Bursa Çekirge Devlet Hastanesi
Bursa Çekirge Devlet Hastanesi
Hüdavendigar Mah. 2, Nazlı Cad,, Osmangazi 16090Sigortalar
- Diğer (İade)
al...n
Babam Ali Yalın diz protez ameliyatı oldu. Doktorumuz çok ilgili ve başarılı.
tu...l
Lider Ali Kalezade hoca hastaya karşı kibar ve ilgili. Şiddetli başağrısı icin gitmiştik. Migren teşhisi koydu ve sorularımızı detaylı bir şekilde cevapladı. Yazdığı ilacı kullanmaya başlayacagiz
ad...t
Bel fıtığından dolayı yürüyemez olmustum cok değerli bir insan sayesinde mesleğinde uzman olan Dr Nur Balçın hanım ,a yönlendirildim kendisine muayneye tekerlekli sandalye,ile gittim yürüyemiyordum bizleri cok iyi karşiladi pskolojik olarakda rahatlatdi butun tekiklerimi yaptirdi amaliyat olmam gerektiginin bilgisini verdi bizleri her konuda aydinlatdı aradan cok uzun zaman geçmeden amaliyatımı gerceklestirdi amaliyathanedeki ekibide çok harika insanlar hasta pskolojisini tam olarak çözmüşler ona göre hastayi rahatlatmak korkularini yenmek icin tam destek vermekdeler Dr Nur hanım hocama sonsuz başarilar diliyorum .
e....
Annemin beyin tümörü nedeniyle Bursa da 3-4 doktorla görüştükten sonra Nur hocama ulastik. Bizimle ameliyat öncesi ve sonrası çok iyi ilgilendi . Annemin tüm şikâyetleri geçti (ağrı, çınlama vb.). Annem keşke ilk olarak ona ulaşsaydik , vakit kaybetmeseydik diyor. Hocamızın eline sağlık .
d.....
Mine hanıma annem gitti ve memnun kaldı . Bir gözünde bulanık görme şikayeti vardı. Kuruluktan şüphelendi ve damla verdi.Tedavi sürecimiz devam ediyor. İnşallah şifa buluruz
e....a
Göğüs ağrısı şikayetiyle gittim dr hanım doğru dürüst kafasını kaldırıp yüzüme bile bakmadı. Elimde ultrasan sonucumla gittiğim halde tekrar
ultrasana gönderdi. Şişlik ve ağrı olduğunu belirtmeme
rağmen muayene de etmedi. Aylardır bu randevuyu
almak için uğraşıyordum gerçekten beklediğim
süreye değmedi bile odaya girmem ve çıkmam
2 dakika sürmedi.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
Yüzümdeki sivilcelenme için gitmiştim gayet güzel açıklamalarını yaptı tedavi gerekmediğini söyledi. Yorumdakilerle aynı doktora mı gittik diye şaşırdım tane tane açıklayan kibar bir doktor. Tavsiye ederim
s....
Bugün Çekirge devlet hastanesinde randevum vardı. 8 yıldır sivilce tedavisi görüyorum. Saçlarım da yoğun olarak dökülüyor. Bu şikayetlerle hastaneye gittim. Bana güzellik salonuna git ben ilaç yazamam dedi. Kullandığım kremlerdrn bahsettim yazamam dedi. Sonra beğenmeyip iie yaramadı diyorlar bu yüzden ilaç yazmıyorum dedi. İlgisizdi, çözüm üretmedi, tedavi etmedi. Hiç memnun kalmadım.
si...
Şehir Hastanesi'ne gebelik kontrolü için gittim bebeğimin kalp atışını dinletmedi göstermedi resmini vermedi 19 haftalık hamileyim cinsiyetini sordum söylemedi boy kilosunu sordum soylemedi iyi dedi sadece
vu...
Aylardır süren öksürük var. Daha önce başka doktorlara da gittim, aldığım ilaçların hiç bir faydasını görmedim. Tam aksine daha şiddetli öksürük var ve akşam, gece saatlerinde başlıyor genellikle. Röntgenden çıktım, sistemde sorun var dedi Burhanettin doktor, ardından da hiç bir şeyin yok, git bundan önceki doktorların yazdığı ilaçları içmeye devam et dedi. Hiç bir şeyim yoksa benim bu öksürük ne?! Sağlamsam eğer ilaçları içmemin sebebi ne?! Kanımın kontrolünü, ultrasona yöneltmesini istedim onlara gerek yok, saglamsın dedi. Aylardı randevu günümü bekliyorum, işten izn alıp geliyorum sonuç maalesef bu...
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
Bursa Çekirge Devlet Hastanesi, Osmangazi şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Bursa Çekirge Devlet Hastanesi, Osmangazi şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: İç Hastalıkları Uzmanı, Genel Cerrah, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Göz Doktoru, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Nörolog, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Ürolog, Dermatolog, Psikiyatrist, Fizik Tedavi Uzmanı, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Kalp Ve Damar Cerrahı, Kardiyolog, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı, Pratisyen Hekim, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Acil Tıp Doktoru, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Biyokimya Uzmanı, Gastroenterolog, Mikrobiyolog, Diyetisyen (Beslenme Uzmanı), Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı, Aile Hekimi, Patolog, Göğüs Cerrahı, Nefrolog, El Cerrahı, Radyolog, Geriatri Uzmanı.
Bursa Çekirge Devlet Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Bursa Çekirge Devlet Hastanesi, toplam 350 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Dexa(Kemik Yoğunluğu Ölçümü), Total Diz Replasmanı, Ama(Anti-Mitokondrial Antikor), Diz Artroplastisi, Yeni Doğan Kalça Ultrasonu, Batık Tırnak Tedavisi, Spinal Füzyon, Eklem Enjeksiyonu, Et(Hormon Replasman Tedavisi), Laminektomi.
Bursa Çekirge Devlet Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Bursa Çekirge Devlet Hastanesi DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Bursa Çekirge Devlet Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Bursa Çekirge Devlet Hastanesi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Bursa Çekirge Devlet Hastanesi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Bursa Çekirge Devlet Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Bursa Çekirge Devlet Hastanesi ile iletişime geçin.
Hastalar/danışanlar Bursa Çekirge Devlet Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam 199 hasta/danışan, Bursa Çekirge Devlet Hastanesi hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 4.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Bursa Çekirge Devlet Hastanesi nerede?Bursa Çekirge Devlet Hastanesi adresi Hüdavendigar Mah. 2, Nazlı Cad, Osmangazi şeklindedir.