama diye erkenden yapiyorum dedi o bile beni rahatlatti.Zaten hastaneden cok memnunuz hocam da iyilige iyili katti.Bugun kontrol randevunuz vardi sorunsuz bitirdik bu sureci.Ilk gunden yerin verdigi hassasiyetle huzursuzdu ama anne sutu en buyuk ilacti.Elinize emeginize saglik hocam
i̇...
Oğlumu sünnet yaptırdım.Recep hocam gerçekten çok ilgili birisi ve güler yüzlü
h ...b
Oğlum4aylıktı sünnet ettirmek istiyorduk ama ben annesi olarak korkuyordum hocamız bizi rahatlatarak sünneti yaptı çok memnun kaldık özel doktor gibi ilgilendi Allah razı olsun
d.....
Kızımın göbek fıtığı ameliyatıni yaptı. Çok stresliydim ama çok şükür herşey yolunda gitti. Hocamızin emeğine sağlık
K
k....a
Özel bir çocuk olan oğlumun sünnetini, içimizdeki kaygı ve tedirginlikleri güleryüzü ve samimiyetiyle gerekli bilgilindirmeleri yaparak giderip, başarılı bir şekilde sünnet operasyonumuzu gerçekleştiren Recep hocam iyiki varsınız.
T
t....z
Oğlumun sünnetini Recep bey yaptı. Tedavi surecsindeki ilgisinden cok memnun kaldık. Hiçbir sıkıntı yaşamadık
gu...k
Oğlumda utangaç testıs vardı uğraşmayın diye ameliyat ettı ayrıca gömük pıpı vardı oğlumda onuda vakum tekniği ile tedavimizi yürütüyoruz iyiki senı tanımışız hocam birtanesiniz Yusuf Gostalak oğlumla çok memnun kaldık
Saglik ve esenlikler dilerim
em...n
Oğlumuz halk dilinde peygamber sünnetli doğmuştu ve hipospadias ameliyatı olması gerekliydi bu aşamada tanıştığımız gayet ilgili tecrübeli işini hakkıyla yapan bir doktor hem ameliyat öncesi hem hastanede yatış sürecinde hemde taburcudan sonra her türlü sorumuza gayet samimi bir şekilde cevap verdi alakadar oldu iyiki yollarımız kesişmis diyoruz meslek hayatında başarılarının devamını diliyoruz
Op. Dr. Recep Kar
Gecmis olsun. Hersey yolunda gider hayati boyunca hastamizin
ha...
7 Yaşında oglumuzun sünnet revizyonu
başarılı bir şekilde yaptı..Elinize Emeğinize sağlık Hocam.• Etlik Şehir Hastanesi • Diğer •
Saglikli gunler dilerim
ha...i
Hocamız Oğlumuzun gömük pipi sünnetini yaptı ve Kontrolleri duzenli olarak takip etti.Sureci detaylı olarak açıkladı, ilgili güler yüzlü ve deneyimli bir doktor. Elinize sağlık.
Saglik ve esenlikler dilerim
Recep Kar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Recep Kar, Çocuk Cerrahisi.
Recep Kar adresi nerede?Recep Kar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yenimahalle/Ankara Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Recep Kar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Recep Kar online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Recep Kar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Recep Kar bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Recep Kar ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Recep Kar hakkında ne düşünüyor?Toplam 24 hasta / danışan, Recep Kar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
- Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Cerrahları
- Ankara bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Cerrahları