Ben diyetisyen Rumeysa Kaya. Lisans eğitimimi Ondokuz Mayıs Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik alanında tamamladım. Eğitimimi sürdürürken farklı kurumlarda mesleğimi deneyimledim. Yetişkin cerrahi kliniklerinde, çocuk cerrahisi servisinde ve toplu beslenme kurumlarında görev aldım. Eğitimim devam ederken bir yandan da sempozyum ve kongrelere katılarak her daim kendimi güncel tutmaya ve geliştirmeye odaklandım. Lisans sürecimde 'Sirkadiyen Ritim ve Beslenme' ile 'Direnç Egzersizlerinde Beslenme ve Supplement Kullanımı' olmak üzere iki seminer ve çocuklarda bodurluk prevalansını araştıran bir tez yazdım. Bireysel olarak uzun zamandır Fitness ile ilgilendiğim için de egzersiz fizyolojisi ve beslenme üzerine de araştırma ve çalışmalar yapmaktayım. Mesleğimin her alanında kendimi güncel tutmaya önem veriyorum. Sağlıklı beslenmenin suçluluk hissi oluşturmadan beden farkındalığı geliştirerek sürdürülebilir bir alışkanlık elde etme süreci olduğuna inanıyorum.

• Sigortası olan hastalar

Samsun, Atakum, Samsun

Diyetisyen Randevusu

Online Diyet

• H

Diyetisyenimle sağlıklı beslenme üzerine çalışmaya başladığımdan beri beslenme alışkanlıklarımın ne kadar olumlu yönde değiştiğini fark ediyorum. Bana uygun, sürdürülebilir ve keyifli bir beslenme programı hazırlaması sayesinde fiziksel olarak kendimi daha iyi hissediyorum.

•  •

Rumeysa Hanım ile arkadaş önerisiyle çalışmaya başladık. PkOs ve insülin direnci yanında çokça yeme atakları da yaşıyordum. Hormonlarıma hangi besinlerin iyi geleceğini ve nasıl denge kuracağımı Rumeysa Hanım öğretti. Bunun yanında yeme ataklarım çok çok azaldı. Yemeklerle ilişkimin düzeldiğini ve kontrolün bende olduğunu hissediyorum artık. Kendisi beni öyle motive ediyor ki normalde üşenip yapmayacağım yürüyüşleri, sporu bile severek yapmaya başladım.

Dyt. Rumeysanur Kaya

Güzel düşünceleriniz için yürekten teşekkür ederim Değişime olan inancınızla her şeyi mümkün kıldınız.

• T

Rumeysa Hanıma DoktorTakviminden ulaştım. Fitness ile uğraşıyorum ve beslenme konusunda çok sorun yaşıyordum. Kendisi ile sporcu diyet programlarını uyguladığımdan beri hem antrenmanlarıma uygun hem de istediğim şekilde tamamen benim şartlarıma uygun olarak baya yol aldık. Kullandığım yanlış takviye ürünleri düzeltip yerine bana uygun olanlarını seçip rutinime kattık. Rumeysa Hanım ile uyguladığımız diyetlerden sonra hem fiziksel olarak hem de sağlık açısından çok çok daha iyi hissettiğimi söyleyebilirim. Süreç ilerledikçe alanında baya bilgili olduğunu ve iyi bir deneyim oldu diyebilirim.

Dyt. Rumeysanur Kaya

Güzel düşünceleriniz beni çok mutlu etti Sporcu beslenmesinde gösterdiğiniz özenle harika sonuçlar elde ettik.

• B

Demir eksikliğine bağlı anemi hastasıyım, bu yüzden yediğim yiyecekler benim için çok önemli. Daha sağlıklı bir beslenme düzeni için kendisiyle iletişime geçtim. Rumeysa Hanım'da bu süreçte hep çok ilgili ve titizdi. Etrafımdaki insanlara da kendisinden mutlaka bahsedeceğim.

Dyt. Rumeysanur Kaya

Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim Süreçteki özeniniz ve motivasyonunuzla harika ilerlediniz

• R

Bedenimi tanıyarak sadece fiziksel olarak değil psikolojik olarak da bana iyi gelen besinlere yer açtık. Aç kalmadan kendimi suçlu hissetmeden 2 ayda 7 kg verdim kendisi ile. Her görüşmeden sonra daha da motive olmuş hissediyorum. Gönül rahatlığı ile önerebilirim herkese.

• Ş

Anemi rahatsızlığım nedeniyle uzun süredir yaşadığım yorgunluk, tansiyon düşüklüğü ve halsizlik şikayetlerim, diyetisyenimle çalışmaya başladıktan sonra belirgin şekilde azaldı. Bana özel, dengeli ve demir açısından zengin bir beslenme programı hazırlayarak hem kan değerlerimin iyileşmesine hem de genel yaşam kalitemin artmasına yardımcı oldu. Süreç boyunca gösterdiği ilgi ve destek için kendisinden çok memnunum. Herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

• D

Ya hep ya hiç mantığında biri olarak önceki diyet deneyimlerim çok katıydı. Rumeysanur Hanım ile ilk önce bu mantığı değiştirdik ve sürdürülebilir şekilde kalıcı kilo verdim. 2 aya yakın süredir birlikte çalışıyoruz ve bu zamana kadar hep anlayışlı bir şekilde yaklaştı bana. Kendisiyle çalıştığım için çok mutluyum. Sağlıklı beslenme alışkanlığı kazandırdığı ve yeme ataklarımı yok ettiği için kendisinden çok memnunum.

• D

Kilo alma sürecimde destek almak için başvurdum. Kendisinin bilgisine ve görüşlerine güveniyorum. Mesleğini hakkıyla yapan sayılı kişilerden biri olduğunu düşünüyorum. Herkese tavsiye ediyorum.

•  •

Canım diyetisyenim Rumeysa Hanım, beni öyle güzel anladı ve dinledi ki… Beslenmenin sadece yemek yemek olmadığını, aynı zamanda psikolojik bir süreç olduğunu öyle tatlı bir dille anlattı ki! Onun sayesinde artık öğrendiklerimi hem uyguluyorum hem de çevremdekilere aktarıyorum.
    Artık yemek yerken suçluluk hissetmiyorum, gizli gizli sanki bir şey kaçırıyormuşum gibi davranmıyorum. Önceden sürekli 5 kilo verip 10 kilo geri alıyordum, ama şimdi çok daha kendimden eminim. Hedefime giden yolda, her şeyi Rumeysa Hanım ile konuşarak yiyorum.
    Daha sağlıklı ve dengeli bir hayata emin adımlarla ilerliyorum. Herkes bu tatlı ve anlayışlı diyetisyenle tanışmalı!

Dyt. Rumeysanur Kaya

Ne güzel ne farkındalıklı bir yorum Teşekkür ederim.

• Z

Bir süredir kilo almaya ve sporu hayatımın bir parçası yapmaya çalışıyordum, fakat bunun için bir diyetisyenle çalışmam gerektiğini düşünmüyordum. Hatta bu konuda biraz önyargılıydım. Bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine Rumeysa Hanım ile tanıştım.
    Rumeysa Hanım bana, diyet yapmanın sadece kilo almak ya da vermek olmadığını hayatımıza denge katmak ve sağlıklı yaşayabilmek için de gerekli olduğunu gösterdi. Birkaç aydır birlikte çalışıyoruz ve bu süreçte hayatım gerçekten düzene girdi. Sporu hayatıma dahil edebildim ve sağlıklı bir şekilde kilo almayı başardım. Kendimi çok daha dinç hissediyorum artık.
    Görüşmelerimizin eğlenceli ve keyifli geçmesi, beni hiçbir şeye zorlamaması, yasaklarla boğmaması en önemli noktalardan biri. Aklıma takılan her konuda ister beslenme, ister spor ister daha iyi bir yaşam tarzı kurmak olsun Rumeysa Hanım’a danışabiliyorum. Onunla her daim açık ve rahat iletişim kurabiliyor olmak benim için çok önemli. Çevremdeki herkese gönül rahatlığıyla öneriyorum.