Alaeddin Keykubad Kampüsü 42075, Selçuklu
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Görüşler hakkında daha fazla bilgi edinin
s....
Dr. Recep Bey Aksaray devlet hastanesine göğüs ağrısıyla giden annem acilden kendine danışıldığı andan itibaren ilgisi, bilgisi, hastaya telkinleriyle başta intörn doktor olan bana ve bütün doktorlara örnek bir doktor gün içerisindeki 7. Anjiosu olmasına rağmen oldukça dikkatli annemin anjiosunu sabırla yaptı ve sonucuna göre reçetelendirdi kendisine ve hemşire ekibine sabrı ve kibar davranışından ötürü teşekkür ediyorum
• başka bir yer • Diğer •
Recep Karataş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Recep Karataş, Kardiyoloji.
Recep Karataş adresi nerede?Recep Karataş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Alaeddin Keykubad Kampüsü 42075 Selçuklu
Adresine gitmek zorunda kalmadan Recep Karataş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Recep Karataş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Recep Karataş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Recep Karataş bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Recep Karataş ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Recep Karataş hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Recep Karataş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Selçuklu civarındaki ilçelerden bazıları
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar
Sık kullanılan sigortalar