Bursa Çekirge Devlet Hastanesi
Başka bir uzmanlık arayınHakkımızda
Bursa Çekirge Devlet Hastanesi
- Diğer (İade)
d....o
TAMER Beye burnumu yaptırmak için gittim muayene ederken ses tellerinde polif olduğunu söyledi çalıştığı hastanede yapılamadığını dedi bende başka hastane de oldum şimdi ona burnumu yaptırmak istiyorum harika doktor ve güler yüzlü hastalarıyla güzel ilgileniyor ama randevu almak zor alamıyorum
di...k
Kolumun ağrısı için tedaviye başladı kendisinden çok memnun kaldım gerçekten
ça...n
2,5 ay aralıksız süren bel ağrısı sonucunda mhrs'den rastgele bir seçim olarak nur hocayı seçtim iyikide seçmişim. endişem daha önce bir yanlış ameliyat sonucu sinirlerim zedelendiği için düşük ayak kaldım. açıkçası ameliyat konusunda korkularım vardı ve net değildim. fakat hocamızın kendinden emin oluşu ve anlatımları ile o an korkularım bitti ve ameliyat için uygun günü beklemeye başladım. son gün ters bir hareket sonucu fıtığım iyice büyüdü ve ağrılarım dayanılmaz boyuta geldi. sürüne sürüne girdim desem yalan olmaz.ameliyattan sonra sanki sihirli bir deynek değmiş gibi oldum dikiş atılan bölgedeki hafif acı haricinde sıfır ağrı. 4 saat sonra yürüdüm hatta wc ihtiyacımı bile gördüm.şuan 15. gündeyim ameliyattan sonra herşey yolunda hocaya güvenebilirsiniz.
n....g
1 yıl boyunca şiddetli ağrı atakları ve sık hastane süreçleri yaşadım. Yapılan tetkikler sonucunda safra kesemde taş olduğu ciddi bir iltihaplanmaya yol açtığı anlaşıldı. O hafta sürekli hastanelik oldum. Bana bakan başka bir genel cerrah yeterince sabretmediğimi söyledi ama verdiği ilaçlar ağrılarımı geçmiyordu. Bir gün yine acilde o gün görevli olan Ömer Hoca yönlendirildim beni hemen hastaneye yatırdı.
Bir hafta boyunca tedavi gördüm. En geç yazın ameliyat olmam gerektiğini söyledi. Ben işimden dolayı Ocak ayında ameliyat olmaya karar verdim ve şükürler olsun ameliyatımı oldum. Süreç sorunsuz geçti.
Kendisi çok sakin, hastasını rahatlatan ve güven veren bir kişiliğe sahip. Allah böyle doktorları vatanımıza ve milletimize bağışlasın; değerleri daha çok bilinsin.
Ayrıca Çekirge Devlet Hastanesi’nin hemşireler son derece ilgili, ve destekleyiciydiler.
o....o
Tırnak sağlığım için gittiğim muayene sırasında doktor hanım acele bir şekilde herhangi bir rahatsızlığım olmadığını söyledi, bunun üzerine aynı şikayet için gittiğim daha önceki doktor randevularım ve kullandığım ilaçlardan bahsedince o zaman tekrardan o doktora gitmem gerektiği söylenip azarlayıcı muameleye maruz kaldım. Kendisinin hastalarını daha iyi bir şekilde dinleyip empati yaparak iletişim kurmasını beklerdim. Mümkünse fikrimce başka bir hekimden randevu alın.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
ka...n
Doktorumuz Salim Sevimden Allah razı olsun. Annem iki dizinden ameliyat oldu. Doktorumuz ertesi gün ayağa kaldırıp yürüttü. Çok güler yüzlü ilgili ve işinin ehli bi doktor. Allah onun gibilerinin sayısını arttırsın. Herşey gönlünce olsun dualarımız onunla
di...y
Doktor bey çok iyi, anlayışlı, güler yüzlü, hastalarıyla iletişimi çok iyi. İşini severek yaptığı çok belli. Rutin kontroller için gittim. Tetkiklerle ilgili bazı endişelerim vardı ama açıklamalarıyla endişelerimi giderdi. Allah razı olsun. Kesinlikle bu alanda en iyi doktorlardan birisi.
em...t
Çekirge devlet hastanesinde fıstık alerjisi krizi sebebiyle gittim. Nurşen Hanım her 5 dakika bir yanımdaydı, ekibini yönetişi, işe hakimiyeti tam bir profesyoneldi, ben böyle bir ilgi ve profesyonellik görmedim. Üstelik devlet hastanesinin acili ve bütün kalabalığa rağmen. Hem hayatımı kurtardı hem ilgisiyle rahatlattı.
al...n
Babam Ali Yalın diz protez ameliyatı oldu. Doktorumuz çok ilgili ve başarılı.
tu...l
Lider Ali Kalezade hoca hastaya karşı kibar ve ilgili. Şiddetli başağrısı icin gitmiştik. Migren teşhisi koydu ve sorularımızı detaylı bir şekilde cevapladı. Yazdığı ilacı kullanmaya başlayacagiz
Bursa Çekirge Devlet Hastanesi, Osmangazi şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Bursa Çekirge Devlet Hastanesi, Osmangazi şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: İç Hastalıkları Uzmanı, Genel Cerrah, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Göz Doktoru, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Nörolog, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Ürolog, Dermatolog, Psikiyatrist, Fizik Tedavi Uzmanı, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Kalp Ve Damar Cerrahı, Kardiyolog, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı, Pratisyen Hekim, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Acil Tıp Doktoru, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Biyokimya Uzmanı, Gastroenterolog, Mikrobiyolog, Diyetisyen (Beslenme Uzmanı), Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı, Aile Hekimi, Patolog, Göğüs Cerrahı, Nefrolog, El Cerrahı, Radyolog, Geriatri Uzmanı.
Bursa Çekirge Devlet Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Bursa Çekirge Devlet Hastanesi, toplam 350 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Dexa(Kemik Yoğunluğu Ölçümü), Total Diz Replasmanı, Ama(Anti-Mitokondrial Antikor), Diz Artroplastisi, Yeni Doğan Kalça Ultrasonu, Batık Tırnak Tedavisi, Spinal Füzyon, Eklem Enjeksiyonu, Et(Hormon Replasman Tedavisi), Laminektomi.
Bursa Çekirge Devlet Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Bursa Çekirge Devlet Hastanesi DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Bursa Çekirge Devlet Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Bursa Çekirge Devlet Hastanesi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Bursa Çekirge Devlet Hastanesi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Bursa Çekirge Devlet Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Bursa Çekirge Devlet Hastanesi ile iletişime geçin.
Hastalar/danışanlar Bursa Çekirge Devlet Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam 207 hasta/danışan, Bursa Çekirge Devlet Hastanesi hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 4.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Bursa Çekirge Devlet Hastanesi nerede?Bursa Çekirge Devlet Hastanesi adresi Hüdavendigar Mah. 2, Nazlı Cad, Osmangazi şeklindedir.