Ondokuz Mayıs Üniversitesi Psikoloji bölümünden 2019 yılında mezun oldum.Devlet hastaneleri,TRSM,Amatem,Çatı Psikoloji,Pozitif Algı ve çeşitli anaokullarında staj yaptım.Çocuk Testleri Eğitimi ve Oyun Terapisi Eğitimi alıp uygulayıcı sertifikasını aldım.Şuan da Pozitif Algı Danışmanlık Merkezi bünyesinde çalışmaktayım.
Hakkımda
Yetişkin
Çocuk
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Psk. Rümeysa Selma Korkut adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Rümeysa Selma Korkut isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Rümeysa Selma Korkut, Psikoloji.
Rümeysa Selma Korkut adresi nerede?Rümeysa Selma Korkut adresini belirtmedi. Rümeysa Selma Korkut yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Rümeysa Selma Korkut adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Rümeysa Selma Korkut isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Rümeysa Selma Korkut online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Rümeysa Selma Korkut isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Rümeysa Selma Korkut bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Rümeysa Selma Korkut ile iletişime geçmenizi öneririz.