Hüdavendigar Mah. 2, Nazlı Cad,, Osmangazi 16090
do...
Bir çok göz doktoruna gittim gözlerimde batma vardı çok zor günler geçirdim Allah bana karşıma Rıdvan doktorumu nasip etti muyahne esnasinda göz taşlarimi küçük bir operasyonla çıkardı hissetmedim cok ilgilendi samimi ve merhametli bir tavrı babacan yapısı vardı on agercekten minnettarım Allah yolunuzu açık etsin inşallah yorumumu görür hastaniz doğan müjde saygı ve selamlarımla Rıdvan hocam allahbyar ve yardımcınız olsun
• Bursa Çekirge Devlet Hastanesi • Diğer •
C
ce...
Gözümün numarasını kontrol etmek için gittim aynı zamanda bazı şikayetlerim vardı .. muayene esnasında sekretere buna damla yaz gibi sözler kullanıldı bence doktor kibar ve ilgili olmalı .. hiç memnun kalmadım .
• başka bir yer • Diğer •Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
Rıdvan Horoz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Rıdvan Horoz, Göz Hastalıkları.
Rıdvan Horoz adresi nerede?Rıdvan Horoz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Hüdavendigar Mah. 2, Nazlı Cad, Osmangazi
Adresine gitmek zorunda kalmadan Rıdvan Horoz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Rıdvan Horoz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Rıdvan Horoz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Rıdvan Horoz bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Rıdvan Horoz ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Rıdvan Horoz hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Rıdvan Horoz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 3 yıldız (5 üzerinden) verdi.
- Osmangazi bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Göz Doktorları
- Osmangazi bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Göz Doktorları