Op.Dr. Reyhan Kaplan Hafızoğlu, 2005 yılında İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi' nden mezun olmuştur. 2005-2010 yılları arasında Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi' nde uzmanlığını tamamlayan Reyhan Kaplan Hafızoğlu, kendi özel muayenehanesinde hastalarına hizmet vermektedir.

Yetişkin
Çocuk

Op.Dr. Reyhan Kaplan Hafızoğlu Muayenehanesi

Arabacıalanı Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi Work Inn İş Merkezi No : 33 İç Kapı No : 206 05349775699, Serdivan , Sakarya 54050

• Sigortası olan hastalar

Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

Arabacıalanı Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi Work Inn İş Merkezi No : 33 İç Kapı No : 206 05349775699, Sakarya

Op.Dr. Reyhan Kaplan Hafızoğlu Muayenehanesi

İyi doktor, her şey yolunda giderken değil; yolunda gitmeyen bir durumla karşılaşıldığında kendini belli eder.

Canım doktorum, 40 yaşındaki üçüncü gebeliğimde beni fetal DNA testine yönlendirdi. “En ufak bir riskte bile, yaş faktörü nedeniyle tüm gebelik boyunca endişe yaşayabiliriz; gel bunu en baştan netleştirelim” dedi. Çok şükür ki onu dinlemişim.

Detaylı ultrasonda bebeğimin kalbinde delik tespit edildi ve bu nedenle Çapa’da kurula girdim. Kuruldaki hocalar, doktorumun ne kadar doğru bir karar verdiğini; bu test yapılmamış olsaydı amniyosentez uygulamak zorunda kalacaklarını ve korkulan pek çok ihtimalin fetal DNA testiyle baştan elendiğini söylediler.

Sonuçta bebeğim sağlıklı bir şekilde dünyaya geldi. En önemlisi de, doktorum sayesinde hamileliğim boyunca zihnimi kemiren bir endişe taşımadım.

Canım doktorum; her şey yolundayken zaten mükemmelsin ama zor anlarda da “İyi ki seni seçmişim” dedirten nadir hekimlerdensin.

• Op.Dr. Reyhan Kaplan Hafızoğlu Muayenehanesi Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu  •

• H

Hamileliğimin 3. Ayında Reyhan Hanım’la tanıştık. Önceki muayenelerim ile Reyhan Hanım’ın muayenesi arasında ciddi bir fark vardı. İlgi alakası, bilgi ve deneyimlerini aktarması, abla şefkati ile doğum sürecine desteği, doğum sonrası yine elini üzerimizden çekmemesi, istediğim zaman ulaşabilmem benim bu süreci çok kolay atlatmama yardımcı oldu. İyi ki yollarımız kesişmiş.

• Op.Dr. Reyhan Kaplan Hafızoğlu Muayenehanesi Gebe Takibi  •

Gebelik takibim sürecinde doktor hanımla tanıştım. Şimdi de doğum sonrası kontrolüme geldim. Gebelik sürecimde her kontrolde detaylı muayene takip ve bilgilendirme ile yanımda oldu. Tüm sorularıma yanıt verdi. Hastaya karşı yaklaşımı, ilgisi bilgisi nedeniyle doktor hanımı tercih ettim.

• H

Reyhan hocayı anlatmaya kelimeler yeter mi bilmiyorum. Tanıdığım en harika en sıcak insanlardan biri gebelik sürecim de daha öncesi de onunla geçti ikiz gebelik süresince en iyi şekilde her zaman yanımda oldular en başından en sonuna hatta daha öncesine. Sağlıklı en önemlisi huzurlu bir gebelik geçirmemi sağlaması ve her seferinde içim rahat odasından çıkmak çok kıymetli. Bebeklerimi sağlıkla kucağıma aldım, bir doktordan çok abla oldunuz yolunuz hep güzelliklere çıksın

• B

Sakaryanın en iyi doktorlarından ilk oğlumun doğumunu gerçekleştirdi şimdi diğer gebeliğimin takibini yapıyor zor süreçler geçirdim bu süreçte bana olan desteği mükemmeldi kendisini şiddetle tavsiye ediyorum

• Op.Dr. Reyhan Kaplan Hafızoğlu Muayenehanesi Gebe Takibi  •

Reyhan hanımla ikinci yolculuğumuz. İlk doğumumda birkaç farklı doktora gittikten sonra kendisini buldum (iyi ki). O kadar iyi bir doktor ki, gözünüz kapalı kendinizi emanet edebilirsiniz. İlgisi, bilgisi, samimiyeti, hoş sohbetiyle harika bir doktor, iyi ki var.

• Op.Dr. Reyhan Kaplan Hafızoğlu Muayenehanesi Gebe Takibi  •

Doktor hanımın yaklaşımı, açıklayıcı ve bilgilendirici tutumu, sıcak davranması beni çok rahatlattı. Muaynemi ustalıkla yaptı, spiralimi taktı ve sonraki süreçler için de bilgilendirdi. Sakaryada güven veren bir doktor arayışınız varsa mutlaka doktor hanımı görün derim.

• Ö

Reyhan hanımı yaklaşık 2 senedir tanıyorum kendisi çok iyi bir doktor ve çok bilgili çocuk sahibi olma sürecinde kendimi ona güvenle emanet ediyorum biliyorum ki hamile olduğum zaman da kendisiyle doğum sürecine kadar güvenle giderim muayenehanesi bana huzur veriyor güler yüzü ve samimiyeti de gittiğim diğer doktorlardan kendini ayıran bir özelliği olarak ön plana çıkıyor

• K

İlk olarak 2018 yılında tanıştım Reyhan Hanımla ve ilk doğumumu sorunsuz gerçekleştirdi hatta çocuk doktorunun ilk muanesinde Reyhan Hanımın başarısıyla oğlumun kaka yemeden kurtardığını belirtti şuanda 2. Hamileliğimin takibini yapıyor ve benim bütün sorularıma sıkılmadan cevap verip bir abla gibi o odadan sizi uğurluyor ve hemşiresi ve asistanıda bir o kadar güler yüzlü ve kapıdan girdiğiniz an huzurlu hissettiriyorlar.

• V

Merhabalar 2021 yılında oğlumu 2023 yılında kızımı doğurmamda en büyük yardımcımdı oğlumdan oluşan sıkıntılara rağmen her bir ayrıntıyla aşırı şekilde ilgilendi.Yanına gidip kafamdaki sorulara net cevap almadan döndüğüm hiç olmadı herzaman güler yüzlü ve ilgiydi iyiki denk gelmiş yollarımız