Eskicami Mahallesi Halil Çıvgın Caddesi No:17/6 Bulganlar Apartmanı K:1, Kumluca, Antalya
- Sigortası olan hastalar
Eskicami Mahallesi Halil Çıvgın Caddesi No:17/6 Bulganlar Apartmanı K:1, Antalya
Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti) Randevusu
Ağız Bakımı Eğitimi
Sıdıka Beril Falay Civelek Muayenehanesi
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Ağız Koruyucusu
Diş Bakımı
Diş Dolgusu
Diş Teli Tedavisi
Diş Çekimi
Erken Ortodontik Tedavi
Sıdıka Beril Falay Civelek Muayenehanesi
Fissür Örtücü (Fissur Sealant)
Genel Anestezi Altında Diş Tedavileri
Çocuk Diş Tedavisi
Çocuklarda Estetik Dolgu
Çocuklarda Yer Tutucular
Sıdıka Beril Falay Civelek Muayenehanesi
5 yaşındaki oğlumun çürükleri için başvurduk. Beril hoca detaylı muayene sonucunda bize yapılması gerekenleri çok güzel açıkladı. Tedavisini koltukta adım adım yaptırdık. Oğlumda diş hekimi korkusu olmadan süreci tamamladık. Çok memnun kaldık. Oğlumun dişleri Beril hocaya emanet.
ş....)
Kızımın tel tedavisi için başvurduk. Tedaviye başlarken damak takıldı. Şu an sonuca ulaştık gibi her şey yolunda ilerliyor. Biz kendisinden memnunuz. Her aradığımda ulaşabiliyorum. İlgili, alakalı ve güler yüzlü bir uzman.
y....)
Çocuğumun dişi kırıldığı için başvurduk. Sürecimiz güzel geçti. Her aradığımda ulaşabiliyorum. Memnunuz, kendisinden herhangi bir sorun yaşamadık.
d....)
Kanal tedavisi, dolgu, diş çekimi ve damak tedavisi yaptırdım. Sonrasında bir de ortodontiste gittim. Gerçekten çok iyi bir uzman. Kızımla iletişimi de çok güzel. Gerçekten işe yarayan bir tedavisi var. Kliniği de çok sevimli, kendisi de çok güler yüzlü bir uzman. Gece gündüz aradığımda iletişim için hemen geri dönüş sağlıyor.
m....)
Çocuğuma zirkonyum kaplama ve diş çekimi işlemi yapıldı. Operasyonları güzel geçti. Her aradığımda ulaşabiliyorum. Hiçbir sorun yaşamadık. Sıdıka Hanım iyi bir uzman, kendisinden memnun kaldık.
ül...r
Herzamanki gibi çok memnun kaldık, düzenli kontroller sayesinde erken müdahele ile sabahlara kadar süren diş ağrıları çekmiyoruz. Güleryüzlü, ilgili ve detaylı bilgi verdi doktorumuz, ayrıca ekibi de çok ilgiliydi.
b....a
Kızımın ön dişlerinde çürükleri ve ağrıları vardı. Birkaç arkadaşımın önerisiyle Beril Hanımla tanıştık O kadar sabırlı, ilgili ve güler yüzlü bir doktor ki kızım Doktor hanımı çok seviyor ve en önemlisi doktor hanımın da iletişimi çok iyi. Kızım randevularına korkuyla değil, severek gitti. Eğer çocuğunuzun diş tedavisi konusunda endişeleriniz varsa, gözünüz kapalı güvenebilirsiniz. Gerçekten işinde harika bir doktor...
m....t
Çocuklarımdaki çürükler sebebiyle, arkadaşlarının doktor bir abladan bahsetmesiyle kendilerine ulaştık. Kendilerinin hem muayenemiz hem de tedavi sürecimizde bizi yönlendirmesi ve bilgilendirmesi çok hoşumuza gitti. Çocuklarımın röntgenleri alınıp hem kanal tedavileri hem de koruyucu tedavileri yapıldı. Farklı yaşlardaki çocuklarıma ayrı ayrı yönlendirmeler uygulandı, her çocuğun farklı değerlendirilmesi bir ebeveyn olarak beni çok mutlu etti. Bizim ve çevremizin artık bir Beril ablası var.
7 yaşındaki oğlumun tedavileri için gittik Beril hanım’a.Yıllardır oğlumu çeşitli doktorlara götürmeme rağmen dişlerine tedevi yaptıramayan çocuğum Beril hanım sayesinde tüm dişlerini yaptırabildi. Beril hanım naif ses tonuyla oğlumla harika bir iletişim kurdu ve oğlumu alıştırarak tüm dişlerini yapmayı başardı. Çocuğumun diş korkusunu resmen yendi. Ayrıca işine çok hakimdi, tüm tedavi sürecinde bizi çok iyi bilgilendirdi. İyi ki sizinle kesişmiş yollarımız. Ne desem az kalır. Uzman hekim farkını sayenizde anladık.Çocuğum artık daha rahat yemek yiyor ve hatta iştahı bile açıldı. Güvenle gidip çocuklarınızı emanet edebileceğiniz harika bir klinik kısacası. Tavsiyemdir.
Beril hocama oğluşumun ön dişlerindeki siyah renklenmelerin çürük olduğunu düşünerek gittik. Beril hocam dişlerdeki lekelerin çürük olmadığı konusunda bizi çok güzel bilgilendirmesine rağmen arka dişlerde gözümüzden kaçan 2 çürüğümüzü tespit edip çok sıcak bir yaklaşımla oğlumu tedaviye ikna etti. Beril hocam sayesinde hem çürüklerimizden kurtulduk hem oğluşumun ilk diş hekimi deneyiminin çok konforlu geçmesi sayesinde olası bir diş hekimi korkusunun önüne geçmiş olduk. Biz Beril hocamdan razıyız
S.Beril Falay Civelek isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?S.Beril Falay Civelek, Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti). Size S.Beril Falay Civelek tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Lokal Anestezi, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Ağız Koruyucusu, Diş Bakımı, Diş Çekimi, Diş Dolgusu, Pedodonti, Çocuk Diş Tedavisi, Diş Teli Tedavisi, Genel Anestezi Altında Diş Tedavileri.
S.Beril Falay Civelek adresi nerede?S.Beril Falay Civelek şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Eskicami Mahallesi Halil Çıvgın Caddesi No:17/6 Bulganlar Apartmanı K:1 Antalya
Adresine gitmek zorunda kalmadan S.Beril Falay Civelek isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda S.Beril Falay Civelek online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda S.Beril Falay Civelek isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?S.Beril Falay Civelek, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
S.Beril Falay Civelek isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?S.Beril Falay Civelek tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar S.Beril Falay Civelek hakkında ne düşünüyor?Toplam 22 hasta / danışan, S.Beril Falay Civelek hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
S.Beril Falay Civelek hangi sigortaları kabul ediyor?S.Beril Falay Civelek tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.