Tülay Akkol Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi - Denizli

Sırakapılar Mahallesi 491 Sokak No : 15 Merkezefendi, Denizli 20100

Kanal tedavilerim ve kaplamalarım yapıldı.Şuan için herhangi bir problemim yok.

• Tülay Akkol Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi - Denizli Diğer  •

Ön dişlerime zirkonyum kaplama yaptırdım. Toplam alt üst 14 diş yapıldı. Zirkonyumlar çok doğal duruyor.

• B

Zirkonyum kaplama yaptırmak amacıyla kliniğe başvurdum. Yapılan muayene sonucunda dişlerimde aşırı çarpışıklık veya yoğun renklenme olmadığı tespit edilerek, daha koruyucu bir yöntem olan lamine (yaprak porselen) uygulaması önerildi. Tedavi seçenekleri hakkında detaylı bilgi paylaşıldı ve lamine sürecine başlandı. Yaklaşık 10 gün süren bu aşamada, diş rengi seçimi konusunda hassasiyetim ve kararsızlıklarım olmasına rağmen tüm süreç titizlikle yürütüldü. Uygulama sonucundan ve gösterilen profesyonel yaklaşımdan memnun kaldım.

• M

Babamın yaklaşık bir yıl önce başka bir klinikte yaptırdığı implant ve zirkonyum uygulamaları sonrasında ciddi kapanış sorunları oluşmuştu; ağzını tam kapatamıyordu. Tavsiye üzerine Rıfat Bey'e muayene olduk. Kendisi mevcut problemleri ve çözüm sürecini detaylıca planlayarak tedaviye başladı. Uygulanan tedavi sonucunda babamın ağız kapanış sorunu giderildi ve konforu yerine geldi. Yapılan işlemlerden ve elde edilen sonuçtan oldukça memnunuz.

• N

Rıfat bey'den diş beyazlatma tedavi aldık. Öncelikle dişlerim ortalama 30 35 dk temizlendi ve sonrasında beyazlatma işlemi yapıldı. İlk ışık beyazlatması yapıldıktan sonra benim için beyazlık yeterli gelmediği için bir seans daha yaptırdım. 2. seans sonrası sonuçtan memnun kaldım.

• C

Kanal tedavisi için Rıfat Bey'e başvurdum. Daha önce gittiğim sağlık kuruluşunda dişin çekilmesi gerektiği ve kurtarılamayacağı bilgisi verilmişti. Rıfat Bey tarafından uygulanan kanal tedavisi başarılı sonuçlandı ve şu an herhangi bir ağrım bulunmuyor. Gösterilen ilgi ve tedavi süreci beklentilerimi karşıladı.

• Tülay Akkol Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi - Denizli Diğer  •

Eski dişlerimi değiştirmek için Rıfat hocama geldik. Süreç beklediğimden biraz uzun sürdü ama sonuçtan çok memnun kaldım. Rıfat hocam çok sabırlı ve hastalarına karşı çok nazik. Toplam 14 dişim değişti ve 2 kanal tedavim oldu. Diş rengim ve şekli istediğim gibi oldu. Süreç 8 gün sürdü.

• H

Diş eti problemleri ve kronlar nedeniyle daha önce farklı yerlerde tedavi görmeme rağmen diş etlerimdeki şişlik ve ağız kokusu devam ediyordu. Rıfat Bey ile bu sorunların çözümü üzerine bir süreç yürüttük. Tedavi kapsamında önce eski kronlar çıkarıldı ve kapsamlı bir diş eti tedavisi uygulandı. Diş eti tedavisi sürecinde bir miktar ağrı oluşsa da yeni dişlerin takılmasıyla birlikte bu ağrılar sona erdi. Aynı zamanda eşimin kanal tedavileri de aynı klinikte gerçekleştirildi. Yaşadığımız tedavi süreci beklentilerimizi karşıladı.