0850 333 0388 Ücret öğren

Uzm. Fzt. Rıza Altınel, Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun olmuş olup , Hastalarına kendi merkezinde hizmet vermektedir.

Yetişkin

Rıza Altınel
Uzm. Fzt. Rıza Altınel

Mehmetçik Mah. 2576. Sok. Şahanlar D Life Çamlık, Pamukkale, Denizli 20150

Ödeme yöntemleri

• Bu adreste kabul edilen sigortalar
  • Nakit
  • Banka Havalesi
  • Kredi kartı

Kabul edilen sigortalar

• Diğer (İade)

Görüşler

Hasta/danışanlar tarafından en çok bahsedilen

• Detaylı açıklamalar
  • Tedavinin/danışma sürecinin etkisi
  • Randevuya katılım

s....c

Rıza hocadan manuel tedavi aldım ve daha ilk seansta etkisini inanılmaz derecede hissettim. İlk seanstan itibaren ağrılarımda ve hareketlerimde belirgin bir rahatlama oldu. Manuel tedavinin bu kadar kısa sürede fark yaratabileceğini açıkçası beklemiyordum. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

• Uzm. Fzt. Rıza Altınel Ameliyatsız Boyun Düzleşmesi Tedavisi  •

Hastaya yaklaşım ve doğru tedavi çok etkili oldu. Yapılan egzersiz uygulamaları beklenilen süreden daha kısa zamanda tedaviye destek sağladı.

a ...k

Rıza hocama bel fıtığı için başvurdum aldığım manuel tedavileri sonucu ağrılarımdan kurtuldum herkese tavsiye ederim

• O

o ...t

Çene sıkma ve boyun düzleşmesi problemiyle rıza hocama başvurdum aldığım manuel tedavi sonucu şikayetlerimden kurtuldum herkese tavsiye ederim.

• Uzm. Fzt. Rıza Altınel Ameliyatsız Boyun Düzleşmesi Tedavisi  •

• M

m....d

Rıza Hocaya öneri ile menisküs yırtılması ve bel fıtığı şikayeti ile başvurdum. Aldığım manuel tedaviler sayesinde ameliyat olmadan iyileştim. Tavsiye ederim

• Uzm. Fzt. Rıza Altınel Ameliyatsız Menisküs Yırtığı Tedavisi  •

• R

r....ç

Rıza Hocaya öneri ile boyun fıtığı şikayeti ile başvurdum. Aldığım manuel tedaviler sayesinde çok daha iyiyim tavsiye ederim.

• Uzm. Fzt. Rıza Altınel Ameliyatsız Bel Fıtığı Tedavisi  •

Rıza Hocaya öneri ile bel fıtığı şikayeti ile başvurdum. Aldığım manuel tedaviler sayesinde iyileştim. Herkese tavsiye ediyorum.

• B

Boyun fıtığı için gelmiştik rıza hoca ve ekibi sayesinde ameliyatsız bir şekilde daha iyiyim herkese tavsiye ederim

• Uzm. Fzt. Rıza Altınel Ameliyatsız Boyun Fıtığı Tedavisi  •

• I

i̇...

Yaklaşık 2 seneden beri baş dönmesi vardı birsürü doktora gitttim hiç bir şekilde sonuç alamadım rıza beye bunun için başvurdum aldığım manuel tedaviler sayesinde çok iyiyim tavsiye ederim

• Uzm. Fzt. Rıza Altınel Ameliyatsız Boyun Fıtığı Tedavisi  •

• M

mu...a

Bi arkadaş tavsiyesi ile Rıza hocama gittim.Bel ve boyun fıtığından dolayı çok şükür ağrılarımdan kurtuldum.Mükemmel bir insan .Ekibide çok iyi .Kısacası profesyonel çalışıyor.Zaman kaybetmeden gidin.

• Uzm. Fzt. Rıza Altınel Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu  •