Hasan Kalyoncu Üniversitesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü mezunuyum. Mezuniyetimden bu yana tüm çalışma alanımı çocuklara yönelik terapi üzerine yoğunlaştırdım ve sadece çocuklarla çalıştım.
Seanslarımda duyu bütünleme yaklaşımlarını aktif olarak kullanıyor, çocukların duyu temelli ihtiyaçlarına yönelik bireyselleştirilmiş planlar oluşturuyorum.
Floortime yaklaşımı üzerine de eğitim aldım ve seanslarımda çocuğun duygusal, sosyal ve gelişimsel ihtiyaçlarını merkeze alan bu yöntemi uyguluyorum. Çocuğun ilgisine eşlik ederek gelişimini destekleyen oyun temelli bu yaklaşımı özellikle iletişim ve etkileşim alanlarında çok kıymetli buluyorum.Ayrıca Beckman Oral Motor Değerlendirme ve Terapisi sertifikasına sahibim. Bu yöntemi özellikle oral motor gelişimi desteklemek ve beslenme güçlüklerini ele almak amacıyla aktif şekilde kullanıyorum. Beslenme seçiciliği ve beslenme terapisi üzerine de çalışmalar yapıyor, çocukların sağlıklı beslenme alışkanlıkları geliştirmelerini hedefliyorum.Fasya terapisi ve manuel terapi eğitimlerim doğrultusunda, bedensel farkındalık ve postür düzenlemeye yönelik çalışmalar yürütüyor; seanslarımda postür analizi ile bireysel değerlendirmeler yaparak çocuklara özel terapi planları oluşturuyorum.Her çocuğun kendine özgü gelişimsel yolculuğunu dikkate alarak; bilimsel, etik ve bütüncül bir yaklaşımla terapi süreçlerini yürütmeyi ilke ediniyorum.
- Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite
Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu
Dikkat Eksikliği
DIR Floortime
Dopamin Spor Klübü
Duyu Bütünleme Terapisi (Duyusal Bütünleme)
Fizyoterapi Değerlendirme Randevusu
Riskli Bebek Takibi
Vestibüler Rehabilitasyon
Çocuk Fizyoterapisi
ne...n
“Yaman yaklaşık bir aydır fizyoterapist eşliğinde duyu bütünleme eğitimi almaktadır. Bu süreçte dikkat süresinde artış, motor becerilerde (zıplama, koşma, hareketli oyunlara katılım) gelişme ve dokunsal oyunlara karşı istekliliği artmıştır.. Günlük rutinlerinde daha sakin ve huzurlu davranmaya başlamıştır. Eğitim süreci kısa olmasına rağmen belirgin olumlu değişiklikler fark ediyoruz. Terapinin devamında ilerlemenin artarak süreceğine inanıyorum. Hocamızın özverimi ve alanında uzman olduğunu şu 1 aylık süreçte bile gördük.
Çok teşekkür ederim
be...
Ben cok duyu bütünleme hocasi ile çalıştım. Ilk defa bu kadar fayda gördüm. Ders boyunca cocuk hep reha hocada işini iyi yapıyor
Çok teşekkür ederim .
s....)
Duyu ve bütünleme için başvurdum. Seanslarımız harika geçiyor. Çok iyi ve alanında uzman birisi. 3-4 aydır ders alıyoruz. Kızım iyi bir durumda, bir sorunu kalmadı. Çalışmalarımıza hala devam ediyoruz. Bu süreci kendisiyle birlikte rahat atlattık. Yaklaşımı çok güzel. İyi ki karşımıza çıktı.
m....)
Otizmli çocuğum için başvurdum. Seanslarımız iyi geçiyor. Her şeyi ağzına alma alışkanlığı vardı, bu durumu Reha Bey baya azalttı. Sürecimiz devam ediyor. İletişim, etkileşim arttırma için çalışıyoruz. Reha Bey iyi bir uzman. Memnunuz kendisinden. Her aradığımda ulaşabiliyorum. İletişim kurup anlaşabiliyoruz.
b....)
Dikkat eksikliği için başvurduk. 5 aydır gidiyoruz, iyi sonuçlar alıyoruz. Traş olmuyordu, şimdi traşını yaptırabiliyor. Reha Bey bilgili ve öngörülü bir uzman. Çocuklarla iletişimi güzel, iyi bağ kurup sakinleştiriyor. Sabırlı birisi, yaptığı uygulamalar çocukta işe yarıyor. Geri dönüşlerini alıyoruz.
i̇...)
Çocuğumda hırçınlıklar ve konuşma geriliği vardı. Abur cubur yiyordu, normal yemek istemiyordu. Derslerimiz çok başarılı geçti. Reha Bey'le normal yemek yemek istedi. Yanında hiç sorun yaşamadık. Seanslarımız verimli geçiyor. Kısa bir ara verdik, tekrar devam edeceğiz. Çok fazla ilgili ve alakalı bir uzman. Kuralları var, oğlum kural tanımıyordu ama kendisini dinliyor. Odak problemi çok fazlaydı, sayesinde düzeldi. Gezmeye gittiğimizde rahat oturabiliyor, saldırganlıkları kalmadı. Memnunuz kendisinden.
i̇...)
Çocuğumun eğitimi için başvurduk. Dikkat dağınıklığı için destek almak istedik. 24 seans gittik, olumlu sonuçlar aldık. Reha Bey iyi ve başarılı bir uzman. Memnun kaldık kendisinden.
be...k
Oğlumun duyu bütünleme ihtiyacı olduğunu farkedip uzun araştırmalarım sonucu karar verdiğim Reha Bey den seansa yeni başlamamış bulunmaktayız. Oğlumun sevdiği nadir insanlardan olmayı başarmış biri . Ayrıca sürecin güzel geçeceği ilk seansta hissedildi.
bu...
Biz reha hocayla kızımızda olan duyu eksikliği sebebiyle tanıştık bu süreçte kızımıza okadar iyi geldi ki hemde daha terapiye bu kadar yeni başlamışken birçok şeyde olumlu etkileşimler aldık iyiki bu süreçte karşımıza reha hoca çıkmış bu dalda işine gösterdiği özenlede farkını ortaya koyuyor kesinlikle
Fzt. Reha Küllük
Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim
i̇...)
Oğlumla geçirdiğimiz zorlu sürecin ardından bir mucizeye ihtiyacımız vardı ve bu mucizeyi sizinle bulduk. Duyu terapisi sürecinde hem davranışsal anlamda hem de dil gelişiminde çok büyük ilerlemeler kaydettik. Oğlum artık kendini daha iyi ifade edebiliyor, daha sakin, daha mutlu. Bu süreçte bize olan sabrınız, ilginiz ve sevgi dolu yaklaşımınız için size minnettarız. Her seans sonrası umutla dolmak tarif edilemez bir duygu. İyi ki yollarımız kesişmiş. Tüm emeğiniz ve katkınız için sonsuz minnettarız .
Fzt. Reha Küllük
Düşünceleriniz için çok teşekkür ederim…
Reha Küllük isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Reha Küllük, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon. Size Reha Küllük tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Oyun Terapisi, Riskli Bebek Takibi, Gelişim Geriliği, Dikkat Eksikliği, Hiperaktivite Bozukluğu, Randevu, Duyu Bütünleme Terapisi (Duyusal Bütünleme), Vestibüler Rehabilitasyon, Normal Randevu, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu.
Reha Küllük adresi nerede?Reha Küllük şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yeditepe Park İçi Yolu Telefrik parkı içi No:216 Gaziantep
Adresine gitmek zorunda kalmadan Reha Küllük isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Reha Küllük online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Reha Küllük isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Reha Küllük, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Reha Küllük hangi dilleri konuşuyor?Reha Küllük ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Reha Küllük isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Reha Küllük tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Reha Küllük hakkında ne düşünüyor?Toplam 14 hasta / danışan, Reha Küllük hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Reha Küllük hangi sigortaları kabul ediyor?Reha Küllük tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.