8 Ocak 1993 Adana doğumluyum.2016 yılında doğu Akdeniz üniversitesi sağlık bilimleri fakültesi fizik tedavi ve rehabilitasyon bölümünden mezun oldum.2020 yılında doğu Akdeniz üniversitesi sağlık bilimleri fakültesinde yüksek lisansa başladım.Földischule lenfödem tedavisi, ASR omurga problemleri ve skolyoz,kuru iğneleme,manuel terapi,pelvik taban,klinik pilates,bilişsel egzersiz tedavi yöntemi,kinezyoband eğitimlerini aldım. 2016-2017 yılları arasından Seyhan Tıp Merkezi'nde görev yaptım. Ardından 2017-2022 Özülkü Tıp Merkezi'nde çalıştım
2022 yılında ise Ruken Anar Sağlıklı Yaşam Merkezi'ni kurarak uzman kadrosuyla hizmet vermeye başladık

Yetişkin (İlgili adreslerde)
Çocuk (İlgili adreslerde)

Online danışmanlık

Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu

Çınarlı Mahallesi Dr. Ali Menteşeoğlu Caddesi No:32/36 Kat.7 Daire 26 Karakuş İş Merkezi, Adana

Fizyoterapist Ruken Anar Muayenehanesi

Çınarlı Mahallesi Dr. Ali Menteşeoğlu Caddesi No:32/36 Kat.7 Daire 26 Karakuş İş Merkezi, Seyhan, Adana 01060

• Sigortası olan hastalar

Gayet iyi faydasını yavaş yavaş hissediyorum tedavi sonunda düzeleceğine inanıyorum

• Ç

Henüz ilk randevum olmasına rağmen çok daha iyi hissediyorum. Doktorumuz son derece işinin ehli.

• Fizyoterapist Ruken Anar Muayenehanesi Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu  •

• N

Arkadaş tavsiyesi üzerine başvurdum çok şiddetli ağrı ve haraket kısıtlılığım vardı çok iyi sonuçlar aldım

Bel ağrısından dolayı yürümede zorluk ve duruş bozukluğum vardı. 1 aylık süreçten sonra mükemmel bir değişim oldu ilgi ve emeklerinden dolayı şükranlarımı sunuyorum

• Fizyoterapist Ruken Anar Muayenehanesi Ameliyatsız Bel Ağrısı Tedavisi  •

• N

Yıllardır geçmeyen ayak ve diz ağrılarımdan Ruken hanımın tedavisi sayesinde kurtuldum. Hijyenik bir ortamda, güler yüzlü ve alanında uzman ekibiyle hizmet veriyor. Özellikle kişiye özel yapılan tabanlıklardan çok memnun kaldım, resmen hayat kalitemi arttırdı, herkese tavsiye ediyorum.

• Fizyoterapist Ruken Anar Muayenehanesi Manuel Terapi  •

• D

İkinci seansim çok iyi geldi ağrılarım hafifledi çok memnunum

Tenis dirseği İçin Tedavi Görüyorum. Ağrılarımda Yaptığı İşlemler Sonrası Hafifleme Oldu Tedavi Haricinde de Bütün Personeller Dahil, Güler Yüzlü, İlgili ve Alakalı Olmaları Beni Memnun Etti.

• C

ruken hanım güleryüzü ilgisi ve tabi ki tecrübesi ile kesinlikle güvenebileceğiniz bi fizyoterapist.ilk seanstan sonra bile ağrılarım azaldı.son derece memnun kaldım.

• Fizyoterapist Ruken Anar Muayenehanesi Ameliyatsız Boyun Ağrısı Tedavisi  •

Ayak Burkulması İçin Tedavi Görüyorum. Ağrılarımda Yaptığı İşlemler Sonrası Hafifleme Olduğunu Gözlemledim. Tedavi Haricinde de Bütün Personeller Dahil, Güler Yüzlü, İlgili ve Alakalı Olmaları Beni Memnun Etti.

• Fizyoterapist Ruken Anar Muayenehanesi Fizik Tedavi  •

Boyun ve sırt agrılarım için gidiyorum ve çok memnunum.

• Fizyoterapist Ruken Anar Muayenehanesi Ameliyatsız Boyun Fıtığı Tedavisi  •