0850 333 0388 Ücret öğren

Uzm. Fzt. Rıza Altınel, Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun olmuş olup , Hastalarına kendi merkezinde hizmet vermektedir.

Yetişkin

Rıza Altınel
Uzm. Fzt. Rıza Altınel

Mehmetçik Mah. 2576. Sok. Şahanlar D Life Çamlık, Pamukkale, Denizli 20150

Ödeme yöntemleri

• Bu adreste kabul edilen sigortalar
  • Nakit
  • Banka Havalesi
  • Kredi kartı

Kabul edilen sigortalar

• Diğer (İade)

Görüşler

Hasta/danışanlar tarafından en çok bahsedilen

• Detaylı açıklamalar
  • Tedavinin/danışma sürecinin etkisi
  • Randevuya katılım
  • H

h....y

Boyun fıtığı için gelmiştik. Rıza hoca ve ekibi sayesinde ameliyatsız bir şekilde daha iyiyim herkese tavsiye ederim.

• Uzm. Fzt. Rıza Altınel • Ameliyatsız Boyun Fıtığı Tedavisi  •

a....s

Rıza hocaya öneri ile Viyanadan geldim. Skolyozdan kaynaklı omuzlarım eşit değildì ve omuz ağrım vardı. Daha ilk seansta omuz ağrım geçti. Omuzlarim esitlendi. Aldigim manuel tedaviler sayesinfe. Herkese tavsiye ederim

• Uzm. Fzt. Rıza Altınel • 3 Boyutlu Skolyoz Fizyoterapisi  •

• C

ci...d

Öneriyle geldim Pektus ekscavatum ameliyatı oldum sırt ve göğüs ağrım vardı çok iyi geldi aldığım manuel tedaviler sayesinde daha iyiyim tavsiye ederim

• Uzm. Fzt. Rıza Altınel • Ameliyatsız Sırt Ağrısı Tedavisi  •

• M

Rıza hocaya öneri ile ulaştım. Manuel terapi sayesinde bel ağrılarımdan kurtuldum. Tavsiye ederim

• G

g.....

Rıza hocaya öneri ile geldim. Diz ve bel ağrıları çok rahatsız ediyordu.
    Kısa sürede sağlığıma önemli ilerleme oldu. Kesinlikle tavsiye ederim!

e....e

Rıza hocaya öneriyle skolyoz şikayetiyle başvurdum.aldığım manuel tedaviler sayesinde daha iyiyim tavsiye ederim.

• Uzm. Fzt. Rıza Altınel • 3 Boyutlu Skolyoz Fizyoterapisi  •

• P

p.....

Rıza hocaya öneriyle bel ve bacak ağrılarımla geldim. Aldığım manuel terapilet sayesinde daha iyiyim. Tavsiye ederim.

• H

h....

Rıza hocama öneriyle yüz felci rahatsızlığıyla başvurdum. Aldığım manuel terapiler sayesinde iyileştim. Tavsiye ederim.

a....s

Rıza Hocama öneriyle kulak çınlaması ve baş dönmesi şikayetiyle başvurdum. Daha ilk seansta bile kulak çınlamam ve baş dönmemin azaldığını hissettim. Aldığım manuel tedaviler sayesinde iyileştim. Tavsiye ederim.

• Uzm. Fzt. Rıza Altınel • Manuel Terapi  •

s....k

Bel kayması ve bel fıtığı için geldim burada gördüğüm Manuel terapi tedavi yöntemleri ile ameliyatsız bi şekilde duruşum ve yürüyüşüm düzeldi daha rahat edebiliyorum hareket kısıtlahareketmam çözüldü.