Uzm. Fzt. Rıza Altınel, Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun olmuş olup , Hastalarına kendi merkezinde hizmet vermektedir.

Yetişkin
Çocuk

Online danışmanlık

Uzm. Fzt. Rıza Altınel

Mehmetçik Mah. 2576. Sok. Şahanlar D Life Çamlık, Pamukkale, Denizli 20150

• Sigortası olan hastalar

Röportaj

• R

Rıza Beye skolyoz tedavisi ile başvurdum. Aldığım 3D tedaviler ile birlikte sağlığıma kavuştum. Tavsiye ederim.

• Uzm. Fzt. Rıza Altınel Ameliyatsız Skolyoz Tedavisi  •

• H

Bel fıtığı ve diz ağrısı şikayetiyle gittim. İyi ki gitmişim, hastalığın tedavisi, hastaya yaklaşımı, samimi ve ilgili oluşu, tecrübesini çok beğendim hem kendisinden hem asistanlarından çok memnun kaldım. Ağrım ve acılarım da azalma oldu. Tavsiye ederim.

• Uzm. Fzt. Rıza Altınel Ameliyatsız Boyun Fıtığı Tedavisi  •

• N

Çok ilgili ,süreci ayrıntısı ile paylaşır tedavi oldukça sağlıklı sonuçlar verir.

• Uzm. Fzt. Rıza Altınel Skolyoz Tedavisi  •

Boyun fıtığı agrısı ve baş dönmesi şikayetim vardı. Uygulanan Manuel terapi ve egzersiz programı sayesinde baş dönmem geçti ve ağrılarım azaldı. süreç boyunca bilgilendirmesi ve yaklaşımı çok güven verdi.

• Uzm. Fzt. Rıza Altınel Ameliyatsız Boyun Kanal Darlığı Tedavisi  •

Rıza bey'e gittiğimde boynumu neredeyse hiç hareket ettiremiyordum,şiddetli ağrılarım vardı.Ayrıca kulağımda uğultu ve duyma problemi yaşıyordum.Sayesinde ağrılarım azaldı,boynundaki hareket kısıtlılığı geçti ve kulağımdaki uğultu büyük ölçüde düzeldi Gerçekten alanında çok bilgili,ilgili ve işini severek yapan bir uzman .

• Uzm. Fzt. Rıza Altınel Ameliyatsız Boyun Kanal Darlığı Tedavisi  •

Tenişçi dirseği şikayetiyle Rıza hocama başvurdum. Aldığım manuel terapiler sonucu çok iyiyim Herkese tavsiye ederim.

• Uzm. Fzt. Rıza Altınel Ameliyatsız Tenisçi Dirseği Tedavisi  •

• I

Kondramalazi patella şikayeti ile gittim ağrılarım azaldı ilgi ve alakası çok iyi memnun kaldım tavsiye wderimt

• Uzm. Fzt. Rıza Altınel Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu  •

Bel kayması bel ağrısı sebebiyle Rıza Hocaya geldim. Yaptığı tedavi sonucunda kendimi çok daha iyi hissediyorum.

• Uzm. Fzt. Rıza Altınel Ameliyatsız Bel Ağrısı Tedavisi  •

• D

İsviçreden öneriyle Riza hocama başvurdum.4aydır bek fıtığı rahatsızlığı yaşıyordum bunun yanında yamuk yürümeye başlamıştım. 6 seansta dik yürümeye başladım ve ağrılarım önemli ölçüde azaldı.Fizik tedaviden bu derece iyi sonuç alacağımı beklemiyordum.Herkesin ilgi alakası güzeldi,tavsiye ederim.

• Uzm. Fzt. Rıza Altınel Ameliyatsız Bel Fıtığı Tedavisi  •

Beş seansı kulak çınlaması ve işitme kaybı için gittim. Dördüncü seans sonunda yaptırdığım odyiometri testinde ince seslerdeki kayıp 90 desibelden 60desibele düştü. Tedavi süreci gayet iyi geçiyor. Benzeri şikayeti olanların Rıza beyin tedavi yöntemlerini denemelerini tavsiye ederim. Ben memnunum

• Uzm. Fzt. Rıza Altınel Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu  •