Doğanköy Bursa Şehir Hastanesi, Nilüfer 16110
K
k....i
1 yıl önce annem böbrek taşı ameliyatı oldu sonrasında ben 2 böbrek ten olmam gerekiyordu yaşımdan dolayı her doktor kabul etmedi yada ayrı ayrı olmam gerektiğini söylediler Rıdvan hoca bir aksilik olmazsa ikisinide yapacağını söyledi ve cok şükür kurtuldum annem ve ben cok iyi bir ameliyat geçirdik iyiki boyle bir doktor ve ekibiyle karşılaştık iyiki Rıdvan hocaya denk geldik
sa...r
Yalova'daki doktorumun 2 defa tur-m ameliyatı sonrası böbreğimin ve mesanemin alınması gerektiği söylenerek şehir hastanesine sevk edildim. Şansımıza Rıdvan hocaya denk geldik. Kendisi gerek randevu saatlerinde gerek herhangi bir vakitte telefon ederek ve WhatsApp üzerinden mesajlaşarak sürecin takibini sağladı. Kanser tedavisi de görüp göremeyeceğim konusunda onkoloji doktorları ile de görüşme sağladı. Bu süreçte böbreğimin alınması ve defalarca tur-m ile oluşan kitlelerin temizlenmesini sağladı. Yaşıma ve sağlık durumuma uygun alternatif tedavileri sağlamaya çalıştı.
ha....
Sağ böbrekte taşım vardı.Rıdvan hocadan randevu aldıktan sonra kendisi beni yeterince bilgilendirme yaptıktan sonra güvenimi fazlasıyla tazeledikten sonra ameliyat oldum. Ameliyatım başarılı geçti.
Y
y....b
Böbrek taşı ameliyatımı Rıdvan Hoca gerçekleştirdi ve hem ameliyat sürecinde hem de sonrasında benimle gerçekten çok yakından ilgilendi. Ameliyat sonrasında bile arayıp durumumu takip etmesi, süreci titizlikle yönetmesi beni çok rahatlattı. Hem çok anlayışlı hem de son derece profesyonel bir doktor. Kendisini tanıdığım ve ona emanet olduğum için çok şanslı hissediyorum. Gözüm kapalı tavsiye ederim.
ed...n
Rıdvan Özcan Hoca’ya Minnetle
Babamın prostat kanseri sürecinde yollarımız Rıdvan Özcan Hoca ile kesişti. Endişe ve belirsizlikle dolu o günlerde bize yalnızca bir hekim değil, aynı zamanda büyük bir insanlık örneği sundu. Tüm süreci açık yüreklilikle anlattı, bizi dinledi, bilgilendirdi, her sorumuza sabırla yanıt verdi. Ameliyatı büyük bir başarıyla gerçekleştirdi, babam hızla toparlandı.
Ancak bizi en çok etkileyen şey sadece tıbbi başarısı değil, gösterdiği içtenlik, tevazu ve güven oldu. Hekimliği bilgiyle, vicdanla ve saygıyla harmanlayan bir isim. Onu yetiştiren ailesine, değerli hocalarına ve emeği geçen herkese gönülden tebrik ederiz. Böyle hekimler ülkemizin en kıymetli değeridir.
İyi ki varsınız hocam. Size minnettarız.
el...a
Allah Razı olsun muhteşem bir Doktor Kendisi Babam Recep Öztürk'ün riskli bir ameliyat olmasi gerekliydi Radikal sistektomi Radikal Nefrektomi Ameliyatinı ekip ile kısa sürede tamamlayıp babamızı hayata dondurdu. iyiki sizin gibi Doktorlarımiz var..
i̇...r
Hocam dan Allah razı olsun.bende böbrek taşı ameliyatı oldum.ameliyat öncesi sonrası ve kontrol aşamasında göstermiş olduğu ilgi alaka ve yaklaşımı çok ıyi ben çok memnunum.hocamı kendi adıma bransindaki tüm hasta ve hasta yakınlarına tavsiye ederim.sayıları çoğalırlar inşallah.
na...y
Boğaz iltihabı için gittiğim hastanede Rıdvan Hocanın dikkati sayesinde böbrek kanseri olduğumu öğrendim.Ameliyat ve hastane süreci bir hafta sürdü.Pozitif yaklaşımı ve güler yüzü tedaviyi fazlasıyla hızlandırdı.Rabbim sayılarını arttırsın.
g....z
Rıdvan hocam gerçekten 10 numara bir insan
Yeni böbrek taşı ameliyatı oldum
Allah ondan bin kat razı olsun
Ameliyathanedeki ilgisinden tutun hastanede kaldığın süre çok ilgili çok cana yakın kendisi
İyiki ameliyat için onu tercih etmişimm kendisine sevgilerimi ve saygılarımı sunuyorum
Ameliyat olmak isteyen herkese tavsiye ediyorum
O
or...n
Rıdvan hocam bize gereken tahlilleri yaptırdıktan sonra babamın mesane kanseri olduğunu öğrendik.Ameliyatin büyük bir ameliyat olduğunu herşeyi göze almanız gerektiğini söylemişti.Ameliyat olmama durumunda kanserin sıçrama durumu vardı.Rıdvan hocayla gerekenleri konuşup ameliyat olmasına karar verdik.Ameliyat iyi sonuçlanmıştı.Ameliyattan sonra muayeneye gittiğimizde durumunun daha iyiye gittiğini öğrendik.İnşallah hepte böyle devam eder sayenizde.
• Bursa Şehir Hastanesi • Diğer •
Rıdvan Özcan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Rıdvan Özcan, Üroloji.
Rıdvan Özcan adresi nerede?Rıdvan Özcan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Doğanköy Bursa Şehir Hastanesi Nilüfer
Adresine gitmek zorunda kalmadan Rıdvan Özcan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Rıdvan Özcan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Rıdvan Özcan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Rıdvan Özcan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Rıdvan Özcan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Rıdvan Özcan hakkında ne düşünüyor?Toplam 32 hasta / danışan, Rıdvan Özcan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.