Uzm. Dt. S. Beril Falay Civelek,Akdeniz Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'nden 2017 yılında mezun olduktan sonra Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi Pedodonti Anabilim Dalı'nda Uzmanlığını 2022 yılında başarı ile tamamlamıştır. Aktif olarak Beril Falay Civelek Çocuk Diş Kliniği'nde hastalarına hizmet vermeye devam etmektedir.

Haritayı büyüt
Sıdıka Beril Falay Civelek Muayenehanesi

Eskicami Mahallesi Halil Çıvgın Caddesi No:17/6 Bulganlar Apartmanı K:1, Kumluca, Antalya

• Sigortası olan hastalar

Haritayı büyüt

Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti) Randevusu

Eskicami Mahallesi Halil Çıvgın Caddesi No:17/6 Bulganlar Apartmanı K:1, Antalya

Telefon numarası doğrulandı
Konum: Sıdıka Beril Falay Civelek Muayenehanesi Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti) Randevusu

5 yaşındaki oğlumun çürükleri için başvurduk. Beril hoca detaylı muayene sonucunda bize yapılması gerekenleri çok güzel açıkladı. Tedavisini koltukta adım adım yaptırdık. Oğlumda diş hekimi korkusu olmadan süreci tamamladık. Çok memnun kaldık. Oğlumun dişleri Beril hocaya emanet.

Ş

Kızımın tel tedavisi için başvurduk. Tedaviye başlarken damak takıldı. Şu an sonuca ulaştık gibi her şey yolunda ilerliyor. Biz kendisinden memnunuz. Her aradığımda ulaşabiliyorum. İlgili, alakalı ve güler yüzlü bir uzman.

Y

Çocuğumun dişi kırıldığı için başvurduk. Sürecimiz güzel geçti. Her aradığımda ulaşabiliyorum. Memnunuz, kendisinden herhangi bir sorun yaşamadık.

Kanal tedavisi, dolgu, diş çekimi ve damak tedavisi yaptırdım. Sonrasında bir de ortodontiste gittim. Gerçekten çok iyi bir uzman. Kızımla iletişimi de çok güzel. Gerçekten işe yarayan bir tedavisi var. Kliniği de çok sevimli, kendisi de çok güler yüzlü bir uzman. Gece gündüz aradığımda iletişim için hemen geri dönüş sağlıyor.

Çocuğuma zirkonyum kaplama ve diş çekimi işlemi yapıldı. Operasyonları güzel geçti. Her aradığımda ulaşabiliyorum. Hiçbir sorun yaşamadık. Sıdıka Hanım iyi bir uzman, kendisinden memnun kaldık.

Ü
Konum: Sıdıka Beril Falay Civelek Muayenehanesi Ağız Koruyucusu

Herzamanki gibi çok memnun kaldık, düzenli kontroller sayesinde erken müdahele ile sabahlara kadar süren diş ağrıları çekmiyoruz. Güleryüzlü, ilgili ve detaylı bilgi verdi doktorumuz, ayrıca ekibi de çok ilgiliydi.

Telefon numarası doğrulandı

Kızımın ön dişlerinde çürükleri ve ağrıları vardı. Birkaç arkadaşımın önerisiyle Beril Hanımla tanıştık O kadar sabırlı, ilgili ve güler yüzlü bir doktor ki kızım Doktor hanımı çok seviyor ve en önemlisi doktor hanımın da iletişimi çok iyi. Kızım randevularına korkuyla değil, severek gitti. Eğer çocuğunuzun diş tedavisi konusunda endişeleriniz varsa, gözünüz kapalı güvenebilirsiniz. Gerçekten işinde harika bir doktor...

Telefon numarası doğrulandı

Çocuklarımdaki çürükler sebebiyle, arkadaşlarının doktor bir abladan bahsetmesiyle kendilerine ulaştık. Kendilerinin hem muayenemiz hem de tedavi sürecimizde bizi yönlendirmesi ve bilgilendirmesi çok hoşumuza gitti. Çocuklarımın röntgenleri alınıp hem kanal tedavileri hem de koruyucu tedavileri yapıldı. Farklı yaşlardaki çocuklarıma ayrı ayrı yönlendirmeler uygulandı, her çocuğun farklı değerlendirilmesi bir ebeveyn olarak beni çok mutlu etti. Bizim ve çevremizin artık bir Beril ablası var.

Telefon numarası doğrulandı

7 yaşındaki oğlumun tedavileri için gittik Beril hanım’a.Yıllardır oğlumu çeşitli doktorlara götürmeme rağmen dişlerine tedevi yaptıramayan çocuğum Beril hanım sayesinde tüm dişlerini yaptırabildi. Beril hanım naif ses tonuyla oğlumla harika bir iletişim kurdu ve oğlumu alıştırarak tüm dişlerini yapmayı başardı. Çocuğumun diş korkusunu resmen yendi. Ayrıca işine çok hakimdi, tüm tedavi sürecinde bizi çok iyi bilgilendirdi. İyi ki sizinle kesişmiş yollarımız. Ne desem az kalır. Uzman hekim farkını sayenizde anladık.Çocuğum artık daha rahat yemek yiyor ve hatta iştahı bile açıldı. Güvenle gidip çocuklarınızı emanet edebileceğiniz harika bir klinik kısacası. Tavsiyemdir.

Telefon numarası doğrulandı

Beril hocama oğluşumun ön dişlerindeki siyah renklenmelerin çürük olduğunu düşünerek gittik. Beril hocam dişlerdeki lekelerin çürük olmadığı konusunda bizi çok güzel bilgilendirmesine rağmen arka dişlerde gözümüzden kaçan 2 çürüğümüzü tespit edip çok sıcak bir yaklaşımla oğlumu tedaviye ikna etti. Beril hocam sayesinde hem çürüklerimizden kurtulduk hem oğluşumun ilk diş hekimi deneyiminin çok konforlu geçmesi sayesinde olası bir diş hekimi korkusunun önüne geçmiş olduk. Biz Beril hocamdan razıyız