Tıp eğitimimi NEÜ Meram Tıp Fakültesi’nde aldım ve 2012 yılında Tıp Doktoru ünvanını kazandım. 2013 yılında Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı’nda başladığım Çocuk ve Ergen Psikiyatrisi eğitimimi 2017 yılında tamamlayarak Uzman Doktor unvanını aldım. 2017-2021 yılları arasında Sincan Dr. Nafiz Körez Devlet Hastanesi’nde görev yaptım ve Çocuk Ergen Psikiyatrisi mecburi hizmetimi tamamladım. 2021-2025 yılları arasında Dr. Sami Ulus Kadın Doğum Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görev yaptım. 2025 yılının Nisan ayında Sağlık Bakanlığı’ndaki görevimden ayrılarak özel muayenehanemde hizmet vermeye başladım. Uluslararası ve ulusal dergilerde yayınlanmış çok sayıda bilimsel poster/sözel bildiri ve makalem bulunmaktadır. Ayrıca yazarlığını yaptığım uluslararası nitelikte kitap bölümlerim de mevcuttur. Genel tedavi yaklaşımı olarak kişinin ihtiyacına uygun olacak çeşitli psikoterapi yöntemlerinin yanı sıra aile eğitimleri ve gerekli durumlarda ilaç tedavileri uygulamaktayım. Türkiye Çocuk ve Genç Psikiyatrisi Derneği ve Ankara Tabip Odası üyesiyim. İyi derecede İngilizce bilmekteyim. Evli ve iki çocuk babasıyım.

Çocuk

Çocuk Psikiyatrisi Randevusu

Beştepe Mahallesi Yaşam Caddesi No:13, Neorama İş Merkezi Kat:11 Ofis No:53, Söğütözü, Ankara

• Sigortası olan hastalar

İkiz çocuklarım için Remzi hocaya ulaştık. İkiz aileleri iyi bilir, çocuklar arasındaki denge, duygusal dalgalanmalari toplum icindeki konumlarını ayarlayabilmek bizim için çok zor. Daha küçük yaşlarında da bir çok yere başvurmuştuk herhangi bir değişiklik göremeyince normallerinin bu şekilde olduğunu düşünüp götürmeyi birakmistik. Remzi hocayla tanıştıktan sonra çocuklar arasındaki ilişki düzene girdi, ergenlik problemleri daha yolunda gitmeye başladı. Aile olarak bize verdiği öneri, yönlendirmelerden de çok fayda gördük. İyi ki yollarımız kesişti

• Remzi Karaokur Muayenehanesi Çocuk Psikiyatrisi Randevusu  •

Kızımdaki sinirlilik hırçınlık için yaptığımız araştırmalardan sonra Remzi hocaya gittik. Sorunları doğru ve hızlı şekilde fark edip müdahale etti. Her yönden değerlendiren sorunu isabetli yakalayan bir psikiyatrist. Ailesel olarak yaşadığımız sıkıntılar da çok hafifledi. Kızımın şikayetleri geçti. Remzi hocayla yollarımız kesiştiği için mutluyuz.

• Remzi Karaokur Muayenehanesi Çocuk Psikiyatrisi Randevusu  •

Bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine Remzi beye başvurdum, oğlumun takıntıları ve tikleri için görüştük. Çocuğumla ilk görüşmede sağladığı iletişim çok iyiydi. Tedaviye başladık ve terapi planlaması yaptık. Çocuğumun durumuyla ilgili yaptığı bilgilendirme ve önerileri çok tatmin ediciydi. Kısa bir süre geçmesine rağmen şikayetlerimiz azaldı. Takibe devam edeceğiz.

• B

Remzi hoca herşeyden önce güler yüzü ve ilgisiyle çok iyi bir doktor. Devlet hastanesinde çalıştığı zamanlardan tanıdığım her şartta elinden gelenin en iyisini yaptığını gördüğüm bir doktor. Kaygı bozukluğu nedeniyle çocuğumun tedavi ve takibini yapıyor ve aile rehberliği ve danışmanlık noktasında da çok başarılı.

• Remzi Karaokur Muayenehanesi Bilişsel Davranışçı Terapi  •

Dikkat eksikliği ve öğrenme güçlüğü olan kızım için yıllardan beridir gitmediğimiz hastane ve doktor kalmadı, ancak Remzi beyle tanıştıktan sonra gidişat bizim için çok olumlu oldu, ilaç tedavisi vermenin ötesinde uyguladığı aile terapisi ve kızımla sürdürdüğü terapilerin mükemmel faydası oldu, çok memnun kaldık

• Remzi Karaokur Muayenehanesi Bilişsel Davranışçı Terapi  •

• B

Çocuğumun öfke sorunları ve fazla hareketliliği nedeniyle Remzi hocaya başvurduk, şikayetlerimizi ilgiyle dinleyip çok isabetli tespitlerde bulundu, farketmeden yaptığımız birçok hatalı davranışımızı fark etmemizi sağladı, önerisiyle başladığımız oyun terapisinin de çok faydasını gördük, Remzi hocam iyi ki var

• N

Remzi hoca mesleğinde oldukça başarılı ve tecrübeli bir Dr.
    Tedavi için giden tüm hastalarının memnuniyetine defalarca şahit oldum. gönül rahatlığı ile başvurabilirsiniz

• Remzi Karaokur Muayenehanesi Randevu  •

• N

Çocuk psikiyatrisiyle ilgili önyargılarım vardı, ancak Remzi hocayla görüştükten sonra önyargılarımın yersiz olduğunu fark ettim, kendisinden çok fayda gördük, aile sorunlarımızın azalmasında da etkisi oldu

• Remzi Karaokur Muayenehanesi Çocuk Psikiyatrisi Randevusu  •

Remzi bey tüm süreçlerde yanımızda oldu ilk randevumuzdan son randevuya kadar yanımızda oldu

• Ö

Merhaba, Remzi hocayı ilk gördüğümüz de ne kadar sakin adam demiştim. Sanırım çocuğumun ihtiyacı olanda tam buydu. Sakin bir gözle gözlem.
    Gittiğimiz 3. Hocaydı, diğerlerinde iyiydi ama Remzi doktorumuz sorunu ilk görüşmede tespit etti. Hızlıca tedaviye başladık. Şuan 3. Haftadayız şimdiden sonuçlarını görmek beni ve ailemi çok mutlu ediyor.
    Allah razı olsun hocamdan. Herkese tavsiye ederim